Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב נייד סמסונג אולטרה בוק 7

http://www.samsung.com/uk/consumer/pc-peripherals/notebook-computers/laptops/NP740U3E-S02UK

יש לי כרגע 4GB זכרון ראם, DDR3 1600MHz.

במפרט מחשב רשום שיש אפשרות של עד 16GB, אז אני מאמין שיש לי במחשב סלוט פנוי לשדרוג זכרון.

הגעתי למישהו שמוכר ב150ש"ח, זכרון של סמסונג 4GB DDR3 1600MHZ. שווה להתעסק עם זה? ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי סלוט פנוי מבלי לפתוח את המחשב?

תודה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפי הלינק שנתת בהודעה הראשונה כתוב כך:

[h=5]Memory[/h]6GB DDR3 System Memory at 1600MHz (on BD 2GB + 4GB x 1)

לא מכיר מחשבים עם זכרון OB משום מה, אבל שלך כנראה זה דגם קצת פחות מאובזר עם 4GB לעומת מה שבלינק שמגיע עם 6.

לדעתי יש כאן סלוט אחד פנוי שניתן להחליף

Opel Adam S 2017

פורסם

יש סלוטים פנויים.

שווה להכנס לזה?? הוא טוען שזה זכרונות של סמסונג שמיועדים להיות במחשבי לנובו (לא שזה משנה, העיקר הנתונים זהים).

מה התסריט הכי גרוע שיכול להיות תכלס? מקסימום אוכל תמיד להוציא ולהחזיר את זה..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתה צריך לפתוח את המחשב ולראות באיזה זיכרון בדיוק מדובר- האם DDR3 או DDR3L, ה"L" מסמל צריכת חשמל נמוכה. הזיכרון חייב להיות זהה מבחינת צריכת החשמל (אין אפשרות לערבב).

אחרי שתדע את הסוג המדוייק והמתח הנדרש (יש רק 2 סוגים), תקנה סטיק של 4GB תואם, לא משנה הפירמה- כולם אותו דבר פחות או יותר. אם ממש בא לך, קנה את אותה הפירמה שנמצא במחשב שלך. אבל גם Crosair וכדו' טובים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני גם קיבלתי את המחשב (Paviliion) עם 4+2 והחלפתי את ה2 ב4 נוסף זהה למקורי שקניתי. יותר פשוט מלגו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
אתה צריך לפתוח את המחשב ולראות באיזה זיכרון בדיוק מדובר- האם DDR3 או DDR3L, ה"L" מסמל צריכת חשמל נמוכה. הזיכרון חייב להיות זהה מבחינת צריכת החשמל (אין אפשרות לערבב).

לא מדוייק, במקרה שחריצי הזכרון דורשים זכרון מתח נמוך 1.35V מסוג DDR3L אז בהחלט יש להשתמש בזכרון מסוג זה, אך במקרה ההפוך של חריץ זכרון 1.5V, ברוב המקרים זכרונות אשר מסוג DDR3L במתח 1.35V יתאימו ויעבדו תחת מתח 1.5V ללא בעיה. ניתן אפילו ליתר בטחון להסתכל בDATASHEET של אותו זכרון ולוודא את זה. חפש את שורת ה JEDEC ותראה שמתאים גם ל1.5V

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...