Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם יד על הלב, אף אחד מכם לא גנב מסטיק מהמכולת השכונתית כשהיה ילד קטן? שוקו ולחמנייה מהמכולת?

הסמלים זה אותו עניין- הם מרגישים שהם "קוליים ומגניבים" ואחרי שהם מתבגרים הם מבינים שזה היה מטופש.

את האמת - לא :?

הסמל היחיד שהיה לי היה של סקודה שהיה זרוק אצל בעל מוסך כלשהו בערימת ה"מפירוק" והוא נתן לי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
+1

אין כמו לשכב במיטה ולנסות להיזכר האם סגרתי את הרכב או לא,

לקום בבוקר ולגלות ששום דבר רע לא קרה :)

וכל זה שאני גר במרחק קילומטר מכפר של בני דודים.

חח , אכן כן בדיוק.

פורסם
הכי טוב אוטו ישן

לא מפחד מפריצות כי אם יש לך אוטו ב10 אלף כנראה שאין כלום מיוחד בפנים

לא מפחד לגניבות כי למה לגנוב את שלך שיש לידך אוטו ב200 אלף

לא מפחד מפירוקים כי איזה פרוקיה תמכור פלסטיק לרכב ששווה 10 אלף בלחץ

לא צריך לשלם מקיף , כי זה כבר יעלה יותר מהאוטו

לא צריך לחנות בסוף העולם כי אתה פוחד שיפתחו עליך דלת

עצוב שזה המצב במדינה אבל לצערי זה האמת

אני עם אוטו של שווי נמוך ועדיין אם יגנבו לי חצי חלקים מהאוטו זה יעלה לי יותר מכול האוטו עצמו.

לנסות ולהשיג חלקים לרכב ישן שכבר אין כמוהו הרבה זה די בעייתי חוץ מEbay.

אצלי גם היו גונבים את הונטילים כול הזמן ועוד הם רגילים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נו, מה חדש בזה - תגידו לי?

בפוקוס שברו לי זרוע מגב אחורי (עם המגב כמובן) - בנס ציונה. כמה חודשים אחרי זה - גנבו את הזרוע יחד עם המגב - בחניית עובדים בנתב"ג.

וכמה זה עולה? זרוע עולה כ-130 ש"ח (אחרי הנחה) ומגב עוד כ-130 ש"ח (אחרי הנחה). זה עוד יחסית כסף קטן למזלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

yanivtzvi9

ציטוט מהכתבה:"

"אני פונה לכלל תושבי האזור, כל מי שבשבועות האחרונים הבחין כי מרכבו פורקו ונגנבו חלקים שונים מוזמן להגיש תלונה בתחנה, לזהות את הרכוש השייך לו ולקבלו בחזרה".

לך אליהם לפני שכל הסמלים האלה יזרקו לפח או יצברו אבק.

פורסם

לי בזמנו כשהייתה אצלי הלאנסר החדשה , בבת ים , בלילה שבין שישי לשבת , תחת הבית של חבר שלי , תלשו לי את המספר רישוי הקידמי הצדדי של הלאנסר , ביחד עם התושבת המיוחדת שהזמני עבור המספר , ועל הדרך גם תלשו את הסמל 3 יהלומים האחורי של הבגאז' , מבאס ומעצבן .

מה עשיתי ? , כמובן שיום ראשון רצתי למשטרה בכדי להודיע קודם כל על הלוחית הרישוי שנגנבה , ואז גם סיפרתי מה עוד נגנב מהרכב , שזה הסמל האחורי .

את האמת לא שאלתי אותם מה אני יכול לעשות בנידון , בשבילי העיקר היה לקבל אישור על מספר הזיהוי של הרכב שנגנב בכדי ללכת לקומפיוטסט ולהוציא חדש .

בקשר לסמל האחורי , רשמתי את המקרה הזה באחד הפורים הגדולים של ארה''ב ללאנסרים , שבו פעם הייתי רשום , ובסוף בחור אחד כתב בפרטי שיש לו את הסמל הזה מאותו הדגם בדיוק שוכב בבית כי הוא התקין מאחורה סמל אחר העשוי מקרבון , אז הוא הציעה לי לשלוח אותו ובאמת שלח וקיבלתי אותו , כמה שהייתי שמח לעזרתו של הבחור הזה במיוחד לאחר שלפני זה ביררתי במוסך מורשה כמה עולה סמל כזה חדש והמחיר היה אסטרונומי - משהו כמו 450 ש''ח דרשו עליו , פשוט הזוי . בחנויות אצלינו איפה שמכרו כל מיני סמלים של כל מיני רכבים , היו סמלים של מיצובישי אבל של דגמים אחרים וקודמים יותר שלא התאימו , כי הדגם שלי אז היה עוד חדש יחסית על הכביש אז בלתי אפשרי היה למצוא את הסמל הזה בדיוק של הדגם שהיה לי .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
בחנויות אצלינו איפה שמכרו כל מיני סמלים של כל מיני רכבים , היו סמלים של מיצובישי אבל של דגמים אחרים וקודמים יותר שלא התאימו , כי הדגם שלי אז היה עוד חדש יחסית על הכביש אז בלתי אפשרי היה למצוא את הסמל הזה בדיוק של הדגם שהיה לי .

ברור. הדגם היה חדש ועדיין לא הספיקו לגנוב מספיק כדי לספק לכל החנויות.

מזכיר לי את הרוכלים בשוק לוד רמלה: גברת, גנבנו בשבילך בלילה, לא צריך לגנוב ביום!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...