Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 206CC מודל 2002 מנוע2.0 גיר רגיל.

עכשיו ככה אין לי מושג בשיפורים

רציתי להתחיל בבולמי זעזועים אני פשוט מרגיש כל חור בכביש (צמיג חתך נמוך)

מישהו יכול להמליץ על איזה סט איכותי (במחיר שפוי) ובאזור הדרום.

פורסם

לפני שאתה מתחיל בשיפורים קח בחשבון שמדובר ברכב כבד יחסית. התנהגות ספורטיבית יהיה קשה להקנות לרכב עקב המשקל. מה שכן, בשביל התחושה אתה יכול להתקין קוייק שיפט, פילטר אוויר פתוח ( או ראם אייר ).

בנוגע לבולמים, רוב בולמי האפטרמרקט דווקא יותר קשיחים על מנת לחדד את תגובות הרכב ולהוריד משמעותית זויות גלגול בפנייה. ישנם בולמים שניתן לכוון אותם לדרגת נוחות אישית. אם אני לא טועה ל V-MAXX יש כאלו. ממליץ לך לקפוץ לחנות מתמחה שתוכל לעזור לך.

פורסם (נערך)

מניסיון, תתחיל בהגדרת המטרות (מה אתה רוצה? כח? התנהגות? וכו'), לאחר מכן תגדיר את התקציב שאתה מוכן להשקיע, ואת מסגרת הזמן לפרוייקט.

לגבי בולמ"ז, אני מאוד מרוצה מקוני ספורט, במצב הכי רך שלהם, גם על צמיג 215.45.17 הרכב מאוד נוח ומתנהג סבבה, ובימי מסלול/טיולי נהיגה וכו, אפשר להקשיח אותם.

עריכה אחרונה על ידי yuraskor
פורסם

הבנתי שבולמי זעזועים לא עסק כלכך יקר

מישהו חכול לתת המלצה לקיט שלם (4) של כאלה שגם יתנו נוחות וגם ביצועים

ואיך אפשר להוסיף כמה סוסים לאוטו בצורה חוקית?

פורסם

לא ניתן להוסיף כח לרכב באופן חוקי.

לרכבך אין מגדש טורבו, לכן לא ניתן להוסיף לו הרבה כח אפילו באופן לא חוקי.

אם כח זה מה שחשוב לך, ממליץ שתחליף את רכבך לרכב עם מגדש טורבו, למשל גולף GTI.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי בולמי זעזועים , המומלץ ביותר מניסיון על יותר מרכב אחד בילישטיין .

B6 (ספורטליין) הוא בולם ספורטיבי שמיועד לקפיצים מקוריים או למשודרגים עד הנמכות של 30 מ"מ.

B8 (ספורינטליין) הוא בולם ספורטיבי מקוצר שמיועד לקפיצים משודרגים המנמיכים יותר מ-30 מ"מ. רצוי עם קפיצי אייבך תואמים. לגבי קוני לא הייתי מתקרב (גם מניסיון )

:-(

פורסם
לגבי בולמי זעזועים , המומלץ ביותר מניסיון על יותר מרכב אחד בילישטיין .

B6 (ספורטליין) הוא בולם ספורטיבי שמיועד לקפיצים מקוריים או למשודרגים עד הנמכות של 30 מ"מ.

B8 (ספורינטליין) הוא בולם ספורטיבי מקוצר שמיועד לקפיצים משודרגים המנמיכים יותר מ-30 מ"מ. רצוי עם קפיצי אייבך תואמים. לגבי קוני לא הייתי מתקרב (גם מניסיון )

:-(

לגבי הB6 הוא יתן לי נוחות של לא להרגיש חורים בכביש ?

ויש לך מושג לגבי עלות לרכב שלי ?

פורסם

בעיקרון ביילשטיין נותנים הכי הרבה"נוחות" .בלי לאבד שמץ של ספורטיביות מול שאר המתחרים. הנוחות בכל מקרה יורדת והספורטיבחות מתחדדת ששמים בולמים ספורטיבים ומנמיכים. ששמתי B6 על אקורד TYPE R, הרכב הפך ליותר ספורטיבי ולהפתעתי גם יותר נוח. אבל זה שונה מרכב לרכב .שמעתי שבילשטיין ייצרו ומייצרים בולמים גם לפ'זו ספורט.

פורסם

ממי הבנת שבולמי זעזועים זה לא עסק יקר?.

בולמים טובים עולים הרבה.

הבולמים שלך תקינים?,בצע בדיקה.

איזה צמיגים יש לך על האוטו?

17x215x45?

פורסם

ברכבך מותקנים צמיגים בחתך נמוך (205/40R17). שקול להחליף את החישוקים לחתך גבוה יותר, 205/45R16 או אפילו 195/55R15 שקיימים בדגמים זולים יותר של הרכב. נסה בפירוקיות, יתכן שתמצא סט שלם במחיר טוב.

השווי של הרכב הוא כ-30000 ש"ח, לכן עצתי לך היא להמנע מהחלפת מכלולים יקרים כמו בולמי זעזועים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בוא נתחיל מזה שהבולמים שלך כבר בני 12-13, ואם הם המקוריים של הרכב אז הם כנראה כבר מתים. החלפתם ברביעיה מקורית חדשה ורעננה תיתן לך שינוי מורגש הן בנוחות והן בהתנהגות.

פורסם

בוקר טוב

ניתן לפנות למקור הצמיג בבאר שבע

כתובת-הפלדה 10 עמק שרה

טל- 08-6272719\ 057-762900

גבי מקצועי ביותר שווה ללכת

• תוכן חדש...