Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי, חבר שעובד באודי "לחש" לי שברכב המדובר אין שום מתלים מתכווננים. המצבים השונים הללו רק משנים את ההיגוי, מצערת / תיבת הילוכים ואת רמת הצליל (אהמ האמ, רעש). סה טו. מתלים מתכווננים (מגנטיים) הם בגדר אופציה בתשלום כמובן - ולא קיימים ברכב המדובר. סתם לידיעתכם.

בהחלט יכול להיות. תחושת ספורטיביות או נוחות הן מכלול/חבילה. שינוי המצב בהחלט משנה בצורה ברורה את האופי. לא בדקתי בתנאי מעבדה. לא חזרתי על אותו קטע שוב ושוב עם הגדרות שונות. מבחינתי, ההגה בקומפורט לוקח את הקטע הכי חשוב שהמכונית הזו מעבירה - בטחון (בנהיגה נמרצת). ולכן רוב הזמן לא הייתי שם.

תודה על ההערה החשובה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ד"א, תיקון: בניגוד לדברייך, החבר טוען שדווקא בקומפורט ההגה עדיף.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כתבה שמעבירה תחושות, קולחת ומהנה.

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ד"א, תיקון: בניגוד לדברייך, החבר טוען שדווקא בקומפורט ההגה עדיף.

לא מסכים. גם לא הגיוני. ואם זה היה נכון יש פה פאק.

בוא תפסיק עם החבר שלך... תחליט אם אתה כותב את רשמיך ואז דבר בשמך, או שכל מה שכתבת עד עכשיו בכלל לא שמת לב לדברים. ואז באמת שדיון על מה שצד שלישי אמר פשוט לא רציני.

פורסם (נערך)
לא מסכים. גם לא הגיוני. ואם זה היה נכון יש פה פאק.

בוא תפסיק עם החבר שלך... תחליט אם אתה כותב את רשמיך ואז דבר בשמך, או שכל מה שכתבת עד עכשיו בכלל לא שמת לב לדברים. ואז באמת שדיון על מה שצד שלישי אמר פשוט לא רציני.

שי יקירי, אני אישית לא סובל את ההגה של ה-Audi's בכלל. חסרי כל תקשורת שהיא ומלאכותיים לחלוטין. הנה, אמרתי את זה. את דבריי לגבי ה-S3 כתבתי קודם לכן, בטח שמת לב לכך, כך שאין לי שום סיבה "לדבר מצד שלישי".

ו"החבר" הזה הוא אכן קיים, חי ונושם. הבחור היה כותב כאן בעברו ולאחרונה מסתובב כאן כקורא. הוא גם עבד איתי דאז ב"אוטו". בימינו הללו הוא עובד ב-Audi ומבלה על הרכבים האלה מידי יום, משמע יותר מכל אחד אחר כאן מהכותבים / גולשים / מנהלים / Whatever.

וסתם אנקדוטה - מהכרות אישית עימו לאורך לא מעט שנים, הוא גם נוהג יותר טוב ממרבית כותבי הפורום "הבכירים" למיניהם.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

צ'מפיון עושים מעולה בכך שהם נפתחים ונותנים לחברי פורום לחוות את מרכולתם. יש בזה הרבה אומץ, אך לדעתי זו דרך שתשא תוצאות חיוביות.

מהצד השני - ממש לא חכם מצדם להשתמש בשליחים. אני בספק אם יש להם כוונה שכך הדברים יתנהלו.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם (נערך)

שליחים? אתה אמיתי, תגיד לי? אין כאן שליחים, אם לא הבנת זאת.

הבחור העיר לי מניסיונו על המתלים ואני חידדתי לך לגבי הנושא. אם אתה נהנת ממנה מאוד ואני לא מסכים עם זה - אני יכול לחלוק עליך אבל לא לפסול את דברייך, ואני לא פסלתי - רק הערתי את דעתי לגביה, לגבי המתחרות, לגבי ההשוואה מול ה-ST שלך ותיקנתי את אותה נקודת המתלים. סה טו. אין צורך להפוך את זה לויכוח או לנסות לגרור למקומות לא נכונים, זה דיון תרבותי - וכך הוא ישאר.

מברך על כך שצ'מפיון נותנת לכם רכבים (בדיוק כמו יבואנים אחרים) וכנראה גם מצפים אך ורק לתשבוחות (אבל לא כך החיים מתנהלים, אתה יודע. אתה יכול לאהוב את המוצר - ואני לא. בדיוק כמו כל אדם אחר פה, בדיוק כמו הדיון על הג'ולייטה QV - חלק מאוד אהבו, חלק שנאו. זכותם).

כל אחד ודעתו שלו. אני לא עובד ב-צ'מפיון ולא חייב להם דבר. דעתי היא שזאת מכונה קלה (ומהירה) לנהיגה מהירה, אבל לא מהנה בצורה יוצאת דופן - בהתחשב בעובדה שיש מתחרות עדיפות במחיר דומה (הבווואריות, למשל). זאת דעתי וזכותי.

כל אדם לגופו, גם אם הוא אותו אדם עובד באותה חברה (והוא ד"א - בדיוק כמונו, נוהג בפורד בכלל. לפני כן על עקרב מאוד חזק). לא כולם חייבים להסכים בדעות על אותו המוצר / רכב. כל אחד מניסיונו שלו, על סמך הדרישות שלו מהמוצר המדובר.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ביקורת מצויינת.

