Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק לגמרי את אוראל.

כשבדקתי את ה-A1, התגנבה לאוזני שיחה בין אדם מבוגר למדי לבין נציג המכירות. האיש, שסיפר לנציג שהוא מרצה בכיר בטכניון, התלבט בין גולף GTI לבין S3. מהאופן שבו התבטא לגבי המכוניות, הוא לא יודע אפילו חצי דבר על ניהוג.

הוא בהחלט נופל לקטגוריה השלישית..

אכן זה נכון, סמל סטטוס עבור הרבה.

יצא לי גם להתקל בכמה רכבי GTI ושהסתכלתי על הנהג ראיתי נשים מאד מבוגרות, שלא חושב שהן מתכוונות לתת למחט הסל"ד לרקוד אבל "סטטוס" זה "סטטוס" והדבר הטוב עבור רבים זה למצוא רכב כזה מאנשים כאלה מיד שניה :)

ולדעתי S3 רכב שאם הייתי יכול הייתי קונה בלי למצמץ.

קובי

:-)

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אבל מי שמחפש רק "סטטוס", יכול לקנות במחיר של GTI מכונית כמו A4, שהיא ללא ספק יותר "סטטוסית".

אז למה שיקנה GTI?

פורסם

"סטטוס" לא עומד תמיד בפני עצמו.

אלא אם אתה מתכוון להראות שיש לך כסף וזהו.

חלק מהתדמית היא בנוסף למעמד, כמו מחוייט, ספורטיבי, צעיר, מאופק.

ה A4 וה GTI ממש לא על אותה משבצת.

פורסם
כן, אבל מי שמחפש רק "סטטוס", יכול לקנות במחיר של GTI מכונית כמו A4, שהיא ללא ספק יותר "סטטוסית".

אז למה שיקנה GTI?

בנוסף למה שאמר מיץ פטל, נדמה לי ש-GTI\S3 תהיינה יותר מאובזרות מאשר גרסאות הכניסה של A4\פאסאט בהתאמה.

:idea:
פורסם

^ בדיוק.

אני גם יכול לשפוט לפי עצמי - ובטוח יש עוד כמה שרוטים כמוני, שהייתי מעדיף רכב קטן היות ואני נוסע לרוב לבד או עם עוד נוסע אחד, אבל לא הייתי רוצה לוותר על האבזור שיש במכוניות גדולות ויקרות יותר.

מבחינתי, הרכב המושלם היה נגיד A3 (או A קלאס או סדרה 1, לא באמת משנה) עם מנוע בריא - נגיד אותו אחד של ה-S3 ואבזור של S קלאס. אם הייתי יכול, הייתי בכיף גם מוכן לשלם על זה משהו כמו פי 2.5 או 3 מהמחיר של אותה A3 בסיסית. בסופו של דבר, לא כל מי שמחפש רכב איכותי יעדיף בהרכח גם עטיפה גדולה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היום שבו נראה אבזור של S קלאס בסגמנט C יהיה יום משמח במיוחד. מי שלא צריך גודל להיסחב איתו, טוב יעשה אם יוותר עליו לטובת משהו אחר (איכות, אבזור, כוח וכו').

פורסם

טוב, אולי.

לעניות הערכתי, אנשים מהסוג שדיברתם עליהם (מרצים זקנים/נשים מבוגרות) לא מתעניינים במיוחד באבזור מטורף, ומספיק להם האבזור המכובד והסביר שיש, נניח, בב.מ.וו סדרה 3 הבסיסית ושות'.

בטח ובטח שהם לא מתעניינים בסטטוס ספורטיבי של GTI או S3 כמו שמישהו רמז כאן.

טיעון הגודל (או הקוטן) הוא כבר יותר משכנע - אבל עדיין, למה שלא יבחרו ב-A3 או ב-A CLASS בסיסיות?

-- הן מגיעות עם אבזור די דומה (אל תשכחו שאנחנו מדברים על GTI שהיא לא בדיוק מפלצת אבזור, וליתר דיוק - מיצובישי ספייסטאר אוכלת אותה בתחום הזה) וללא ספק עם תא נוסעים איכותי ומרשים יותר הדיוטות כמומחים. כמובן שגם סמל הסטטוס והעיצוב לטובתן.

בקיצור, למעט אולי כמה לקוחות באמת חריגים, אני חושב שאין טייפ-קאסט שגרתי של לקוח כמו שדיברתם עליו.

