Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה הצעות של כל אחד בין שלושת המתמודדות הבאות:

בכולן הכוונה לגרסה האוטומטית-חדשה.

סיאט איביזה AM5 החדשה שיש כיום במבצע(292)

אופל קורסה 1.4 אוטומט(285)

פיגו 208 חדשה 1.2 רובוטית(311)

בעקרון מעבר לייעוץ מי מהן הכי כדאית.

שאלה נוספת:

האם הן מתאימות לעגלה???? לכל אחת רשמתי את נתוני היצרן לתא מטען.

תודה לכל מי שיעזור!

פורסם

נתחיל מהאיביזה, כרגע העסקה הכי טובה בשוק בגלל המנוע החזק וגיר טוב, אולם אחריות קצרה. תעלה ספקות לגבי הגיר ואולי יתנו לך אחריות מורחבת לגיר. לגבי הפיג'ו, רכב נחמד, אולם בגרסה שאתה רוצה מנוע חלש ואבזור דל. אופל קורסה לא לגעת, לפחות לא כרגע. באמצע השנה אמורה להגיע הגרסה החדשה ששיווקה כבר החל באירופה והיבואן כרגע מנסה למכור את מה שנשאר לו. מי שיקנה את זה יאבד המון ערך (כרגע הם מנסים למכור את זה בהצדעה ב89 במקום 103, ההנחה לפי דעתי צריכה להיו יותר גדולה בשביל לקנות כזה אובדן ערך)

פורסם

הקורסה מיושנת ומגעילה לדעתי, תא הנוסעים גרוע ולא התרשמתי ממנה בכלל.

הפז'ו 208 נחמדה, אבל עם הגיר הרובוטי זה מנוע חלש יחסית וכדאי לבדוק שהוא עונה על הציפיות ולראות אם אתה מסתדר עם הגיר הזה. ההתנהגות שונה מגיר אוטומטי סטנדרטי. יש לקחת בחשבון שהדגמים הזולים הם מרמת גימור נמוכה ומרגישים את זה שחסכו בכל פינה ברכב כדי להוזיל עלויות. אם מדובר ברמת הגימור הבינונית אזי ההערה שלי על רמת הגימור לא רלוונטית.

האיביזה נותנת את החבילה הטובה ביותר מבחינת שילוב מנוע וגיר וביצועים, אבל יש לה את האחריות הקצרה מבין כולן (שנתיים אחריות), בטיחות נחותה מה208, נוחות נסיעה נחותה מה208, אבזור דל מאוד, טיפולים יקרים, ביטוח יקר, סחירות עתידית בעייתית בגלל ריבוי איביזות למכירה ביד השניה וגיר ומנוע שנויים במחלוקת בפורום.

מה אני הייתי בוחר? אם הייתי מסתדר עם הגיר הרובוטי (לי אין בעיה), אז 208.

אם יש סבלנות, אז צריכות להגיע הרבה סופר מיניז חדשות בקרוב - יונדאי I20, סקודה פאביה, הונדה ג'אז, אופל קורסה ומאזדה 2.

אפשר גם לחפש עסקאות יד שניה 0 ק"מ בחברות הליסינג, לדעתי i20 תציג עלות דומה והיא מכונית ראויה. מאובזרת, בטיחותית, אמינה, לא יקרה לתחזוקה, צריכת דלק טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...