אני רואה את אותו הקו שחוזר בהרבה ביקורות של אאודי מהארץ ומחו"ל, שהמכונה משרה עליך בטחון אך מאבדת משהו בקצה.

כנראה שזה החסרון של להכניס כמה שיותר טכנולוגיה לתוך מותג אחד, זה מסרס את תחושת הנהיגה האישית. וזה משפיע בעיקר בקצה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מענייין מאוד,תודה.

רואה את הרכב הזה לא מעט בזמן האחרון ויש לו סאונד ממש טוב.

הבחירה אכן קשה למי שיש 300K+ פנויים ... :)

פורסם

ההשלמה המובטחת:

- בכותרת נפלה טעות, במקום "על", צריך להיות "ב". טעות מקרית?

- באחד הקטעים, אלפא 159 עיכבה אותי, ואותה תחושה של נסיעה איטית מדי חוזרת. "כשרואים אלפא, תמיד יש ציפיות...". Spire עונה: "הוא דווקא נוסע מהר". מציץ לספידומטר ומסתבר שהוא ממש צדק. האאודי פשוט מהירה, מאוד.

- בד"כ רוב המכוניות שאני נוהג בהן לראשונה, בתנאים מתאימים, לא צריך יותר מדקות כדי לדעת אם אני אוהב אותן או שהן הולכות לשעמם אותי. המקרה הזה היה דווקא מיוחד. הבנתי את זה רק הבוקר. הכוח והיכולת שלה, גורמים לך לנסות עוד ועוד להכניע אותה. היא ממש לא משעממת אותך באופן מיידי. כי היא פשוט טובה וחונכה לא לעבור קוים מיוחדים, תרצה או לא. מבחינתי זו מחמאה גדולה עבורה.

- לדעתי, אם נרד ממעטה הפלצנות - רוב רובם של הנהגים ימצאו כאן בת לוויה נהדרת. כמה כבר באמת רוצים לחצות גבולות? יש לה את כרטיס הביקור של "עשית את זה" וגם יכולת מרשימה שאף נוסע לא ישאר אדיש אליה. וכן, היא כן מכונית מהנה לכל אלה שרוצים משהו חזק וטוב יותר, וכל מצב שעלול להתפס כמסוכן יחשב במבחינתם כפאוול. הגברת הזו - לא עושה טעויות.

פורסם

- לדעתי, אם נרד ממעטה הפלצנות - רוב רובם של הנהגים ימצאו כאן בת לוויה נהדרת. כמה כבר באמת רוצים לחצות גבולות? יש לה את כרטיס הביקור של "עשית את זה" וגם יכולת מרשימה שאף נוסע לא ישאר אדיש אליה. וכן, היא כן מכונית מהנה לכל אלה שרוצים משהו חזק וטוב יותר, וכל מצב שעלול להתפס כמסוכן יחשב במבחינתם כפאוול. הגברת הזו - לא עושה טעויות.

רק שבמידה רבה, ניתן לומר זאת גם על הגולף GTI, שנותנת לך 95% מביצועי האודי ב-70% מחיר. וכשתגיע הלאון קופרה, תקבל 99% מביצועי האודי באותם 70% מחיר פחות או יותר.

ואם מדברים על מכונית נוספת שיודעת לבצע "עגול" ויפה, זו הג'ולייטה QV, גם היא בכ-70% ממחיר האודי.

שים לב שהדוגמאות שנתתי הן של מכוניות שמזכירות את האודי בניהוג הבטוח שלהן, לא מגאן RS או פוקוס ST.

ברמות מחיר כשל האודי, אפשר לצפות ליותר ריגוש ולמכונת נהיגה מערבת יותר. הבימרים יודעים לתת את זה, גם ה-STI למי שמחפש "גרזן אולד סקול". בשורה התחתונה, עם כל היכולת הגבוהה, S3 לא ממש מצליחה להצדיק את מחירה הגבוה, אלא אם המדד הוא אפקט ההגעה בחניון הבינתחומי או השד יודע איפה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

כן, אפקט ההגעה הוא שיקול להרבה יותר אנשים מאשר איכות ההגה. חסרים פה שירשורים?

האאודי נהנת מסטטוס שאף אחת מאלו שציינת לא מצויידת בהן. (תנטרל בימר. שם באמת התחרות והאאודי יותר מתאימה לחלק מהאוכלסיה מבחינת תפיסות כאלה ואחרות).

על לשון המאזניים כל אחד בוחר בעניין הספציפי הזה את המשקולת שהוא מניח. אצלי זה שואף לאפס. ואי אפשר להתווכח עם זה שפורד למשל זה מותג שאינו מושא לתשוקה של אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם
רק שבמידה רבה, ניתן לומר זאת גם על הגולף GTI, שנותנת לך 95% מביצועי האודי ב-70% מחיר. וכשתגיע הלאון קופרה, תקבל 99% מביצועי האודי באותם 70% מחיר פחות או יותר.

.

נשמע לגיטימי לגמרי שבשביל עוד 30% תקבל דברים מעבר לביצועים שאין בגולף/קופרה/אלפא- יותר יוקרה, איכות חומרים טובה יותר, סמל סטטוס וכו'.

פורסם

ואי אפשר להתווכח עם זה שפורד למשל זה מותג שאינו מושא לתשוקה של אף אחד.

להוציא את המוסטנג :)

• תוכן חדש...