Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה בקבלנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבת שלי אוטוטו מתחילה ללמוד (רכב פרטי הילוכים), הציעו לה מורה"קונבנציונאלי" ב-120 לשיעור + 500 לטסט.

מאחר והמינימום הנדרש 28 שיעורים אז בהנחה שהיא תיקח 30שיעורים + טסט אחד אנחנו מגיעים ל-4100 ש"ח.

40 שיעורים + טסט = 5800

מנגד, טלפונית ברשת גדולה כלשהיא (מבלי להיכנס לשמות), הציעו לי דילקבלנות עד 40 שיעורים + 2 טסטים ב-3700 ש"ח.

ביום א' אני אנסה לברר אם יש אותיות קטנות, אבל עד אז אשמח לשמעאם מישהו שמע על דברים כאלה...

זה פער משמעותי, ובגילי המופלג לימדו אותי שאם משהו נראה יותרמידי טוב זו גם סיבה לבדוק... GGOq4GCEYAMaUEDUlAFY9CPetGP 1IZloEP lEOyXENaECMZ7EAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACH5BAEAAA8ALAAAAAARABAAQAaKwIdQSGEgDouhsgTKWJ7QqIUzLEmfkEZCQEgMhCWRKCTBYDqVZ4a6jDoQgoD8UAU9JZd7HrpIhj0VTlAZGGlTSg8lYSMjYoqIQxQUTwwFcgBfS4JQEXAEc2B2FhKTo6UXCgkGiaKlFq5PbGETGlcaEbFVJB0UtRYVGxRObFViH00ZyRklkFWKj5BBADs=

תודה

פורסם

כל מי שאני מכיר שסגר קבלנות עם מורה נהיגה נדפק מזה והוציא כסף יותר משהיה לומד רגיל.

המורה לא משקיע בלימוד, מבחינתו הכסף כבר אצלו, לא מלמד באמת מה שנקרא. אתה מגיע לא מוכן לטסט, ואז נכשל, וגם בשני, ואז מתחיל לשלם כרגיל על כל שיעור.

***הדבר נכון ללפני כ10 שנים בערך, ולאזור בו אני גר, אבל אישית לא הייתי הולך על זה. אם זה נשמע טוב מידיי, סימן שזה לא אמיתי.

פורסם

ראשית עליך לבדוק מה קורה אם היא לא עברה טסט ראשון ??

האם המשמעות קבלנות עד למעבר הטסט או שאחכ כל שיעור עולה כפול כי הרי לא תחליף לה מורה ורכב בשלב כזה נכון ?

חשוב לדעתי שהרכב יהיה בטיחותי וקל לתפעול.

חשוב להכיר את המורה שיעודד ויהיה נחמד.

חשוב לקבל חוו״ד מתלמידים אחרים.

חשוב שלך כהורה יהיה קשר ישיר איתו.

בהצלחה

פורסם

בזמני, וכנראה שגם בזמנו של פות"ש, קבלנות היה שם של "דחיסה".

הווה אומר, המורה דוחס כמות חומר בזמן קצר והכל בכדי להיפטר מהתלמיד מהר יותר.

אלא אם החוזה הוא כפי שמנבאים אלו שמעלי.

קבלנות(בזמני) היתה טובה לחסרי קליטה/הבנה. אנשים מבוגרים וכיוצ"ב.

לתלמיד הממוצע, אין כל צורך בקבלנות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני אישית לא מזמן הוצאתי רישיון (חודש),מה שאני יכול להמליץ לך,הוא שבתך תעשה שיעורים על פי קביעה מראש הכוונה בדרך הרגילה.

הכי חשוב לבדוק ואני לא אומר בציניות כי זה אחד הפרמטרים הכי חשובים,אם המורה "מבטל" שיעורים אם הוא פנוי לתת שיעורים בשעות היום ואם הוא לא מושך לגבי הטסטים.

כיון שהיום לא משנה באיזה דרך תלמד,יש מורים שימשכו אותך ולא יתנו לך טסט לזמן רב ובזמן הזה תשלם על שיעורים.

