Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה שאנשים שגנבו להם סמלים לרכב החדש שלהם, שיספרו כאן מה הם עשו בנדון.

לי אישית גנבו את כל החלקים החיצוניים למאזדה 3 2014, ואני ראיתי באזור שלי הרבה רכבים מהסוג שלי שגנבו להם ולמאזדה 6.

כשהגשתי תלונה למשטרה, כצפוי, היא נסגרה מחוסר ראיות וישר גנזו אותה לאשפתות.ו בושה ומכה שהמשטרה לא מטפלת בזה. זה נושא נורא מכאיב לציבור, מכה קשה, וגם זה נורא יקר לכיס (2500 ש"ח על סמלים ופקקים).

אני אישית עשיתי עצומה לדגם שלי,_אתם יכולים להשתתף .

http://www.atzuma.co.il/mazda2014

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לסכם את הכותרת - משטרה וגניבת סמלים - בשאלה ושתי תשובות:

מדובר על סמל של המדינה? (נניח מישהו גנב את המנורה מחצר הכנסת?)

1. כן - צח"מ עם שיתוף פעולה של השב"כ ויחידות מיוחדות.

2. לא - סגירת התיק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכת מדינה?

ישנם צרות גדולות יותר.

העלות היא כזאת בגלל חמדנות היבואנים, אם כבר תעשה עצומה כנגד המחירים הלא ריאלים שנגבים.

בסיאט איבזיה שהייתה לי בעבר, על השבוע הראשון העלימו לי את הסמל הקדמי ואת ארבעת הטסות, לא עשיתי כלום.

פורסם

קודם כל, מבין ומתחבר לצער ולכעס שלך על הנושא. קרה לי מספר פעמים ותסכל אותי מאוד.

עם זאת, מדובר בעבירת רכוש ולא מהחמורות שבהן. לא נראה לי שמשטרת לוקסמבורג הייתה עושה משהו אחר.

האם תבעת את הביטוח שלך?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
קודם כל, מבין ומתחבר לצער ולכעס שלך על הנושא. קרה לי מספר פעמים ותסכל אותי מאוד.

עם זאת, מדובר בעבירת רכוש ולא מהחמורות שבהן. לא נראה לי שמשטרת לוקסמבורג הייתה עושה משהו אחר.

האם תבעת את הביטוח שלך?

אמנם עבירת רכוש רכוש אבל מסוג פשע,מסתובבת כנופייה שמפרקת את החלקים היקרים הנ"ל

אני מחפש כרגע תגובה של אדם שהיה קורבן של העניין הזה בדיוק כמוני ומה הוא עשה.

ונראה אחד שקרה לו כזה דבר ואיך הוא יגיב אם לא כמו שאני מגיב כרגע ?

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

זה ילדים.

היום בדיוק יצאתי ממרכז קניות לחניה, אני רואה ילד בן 12 לערך, מתכופף ליד במוו לבנה. התקרבתי אליו וראיתי שהוא הוריד את הכיסוי ונטיל של הגלגלים.

אמרתי לו "תחזיר" בתקיפות ווידאתי שהוא מחזיר את הכיסוי, אז אמא שלו הגיעה ושאלה מה קורה? הודעתי לה שהילד שלה גנב.

חוץ מזה אין מה לעשות. שההורים שלו יטפלו בו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

האם תבעת את הביטוח שלך?

לא משתלם לתבוע את הביטוח כי אני משלם את הרוב

פורסם
זה ילדים.

היום בדיוק יצאתי ממרכז קניות לחניה, אני רואה ילד בן 12 לערך, מתכופף ליד במוו לבנה. התקרבתי אליו וראיתי שהוא הוריד את הכיסוי ונטיל של הגלגלים.

אמרתי לו "תחזיר" בתקיפות ווידאתי שהוא מחזיר את הכיסוי, אז אמא שלו הגיעה ושאלה מה קורה? הודעתי לה שהילד שלה גנב.

חוץ מזה אין מה לעשות. שההורים שלו יטפלו בו.

חבר יקר. מדובר במישהו עבריין שמעסיק צעירים שיפרקו ויגנבו סמלים של מאזדה 3 ו6 2014 שהם יקרים ונדירים מאוד ולצערנו לא רק אני הקורבן לכן אני מחפש תגובה של קורבנות שאירעו להם לדגמי מאזדות 2014

פורסם (נערך)

הפתרון כיסוי על הרכב ומצלמות אבטחה. לאט לאט צריך לטפטף לחברה שמסתובבים על ידי רכב שיש מצלמות אבטחה והמידע יעבור וכל השכונה תדע על כך. זה ירחיק אותם.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי פירקו כמעט חצי אוטו ולא יצא מזה כלום עד היום.

ועוד באו ולקחו טביעות אצבע מהרכב אפילו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם לנו בבניין הורידו לפני שנתיים סמלים מרכבים,הקטע הוא שכנראה זה באמת לפי הזמנה כי למרות שרכבים חנו אחד ליד השני לא נגנב הסמל מכל רכב.

לנו למשל הייתה אז קיה ושברולט,מהשברולט גנבו את הסמל ומהקיה לא (חנו אחת ליד השנייה). באותה הגנבה גם גנבו 4 סמלי פורד מ4 פוקוסים שונים בבניין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגניבת סמלים זה מכת מדינה! ברכב שלי שחנה באותן חניות במשך שבע שנים באותן שלוש חניות בשכונה לפני חצי שנה ירדתי וראיתי ילדון שמנסה לעקור את הסמל ולא הצליח,לצערי רק שבר לי אותו ומאז מחפש סמל.ולדעתי ההבדל בינינו זה איזה ארבע שנים אני בן 18 והוא נירא לי 13-14.אף פעם לא חשבתי אפילו לגעת ברכוש אחרים זה משהו שההורים לא מחנכים במדינה הזאת שבן אדם עובד קשה בשביל רכוש ואי אפשר לבוא לגעת סתם ככה במשהו שבן אדם עבד המון בשבילו.

פורסם

אנחנו תפסנו פעם ילד עם מברג ברחוב שבוע אחרי שגנבו לנו סמל מיצובישי (מי גונב סמל של מיצובישי ????).

בכל מקרה, תפסנו את הילד עם המברג ביד, משכנו באוזן עד שהגענו לביתו, הודענו להורים ושם זה נגמר.

לא נראה לי שיש מה לעשות חוץ מבאמת לשים מצלמה אבל גם אז מה תעשה? לך תמצא את הקטנצ'יק...

חוץ מלקוות לראות אותם בפעולה ברחוב ליד ולאיים בתקיפות אין מה לעשות.

אגב את הילד אבא שלי תפס. אם היום אני אתפוס ילד נוגע ברכב הפרטי שלי אני יודע שעלול לקפוץ הוריד וזה לא יגמר אצל אמא שלו... :evil:

פורסם
אני רוצה שאנשים שגנבו להם סמלים לרכב החדש שלהם (...)

כשהגשתי תלונה למשטרה היא נסגרה מחוסר ראיות וישר גנזו אותה לאשפתות.ו בושה ומכה שהמשטרה לא מטפלת בזה.

הדרך היחידה שהמשטרה תטפל בגניבת הסמלים שלך היא שבפעם הבאה תתקשר ותדווח על סמל קטן של מאזדה (שזה עתה נגנב ממך) שנוסע במהירות מופרזת. תוך כמה דקות מחזירים לך אותו.

• תוכן חדש...