Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה ילדים.

היום בדיוק יצאתי ממרכז קניות לחניה, אני רואה ילד בן 12 לערך, מתכופף ליד במוו לבנה. התקרבתי אליו וראיתי שהוא הוריד את הכיסוי ונטיל של הגלגלים.

אמרתי לו "תחזיר" בתקיפות ווידאתי שהוא מחזיר את הכיסוי, אז אמא שלו הגיעה ושאלה מה קורה? הודעתי לה שהילד שלה גנב.

חוץ מזה אין מה לעשות. שההורים שלו יטפלו בו.

זה מה שעשו לי לרכב החדש, גנבו את כל ארבעת הונטילים בין לילה, זה ילדים? זה חלאות פורעי חוק שבעתיד גם יעשו פשעים נתעבים הרבה יותר, הח**** גונבים דווקא מה שחדש לעשות נזק, למה חסר להם ונטילים? הייתי תופס את ה"ילד\ים" שעשו את זה הייתי מפרק להם את הצורה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחח אתם מזכירים לי מקרה שהיה לי לפני חודשיים.

יוצא לרכב על מנת לנסוע לעבודה. קולט רכב שעומד במרחק כמה חניות ממני עם שני צמיגים ללא אוויר,הרכב היה שייך לשכן שהוא חבר שלי.

הולך לרכב כדי לבדוק מה קורה,מסתכל בצד השני של הרכב ומול העיניים שלי ילדים עם מקל ברזל לוחצים על הונטילים ומורידים את כל האוויר מהצמיגים. עד לאותו הרגע לא ידעתי שאני מסוגל לצעוק כל כך חזק.

הילדים פשוט קיבלו שבץ מרוב פחד,קפאו במקום ואיתרתי את ההורים שלהם. קראתי לשכן וההורים של אותם ילדים הביאו כמה ג'קים ולקחו את הצמיגים לתחנת דלק כדי לנפח אותם מחדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גבי אני רוצה להיות שכן שלך.

גם אפשר יהיה לחנות במקביל אליך,גם לדעת שהרכב בטוח וגם יהיה לי עם מי לנקות בשבת בבוקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן אתה ממש לא רוצה להיות שכן שלי ולגור בטבריה עם הזבאלות האלה.

אם כבר אני אעבור למעלות לאיזה בית עם שטח וגרניק בגינה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה מה שעשו לי לרכב החדש, גנבו את כל ארבעת הונטילים בין לילה, זה ילדים? זה חלאות פורעי חוק שבעתיד גם יעשו פשעים נתעבים הרבה יותר, הח**** גונבים דווקא מה שחדש לעשות נזק, למה חסר להם ונטילים? הייתי תופס את ה"ילד\ים" שעשו את זה הייתי מפרק להם את הצורה.

הבעייה אינה בילדים אלא בחינוך שקבלו מהבית .

כיום רוב ההורים עסוקים בקריירה מבוקר עד ערב ולא מעורבים כלל במה שנעשה עם ילדיהם .

פורסם

גבי קבל ח"ח. אין ספק שאלו מקרים מעצבנים.

אני לפני כמה חודשים תפסתי ילדים שמשחקים עם הרכב שלי מסירות. זורקים עליו כדור כדורסל ותופסים כשהוא חוזר. וחוזר חלילה.

חטפו צעקות, מאז שהם עוברים לידי (זה קיבוץ) הם מורידים את הראש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני תפסתי על חם ילדים מנסים לגנוב לי ונטילים.

חבר מהשכבה של אחי הקטן הגיע לגנוב לרכב שלי את הונטילים, בעקבות מידע מודיעיני שהגיע לאחי מחבר אחר הוא ישר רץ להעיר אותי משינה, יצאתי מהבית בתחתונים להגן על הונטילים. מאז אף אחד לא התעסק עם הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אחלה חבר יש לו.

לכול מי שגנבו או ניסולגנוב ונטלים,היה לכם את הרגילים או מיוחדים עם סמל היצרן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן לי גנבו ונטילים ללא סמל , פשוט ונטיל בצורת קוביה שחורה החזיק שבוע על הרכב אני בכלל לא בטוח איפה גנבו..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

חשבתי להזמין מebay של מיצובישי,אבל לאור הגניבות אני אשאר עם הרגילים.

פורסם

מאז שיצאו הצורות החדשות, למזדות 6 ו3. כימעט כל שבוע, היו באים אלי 4 לקוחות בשבוע.שגנבו להם את כל הסמלים,והכיסוי וו גרירה נזק שעומד על 3500. לדעתי מי שהיה גונב, את הכיסויים של המראות, והדלתיות דלק של הפוקוס06-11.עלה גם על השיטה פה.שאין עדיין חלקים כאלו חליפיים בשוק, ולקוח אם רכב חדש כזה,אם גנבו לו ישלם. אני לא יתפלא אם מוכרים אותם בדרכים לא דרכים, אבל זו רק דעתי.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

איזו קלות ראש בעבירות רכוש.

"יש דברים יותר גרועים"... נכון! אבל הטיפול בסדר חברתי מתחיל בדברים הקטנים.

בסוף זה מה שמפורר את החברה ולא הגרעין האירני.

זה בלתי נסבל שלאף אחד לא אכפת מכלום ואיש הישר בעינייו יעשה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הכי טוב אוטו ישן

לא מפחד מפריצות כי אם יש לך אוטו ב10 אלף כנראה שאין כלום מיוחד בפנים

לא מפחד לגניבות כי למה לגנוב את שלך שיש לידך אוטו ב200 אלף

לא מפחד מפירוקים כי איזה פרוקיה תמכור פלסטיק לרכב ששווה 10 אלף בלחץ

לא צריך לשלם מקיף , כי זה כבר יעלה יותר מהאוטו

לא צריך לחנות בסוף העולם כי אתה פוחד שיפתחו עליך דלת

עצוב שזה המצב במדינה אבל לצערי זה האמת

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

מעניין אותי לדעת איך סמלים לרכב עולים 2500-3500 שקל? או שהגנבים הגדולים אלו היבואנים.

אפשר פירוט של החלקים שמסתכמים בסכום הלא הגיוני הזה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...