פורסם

מנסיון של אחרים מאוד מומלץ לא לעשות קבלנות, כמו שרבים רשמו פה ברגע שאתה משלם למורה את כול הסכום, מאותו רגע אתה תלוי במורה ולא להיפך.

אני מתכוון שהמורה יקבע לך שיעורים מתי שנוח לו ולא מתי שנוח לך.

פורסם

מורה נהיגה זה בעיה לקחת מטלפן שאתה לא מכיר,

ללמוד נהיגה צריך שהמורה נהיגה יהיה באותו ראש עם התלמיד, הרבה פעמים תלמידים מחליפים מורה נהיגה כי הוא לא מתאים להם,

לדוגמא מורה רועש יותר מול שקט יותר יש כאלה שמורה שמח ורועש יהיה עדיף ויש כאלה שצריכים את השקט שלהם כדי ללמוד לנהוג, ולכן צריך לקחת מורה שמכירים ולראות אם האופי של המורה מתאים לאופי הלמידה של התלמיד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בזמני הביטוי קבלנות דיבר על מורה שמוכן להגיש לטסט לפני המינימום, למי שמוכן לזה, אבל משלמים לו על כל השיעורים. זה היה "טוב" למי שכבר ידע לנהוג מסיבות כלשהן, ורצה לסיים מהר כדי לקבל רשיון לפני החברים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
פותח השרשור, האם ראשי התיבות של אותה רשת גדולה הן א.א.?

שילך לקיבינימט הבן אדם הזה.

הוא בעצמו בקושי כמה שנים היה מורה לנהיגה ואז פתח בית ספר עם מורים סוג ז' שרק דופקים תלמידים עד היום.

הייתי חייב לפרוק,חבר נכשל בימים אלה טסט 3 והם רק מושכים אותו וסחוטים ממנו עוד כסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לצערי, עברתי מורה נהיגה לקראת היבטים. הכסף ששילמתי על ההסתגלות למורה החדש עלה לי לא מעט.

תמצא מורה שממליצים עליו, עדיף למבוגר(שאולי יקח קצת יותר, אבל הניסיון שווה זהב).

אל תתפתה להנחות שיכלו לך בסוף ביוקר. מורה טוב לא צריך למכור את עצמו.

בהצלחה!!

פורסם

בדרך כלל קבלנות נשמע טוב , וגם בכללי טוב מבחינת .

החסרון הוא שהמורה שם ** לא על התלמיד אלה על הרצונות שלו.

הוא אחרון שיקבל טסט .

הוא יהיה עסוק במהלך השבוע , כך שכל שיעור יתקיים אחת לשבוע שבוע וחצי .

ואם יכשל ב2 הטסטים רק אז ילמד אותו בפער זמן נמוך ויחליט שעדין לא מוכנה ויגבה על עוד שיעורים בטענה שרוצה לזרז לה טסט .

אני מכיר חבר שעשה קבלנות 7 אלף שקל שילם ועד היום לא מוכן לספר איזה טסט עבר....

אבל מה שכן אמר שטסט עשירי הוא לא חינם .

)רשמתי ברצינות לא בצחוק)

פורסם

תתרחק מקבלנות. פשוט להתרחק..מנסיון של חבר שלי פשוט סיוט - המורה זילזל, לא השקיע, היה עם טלפון כל השיעור, הוא חיכה חודשיים וחצי לטסט אחרי שנכשל טסט ראשון- התלמיד פשוט האחרון בסדרי העדיפויות של המורה בגלל שאת הכסף המורה כבר קיבל, מבחינתו כל שיעור איתו זה בזבוז זמן.

כמובן שזה תלוי באישיות של המורה אבל לא הייתי ממליץ להסתכן

פורסם

אני דווקא הייתי מרוצה מהדיל שעשיתי.

לפני 6 שנים שילמתי בקבלנות 3,800 ש"ח לשיעורים ללא הגבלה + שני טסטים כלולים במחיר.

למזלי עברתי בטסט השני.

מהמורה הייתי מרוצה, לא הרגשתי זלזול מצידו (הוא היה מורה די חדש האמת).

• תוכן חדש...