Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה, כיף של אוטו! שמחתי לעזור במה שיכולתי [emoji6]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו ותהנו - ומאחל לכם מכירה זריזה וטובה לפונטו.

רק לראות את ההתלהבות שלכם השבוע כשנפגשנו, לפני הסגירה הסופית, כבר היתה שווה את הכל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תתחדש, נראית מעולה, מחכה לראות אותך בקרוב בסיבובים, יהיה מעניין :) אולי סוףסוף אוכל לצלם אותך ?

בלי קשר אשמח מאד פירוט מורחב על הגיר בהזדמנות (לווא דווקא ממך, יש פה לא מעט יקירי בראבו חדשים\ישנים). חבר מתעניין ברכב ונתקל בביקור הבאה (לינק), אז אולי הוא מגזים ? ואולי זה באמת רכב שלא מתאים למשפחה עם תינוק שרוצה נסועה לא מטלטלת ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תתחדש!! הרכב נראה מדהים...

עכשיו נשאר לדאוג לרביעיית צמיגים טובים ולנסוע בדרכים מהנות לנהיגה :twisted:

פורסם
תתחדשו ותנצלו ממנה את המירב. מלבד מוטציות של ה 500 בכל מיני גדלים וצורות, לא נראה שתהיה עוד פיאט נהדרת שכזו בעתיד הנראה לעין (ויתכן שאף בכלל).

1. יש "מוטציה" מעניינת של ה-500 והיא נקראית 500X. מגזין Car הבריטי אהב אותה.

2. תופיע מחליפה לבראבו.

בלי קשר אשמח מאד פירוט מורחב על הגיר בהזדמנות (לווא דווקא ממך, יש פה לא מעט יקירי בראבו חדשים\ישנים). חבר מתעניין ברכב ונתקל בביקור הבאה (לינק), אז אולי הוא מגזים ? ואולי זה באמת רכב שלא מתאים למשפחה עם תינוק שרוצה נסועה לא מטלטלת ?

לא יודע על מה הוא מדבר. אתמול נסעתי כמה ק"מ טובים בבראבו בתור נוסע והגיר הזה בסדר גמור - לא הרגשתי את העברות ההילוכים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רק לראות את ההתלהבות שלכם השבוע כשנפגשנו, לפני הסגירה הסופית, כבר היתה שווה את הכל.

פספסת את ההתלהבות שאחרי ואת ההתלהבות שלי עם ה500 שיש לי זמנית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

שוב תודה לכולם. ההתלהבות עדיין לא ירדה וכרגע הרכב עובר סשן ניקוי פנימי.

לגבי תוכנה, אין בעיה מבחינת הגיר, יש בעל בראבו שמוציא ממנה כרגע באזור ה170-180 סוסים, הגיר מקורי ומסתדר עם תוספת הכוח בלי בעיה.

זה לא על הפרק כי קודם כל צריך ללמוד את הרכב כשהוא מקורי. אחרי שאני אנהג עליו כמו שצריך ואלמד אותו ואת המגבלות שלי ושלו, אני אדע איפה ומה אני רוצה לשפר.

כרגע הרכב נועל רביעיית Toyo Proxes CF2 חדשים שהורכבו לפני 5 חודשים על ידי הבעלים הקודם, אז אין לי מה לגעת כרגע בצמיגים. כשהם ימותו, אני כבר כנראה אחליף ל17".

ההתלהבות שאחרי עדיין לא נגמרה. כל לחיצה על הגז זה חוויה. צריכת הכסף הולכת לעלות משמעותית. שווה כל שקל מבחינתי!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא רק בכוח, גם (בעיקר...) בשילדה השדרוג משמעותי. צאצא ישיר של שלדת הטיפו וקרובה קרובה של אלפא 156. למרות הכיול המשפחתי שמייצר קצת זויות גלגול, זו מכונה שיודעת לבצע ברמה מאוד גבוהה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני גם עם הגרנדה החמודה ומאוד רוצה ליקפוץ לבראבו המהממת!, וגם אני מחובבי הגיר הרובוטי של פיאט- אין מצב שהייתי מחליף לאוטומט.

הבעיה אצלי היא שקשה לי מאוד להיפרד מהרכב כי זהו הרכב הראשון שלי וגם ניקנה במצב חדש בזמנו, אז זה ממש רגיש רע לימכור אותו בגרושים שהוא עולה כיום :-(.

אבל אין ספק שהרכב הבא שלי יהיה הבראבו :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה השרשור שהמתנתי לו!

מגיע לך מזל טוב על הרכישה החדשה, מקווה שבטיול הקרוב תוציא איתה הרבה חיוכים ותייצר הרבה אדרנלין!

אם אהבת את האיוו הקודמת שלך והתלונה היחידה שלך הייתה המחסור בכוח אז הבראבו מתאימה לך כמו כפפה ליד.

גדוש בדרכים טובות ומוקדמות בשבת בבוקר ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...