דהיינו - המעטים שראיתם הם כנראה פראיירים רציניים שלא יודעים לבדוק את האופציות שלהם בשוק, או שאיש המכירות שמכר להם הוא שאקל רציני.

פורסם

יש כאלה שקונים גולף כי.. זה גולף. הוא רוצים גולף ולא A3, או כי הם לא מבינים מה זה A3 או כי הם לא מעוניינים במה שיש ל-A3 לומר עליך לעומת גולף. לעומת זאת, הם כן מעוניינים בגולף הכי מאובזרת ואז נחש איזו אופציה יש להם..

פורסם
יש כאלה שקונים גולף כי.. זה גולף. הוא רוצים גולף ולא A3, או כי הם לא מבינים מה זה A3 או כי הם לא מעוניינים במה שיש ל-A3 לומר עליך לעומת גולף. לעומת זאת, הם כן מעוניינים בגולף הכי מאובזרת ואז נחש איזו אופציה יש להם..

אני אישית לא מכיר אנשים כאלה. מילא יש אנשים שרוצים טויוטה כי זה "הכי אמין" (המרכאות לציטוט - לא כי אני חושב שזה לא נכון), אבל אנשים שרוצים דווקא גולף?! -- למה? (אולי יש כמה שמעדיפים גולף כי הוא לא מנקר עיניים אבל לדעתי גם ה-A3 לא יותר מדי מוחצנת)

אבל אולי אתה צודק ויש כמה אנשים כאלו - הוא שאמרתי, פראיירים.

פורסם

פה באירלנד אנשים כמעט ולא מסתכלים על איבזור. יותר איכפת להם המודל עצמו, צבע וכן הלאה. קשה מאוד למצוא נגיד סידרה 3 עם I-drive או מנועים מיוחדים. קל למצוא סידרה 3 עם חבילת m-sport ידנית ובעיקר דיזלים. כשאתה קונה פה טויוטה, יכול להיות לך יותר אבזור מBMW אלא אם אתה הוצאת אותה מהיצרן ובחרת את האביזרים. בסופו של יום, הבחירה הרבה פעמים היא בין יותר רכב או יותר בולשיט של אביזרים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
הגולף היא הקורולה של אירופה, פחות או יותר. עכשיו זה מסתדר לך?

כמובן שלא - אנחנו לא באירופה :lol:

לעצם העניין, אני חושב גם שלא זו בלבד שהגרסאות החזקות הללו אינן נחוצות ללקוחות שדיברתם עליהם - אלא שהן אפילו נותנות להם מענה פחות טוב לצרכיהם, כי בדר"כ הן פחות נוחות מהגרסאות הרגילות (בגלל הג'אנטים הגדולים וכיול המתלים הספורטיבי).

פורסם

קודם כל, כתיבה טובה ושמח לגלות שנהנתם עם הרכב ה"הו, כ"כ משעמם" הזה.

לטעמי האישי (שכבר ביטאתי אותו פה בפורום מספר פעמים), אתם נופלים לתוך מלכודת שהיא כרגע הבון-טון במבחני הדרכים (ברור שזה קרה מאז שמבחני דרכים הפכו מצולמים, "סתם לנהוג לא מוכר ואין רייטינג, אז בואו נעשה שטויות לא מעשיות בסרטון ונמכור את זה לקהל בבית כאילו ככה נוהגים") ויורדים לדקויות כמעט בילתי קיימות של תקשורת הגאים ושילדות בכל מיני מצבים מופרכים של "ואם באייפקס אני מוריד 7 הילוכים בבת אחת, שובר את ההגה, עוזב את הגז, מלטף את הברקס ופותח מיצנח אחורי, אז ב RS אני מרגיש 0.00057% יותר פידבק מההגה של ה TT"

לטעמי האישי, מדובר בקשקשת של בוחני דרכים שבונים מבחן עפ"י רייטינג וחבל שאתם נגררים לזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מניח שהתייחסת גם אלי. תודה על המחמאה.

יחד עם זאת, אני לא יודע אם עברת התלבטות של לרכוש ספורטיבית במחיר כזה.

עם כולן אפשר לחיות לא רע בכלל, הן כולן מהירות ואוחזות וגם מאובזרות.

יש ניואנסים שהם לפעמים כמעט ברמה הלא מעשית או שימושית שביחד מרכיבים אופי שוני.

בסוף הניואנסים האלו הם אלו שמכריעים לא פעם. ואין סיבה שלא לגעת בהם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...