Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט איביזה 02 מנוע 1.4 גיר רגיל.

חייב עזרה לא יודע כבר מה לעשות:

לפני שבוע נדלק לי מנורה EPC , ומאז במיוחד בהכנסה להילוך שני/שלישי האוטו לא הגיב ללחיצת גז רק אחרי כמה שניות.

הלכתי למוסך המוסכניק פתח את המנוע ראה צינור וואקום קרוע והחליף אותו , נסעתי הכל היה בסדר אך ה EPC עדיין נשאר.

יום למחרת אני נוסע הרעידות והאי תגובה בהעברת ההילוכים כמעט ונעלמו אך האוטו התחיל לכבות לבד (טורים נופלים) בעיקר בעמידה אבל גם בעת נסיעה

שאני בא להתניע לפעמים אחרי שהוא נכבה קשה לו להתניע ויש סימן של מצבר ( מצבר בן חצי שנה ).

יש למישהו מושג או כיוון?

פורסם

נורת מצבר דלוקה בזמן שהרכב מונע? אם כן כנראה שיש בעיה בטעינה..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כשהרכב נכבה זה תקין כי בעצם אין טעינה אז הוא מראה לך את הסימול שהרכב עובד על כוח מצבר בלבד..

לגבי התקלה חכה לתגובות נוספות.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני כבר נואש

היום לאחר שהמוסך היה סגור והרכב לא הונע כל היום ניסיתי להניע

בהתחלה הניע בהצלחה ולאחר כחצי דקה נכבה.

אחרי זה שבאתי להניע בקושי האוטו הצליח ופתאום נדלק עוד מנורות ABS ואו משהו כמו כד שמן כזה ולא ממש הצליח להניע.

פורסם

אני לא בטוחה אם זה רלוונטי בכלל, כי לי יש סיאט איביזה 2004 ספורט, ידנית -

פעם גם לי נדלק ה epc, טרטר ונכבה - הנעתי אחרי כמה שניות - נדלק והכל ׳בסדר׳, נוסע.. (גם בחיפוש חניה וגם בנהיגה על איילון) -

ועשו לי ניקוי מצערת. מסתבר שאני נוהגת כמו סבתא (בנוסח המוסך). אולי תשאל, אם יש מצב........... :roll:

פורסם
אני לא בטוחה אם זה רלוונטי בכלל, כי לי יש סיאט איביזה 2004 ספורט, ידנית -

פעם גם לי נדלק ה epc, טרטר ונכבה - הנעתי אחרי כמה שניות - נדלק והכל ׳בסדר׳, נוסע.. (גם בחיפוש חניה וגם בנהיגה על איילון) -

ועשו לי ניקוי מצערת. מסתבר שאני נוהגת כמו סבתא (בנוסח המוסך). אולי תשאל, אם יש מצב........... :roll:

איפסו לי את התקלה דך מחשב המנורה נשארה אבל האוטו לא נכבה כבר שבוע חוץ מאתמול שנכבה לי בנסיעה פעם אחת

אמרו לי גם שזה ממבט ראשון המצערת ... עדיין לא החלפתי והאוטו נוסע בסדר

מה סכום של ניקוי מצערת?

• תוכן חדש...