Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למוסך הקרוב לביתי,( שהוא טיפל לי בסובארו וגם בקפריס של חבר וגם בפולו של חבר אחר)

על מנת להחליף גומיות שסתומים בוולוו 850 ( בעיה מוכרת בדגם הזה)

שילמתי את הסכום שהוא רצה ( את הגומיות אני הבאתי איתי)

החליף הכל טוב ויפה, מכיבן שאני לא נוסע ברכב ביום יום ( חיכיתי לחלקים אחרים כדי לשים אותם ואז לנסוע בו ביום יום)

מאז נסעתי בה מאה קילומטר בלחץ.

עד שיום אחד הרכב לא הניע, אין ניצוץ, טוב כניראה חיישן קאמשאפט ( גם המחשב אומר שזאת הבעיה)

החיישן אל הגיע בדואר, בבדיקה עם הדואר החבילה כבר מה 16 לחודש בארץ ועדיין במכס בבדיקה, החלטתי לא לחכות הלכתי וקניתי חיישן חדש בארץ בעלות צנועה של 800 שקל ( ביחס ל 350 מחו''ל)

פירקתי את החיישן וחשכו עיניי, הוא מרח סיליקון בתושבת של החיישן (יש מחזיר שמן על הקאמשאפט בשביל זה ראבבאק!)

כניראה שבנסיעה האחרונה אחת החתיכות נפלה לתוך החיישן על המניפה ומה שקרה שזה פשוט טחן לי את כל החיישן עד לקבל עיסה. עיקם לי את המניפה שמחוברת לקאמשאפט, ובתקווה שזה לא הרס לי את המחזיר שמן של הקאמשאפט.

לצערי את המניפה אי אפשר להזמין משום מקום. לשמחתי לחבר היה כזה מרכב לפירוק,

omgndqzwa3gy.jpg

1jtymlzizzem.jpg

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
תזכור שלא תמיד מה שזול הוא בהכרח גם טוב.

ניגשתי למוסך וקיבלתי הצעת מחיר, שילמתי לו הכל עד השקל האחרון, לא התווכחתי אפילו לא על אגורה.

לא חישפתי את המוסך הכי זול אלה הלכתי למוסך שאני מכיר שעשה לי( ולחברים) עבודות מצויינות על רכבים אחרים

מה בעל המוסך אומר?

עוד כמה שעות נגלה מה האו אומר, דיברתי איתו בטלפון, הוא אמר תבוא ניראה מה קרה,

אני יקח איתי אליו את החיישן ואת המניפה

שאת המניפה אני לא מצליח בנתיים למצוא, כי רוב הרכבים בארץ הם אטמוספריים והמניפה שונה, יש לי מניפה של אטמוספרי שקיבלתי מחבר, אם יהיה ממש צורך אני יקח את זה לכרסם בעבודה, הוא יכרסם ממנה עשר מילימטר מאיהפ שצריך, אבל ננסה לא להגיע לזה.

פורסם

אחת מהבעיות בארץ זה חלקים לרכבים ישנים.

מקווה בשבילך שלהשיג את החלק לא יעלה יותר מהרכב (כנ"ל לגבי חו"ל).

שים לב טוב שהוא לא יבצע לך איזה קומבינה נוספת על חשבון המניפה.

פורסם

קשה לי להאמין שחתיכת סיליקון גרמה לנזק הזה,אולי יש משהו מעבר לזה שפיספסו בהרכבה ,בדוק טוב לפני שאתה שם חלקים חדשים.

פורסם (נערך)
קשה לי להאמין שחתיכת סיליקון גרמה לנזק הזה,אולי יש משהו מעבר לזה שפיספסו בהרכבה ,בדוק טוב לפני שאתה שם חלקים חדשים.

המניפה הזאת עוברת בבין מגנט וסליל, המרווח בין המניפה לבין המגנט והסליל הם פלוס מינוס מילימטר, והוצאתי משם חתיכה שמנה של 6-7 מלימטר של סיליקון שהתקשה.

זה חלק שלא בא במגע עם שום דבר. ועושה רושם ששאר הדברים ( הקאמשאפט) יושב במקום שלו והכל בסדר.

ניר, את ההתקנה אני יעשה כבר לבד, תודה, ללא ספק למוסך הזה אני לא חוזר יותר,

גם חבר הכניס את הקפריס לו לאותו המוסך במטרה שהאוטו יצא משם להניע ולנסוע, שילם 6 וחצי אלף שקל, ואני מצאתי את עצמי שוכב מתחת לאוטו בשישי שבת כדי לסיים לסדר אותו.

את החלק הזה אני ימצא, ואם אני לא ימצא אני יקח את אותו החלק ממנוע אטמוספרי ויתן לכרסם אצלי בעבודה,

עריכה אחרונה על ידי Big_White

• תוכן חדש...