Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסטנג זה מותג בפני עצמו. הוא תורם לפורד יותר ממה שפורד תורם לו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נשמע לגיטימי לגמרי שבשביל עוד 30% תקבל דברים מעבר לביצועים שאין בגולף/קופרה/אלפא- יותר יוקרה, איכות חומרים טובה יותר, סמל סטטוס וכו'.

איש איש, דעתו וכיסו. אני לא הייתי משלם את האקסטרה.

אישית, עברתי מב.מ.וו לסיאט. לא עברתי שום משבר, אני לא נראה לעצמי אחרת במראה בבוקר ולא נוסע עם שקית נייר על הראש בנוסח טופ גיר :lol:. יוקרה? סמל סטטוס? משאיר את העיסוק המיותר בזה לאחרים, שרבים מהם, אגב, בוחרים באודי...

אגב, 56 לקוחות (ועוד 13 לדגם הסדאן) כנראה מסכימים איתך ובחרו S3 השנה, מספר נאה בהתחשב בעובדה שהמכונית שווקה בארץ החל מסוף הרבעון השני, אאל"ט.

נקודה מעניינת מרישומי הרישוי: בעוד שבחו"ל לשני הדגמים 300 כ"ס, להצ'באק יש בארץ 280 כ"ס, בעוד לסדאן 286 :roll:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לדעתי האישית, ממי שאני ראיתי נוהג - ואיך נוהג - ברכב הזה, לא מדובר על חובבי נהיגה מיוחדים, אלא על משהו שדומה ל״תביא לי את הגולף הכי יקרה״, רק בעוד יותר יקר. אולי יש כאלה, שרוכשים את הרכב כי הוא עדיף בעיניהם על הימר ספורטיבית, אבל אני משוכנע שלא אלה נותנים גז בפניה מויצמן ליהודה המכבי, ליד התיכון. ובכלל, מניח שהם במיעוט.

עם כל הכבוד, בסכום הזה, יש אפקט הגעה מרשים יותר - למי שזה חשוב לו (ואני מניח שרובם לא ממש רחוקים מגיל התיכון) - ואני לא ממש מבין את הרכב הזה, משום שהאפקט שלו לא ממש שונה מאודי שעולה חצי או שני שליש. אבל - שיהנו ויסעו בבטחה. 20 מיליון ש״ח...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי לS3 פשוט אין מתחרים בסכום הזה ולא משנה כמה גבוה הוא,ואכן לא זול.אבל,אין לה מתחרים ישרים בכלל.אסביר את עצמי,רכבים כאלה בשלב כזה או אחר במהלך חיים שלהם יהפכו להיות משופרות.אין מצב שאודי תשאר סטנדרטית לכן רוב המכריע יגיע איתה לאזור ה 400 סוסים ומתלים משופרים.שום רכב הנעה קדמית(גם עם דפרנציאל מוגבל)או אפילו אחורית לא תוריד הספקים כאלה לכביש כמו שאודי תעשה.ואז כן תהיה קצת דרמה,תזיזתיות,המון ממה שחסר בסטוק.יש גם תוכנות להגה.במקרה כזה עם תא נוסעים כזה(ובאמת אין טעם להשוות לסיאט כי זה רחוק משם),גיר רובוטי משובח והספק כזה,אין לה מתחרים מתחת ל 320K.אישית,אני רואה אותה כמושלמת לצרכים שלי ולציפיות שלי.וזה גם מה שחשוב לקהל יעד שלה.לא מעניין אותי ST,RS ,תלתן גם אם היה בידי הממון.הם עלובים בעייני בתא נוסעים וחסר להם את האלגנטיות של אודי.אבל שוב,זה מה עובר בראשי:-)

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

[video=youtube;Wjo0o-M35GQ]

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא הייתי נכנס לנושא השיפורים כרגע,כי אז קיבלנו רכב אחר לחלוטין ואני מדבר מניסיון.

ב S3 יש תוספות שחלקן לא קיימות אצל המותגים האחרים רוב התוספות כלולות במחיר.

