Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו אקורד 98', החלפתי לו נוזל קירור, וכתוב בספרות שצריך לחכות עד שהמאוורר יידלק לפחות פעמיים.

הבעיה שאני .מחכה ומחכה על ניוטרל בלי גז מעל 10-15 דקות והמאוורר לא נדלק, הטמפרטורה באמצע בדיוק, לא מתחמם מעל. כאשר אני מדליק מזגן (AC) המאווררים שניהם דולקים רגיל.

האם זה נורמלי? האם צריך לתת טיפה גז כדי לחמם את המנוע עוד טיפה כדי שידלקו המאווררים?

תודה מראש

פורסם
כן, תן קצת גז.

תחזיק כ 2000 סל"ד, אתה צריך לראות את המאוורר פועל גם ללא מזגן.

תודה רבה, אנסה בקרוב ואדווח תוצאות.

פורסם

אולי.

אבל יכול להיות שאין שום בעיה, פשוט לאחר 10-15 דקות עבודה בסרק המנוע לא הגיע עדיין לטמפרטורה של כניסת מאוורר. במיחוד שזה מנוע יחסית גדול, 2.0 ליטר או אולי אפילו 3.0. במזג אוויר קיריר זה בהחלט יכול לקרות.

פורסם (נערך)

בדגמים מסויימים קיים בורג ניקוז אוויר בסעפת על התרמוסטט וחייבים לנזק אוויר משם.

בכול מקרה אם ביצעת ניקוז כנדרש תניע את הרכב ותעלה טורים ל-1500-200 סיבובים לדקה למספר דקות.

רצוי ללחוץ קלות (לכווץ) את כול צנרת המים בזמן שהמנוע עובד בכדי לדחוף בועות אוויר אשר נכלאו.

אכן לפעמים לוקח גם יותר מ-20 דקות עד שהמאוורר נכנס לפעולה כאשר המנוע בסל"ד סרק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו שחורף יש רכבים במיוחד הדיזל שבסרק המאוורר החשמלי לא יעבוד כלל אולי רק אחרי שעה ולכן לתת קצת גז זה הפתרון.

• תוכן חדש...