Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רכב חדש

d300
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן חייב לשחרר את הרכב מהמכס תוך 3 ימי עבודה מקבלת מלוא התמורה הכספית עבור הרכב. הרכב ימסר ללקוח תוך 14 ימים מיום שחרורו מהמכס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אם הרכב קיבל רישוי אחרי 4 ימים , לפי החוק הוא יכול למסור לי את הרכב אחרי 14 יום?

אם הבנתי נכון את תשובתך?

פורסם

עוד תוספת קטנה, הכל לפי מה שכתוב ב"תנאי ההזמנה"

רוב היבואנים מתחייבים ל14 ימי עבודה עד למסירה של הרכב החדש.

חלק מהיבואנים מתחייבים ל 18 ימי עסקים, ברכבים מורכבים ההתחייבות יכולה לטפס עד אפילו 24 ימי עסקים...

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

מספר רישוי מקצה היבואן מתוך הקצאה שהוא מקבל ממשרד התחבורע. אין שום קשר בין מספר להעברת רישוי במשרד התחבורע.

לאחר מכן יש עבודה של התקנות מקומיות בבונדד ומשם רכבים מפוזרים לסוכנויות, אם לא קנית אצל יבואן עצמו.

ישנן גם סוכנויות שעושות התקנת אביזרים לבד. זה עוד יום אחרי שהרכב הגיע אליו.

פעם עשו לי תרגיל כזה בסוכנות מקומית ומשכו.בסוף קבעו לי איסוף ליום שישי ואמרתי להם שאני לא יכול. הם מה זה נכנסו ללחץ כי אין להם אחסנה ולא היה מקום באולם מכירות לעוד רכב ולא היה ביטוח. ממש התחננו שאני אבוא לקחת את האוטו. באתי להם ב2 ביום שישי.

פורסם

בצמפיון ירושלים לא מסרו רכבים חדשים לפני השלג בגלל רוכשים שהיו צריכים לקבל את הרכבים וחששו מהשלג.

גם להם היה חוסר במקום אחסנה ולא יכלו להעלות רכבים חדשים מאשדוד.

• תוכן חדש...