בקרת אקלים,מערכת שמע מפוארת שנשמעת מצויין,קרוז קונטרול,בקרה אוטומטית לתאורה ראשית,מגבים אוטומטיים,מושבים חובקים (לא מאוד ספורטיביים אבל)

מסך טאצ ודיבורית מובנית,4X4 ,חיווי בלוח שעונים להילוך שאתה נמצא בו,חווי מנורות שרופות ועוד מלא פיצרים שהופכים את החיים קלים ופשוט יש הכל מהכל ברכב הזה ואתה

מרגיש בסופו של דבר אחרי נסיעה ברכבים אחרים שאתה נוסע ברכב שיש בו מלא מלא דברים קטנים שעושים הבדל גדול. יש כאלה שיסכימו יש כאלה שלא.

אני אוהב ויודע להעריך את כל החבילה כחבילה שלמה.

פורסם

מה שרשמתי זה 50 אחוז ממה שאני זוכר!

יש עוד מלא פיצ'רים,לא מכיר פיאט בראבו! בטוח שהיא לא באה עם המערכת שמיעה שיש בהאודי ובטח שאין לה 4X4 .

ודי להתבדח כשאתה יודע טוב מאוד שבמבחן התוצאה הסופית לא נשווה אותה לבראבו.

פורסם

נהנתי לקרוא.

ה-s3 היא פרימיום הוט-האצ' מעולה, עד ה-90%, העניין הוא שה-10% שבקצה הם סופר חשובים, במיוחד כשמדובר על ספורטיבית בכזה מחיר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מבלי להתייחס ל-S3 עצמה (לא נהגתי) אני ממש לא מסכים שה-10% האלה כ"כ חשובים. הלכה למעשה, הם לא חשובים בכלל לרובם המכריע של רוכשי הרכב. לכן, בין היתר, מכונית כמו גולף GTI מוכרת יותר ממגאן RS. אלה שה-10% האלה חשובים להם, קונים מגאן או פוקוס RS ואלה שרוצים ספציפית את האודי וה-10% בכל זאת חשובים להם, ממילא ישפרו אותה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה על השיתוף, נשמע לא משעמם !

...היא ממש לא משעממת אותך באופן מיידי...

אני כמעט תמיד בעד הנעה כפולה, פרט לרכבים שנועדו בפירוש 'לא לשעמם', כמו האאודי הנ"ל,

שאז מה שטוב ליציבות לעיתים גורע מהכיף : מחד זה ידביק אותך היטב בפניות, מאידך - כמה מהר

כבר בא לך לנהוג ? לפעמים בא לך פשוט לתת הגה גס במהירות נמוכה (או סוף צמיגים או גשם ראשון

או כיכר בקצה ירידה שמנקזת שמן וכד'), להישען על דופן הצמיג ולהוציא תתחת, קצת רעש וזהו.

זה מוזר, אבל כשאתה יודע מתי ואיך רכב יחליק אתה חש בטוח יותר לנהוג בו מהר

מאשר כזו מכונה ראויה ויציבה מאוד, שם בשביל לפרוץ מגבולותיה אתה נדרש למהירות גבוהה 'מדי'.

The first one to get angry loses

פורסם

שי,

אהבתי את הכתיבה ואת התחושה שהעברת.

האוטו הזה רחוק ממני מרחק רב - אבל בהחלט עושה רושם של משהו איכותי מאוד.

סחטיקה.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מבלי להתייחס ל-S3 עצמה (לא נהגתי) אני ממש לא מסכים שה-10% האלה כ"כ חשובים. הלכה למעשה, הם לא חשובים בכלל לרובם המכריע של רוכשי הרכב. לכן, בין היתר, מכונית כמו גולף GTI מוכרת יותר ממגאן RS. אלה שה-10% האלה חשובים להם, קונים מגאן או פוקוס RS ואלה שרוצים ספציפית את האודי וה-10% בכל זאת חשובים להם, ממילא ישפרו אותה.

אכן אתה צודק :)

קובי

:-)

• תוכן חדש...