Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי אפלאוז עם קילומטרז' גבוה שקשה עד בלתי אפשרי למכור, ובבדיקה שעשיתי בכמה מגרשים קבלתי הצעות מפתיעות לטובה. מה שכן אני מעדיף לא לקחת מכונית ממגרש, ובין כה וכה מה שאני רוצה לא היה באף אחד מהם. כמה מגרשים הציעו לי לקחת את המכונית ולתת כסף, בלי טרייד אין, והצעות לא רעות בהתחשב במצב הרכב.

לא שאלתי אותם, וחבל, אבל איך בדרך כלל זה עובד? מעבירים בעלות מייד, והרכב יהיה רשום על "בעלות סוחר" או משהו כזה?

ממה עליי להזהר בתהליך המכירה, ומה אתם אומרים על זה באופן כללי?

פורסם

מכירה לסוחר רכב נרשמת ברישיון, אך לא מעלה "יד". מבחינתך, הכל כרגיל. זכרון דברים, מקדמה, העברת בעלות ושאר התשלום, או איך שתסכם איתו. בכל מקרה, קח איתך חבר שיהיה עד מצידך לכל המתרחש, תדרך אותו שזה תפקידו בכח תסכם כל פרט, בכתב, לפני ביצוע העסקה.

לדעתי, אם קיבלת הצעה מפתיעה לטובה... תמכור.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...