Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

כבר מעל לחצי שנה עברה מאז שהייתה אמורה להגיע, רק אללה יודע אם היא באמת תגיע בסוף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פות"ש לפי מה שאתה מחפש במכונית הבאה שלך, כל מכונית שתקנה תמשוך מבטים.

ולמה אתה לא רוצה כל כך שיסתכלו? פעם היה בבעלותך רכב יוקרה שעוברי אורח התעללו בו?

פורסם
פות"ש לפי מה שאתה מחפש במכונית הבאה שלך, כל מכונית שתקנה תמשוך מבטים.

ולמה אתה לא רוצה כל כך שיסתכלו? פעם היה בבעלותך רכב יוקרה שעוברי אורח התעללו בו?

אל תהיה כל כך בטוח. היה לי פולו GTI 2011 ורק מי שמבין הסתכל. היא נראית כמעט אותו הדבר כמו פולו רגילה. היום יש לי A45 ורק מי שבאמת מבין מסתכל או שואל שאלות. בדרך כלל בפקק בדרך לעבודה אני אלמוני לחלוטין.

יש הרבה סיבות לא להתבלט. לא כל אחד מעוניין בכך.

פורסם

אגב, אם אתה לא רוצה להתבלט אני ממליץ שתיקח רכב בצבע לבן. מנסיוני רכבים לבנים נראים יותר "רגילים" ונטמעים טוב יותר בנוף המוטורי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קיבלתי אינדיקציה שהלאון קופרה תגיע בסוף מרץ ונראה לי שזה בדיוק מה שאתה מחפש.

לא שופוני, 5 דלתות וכנאה אחת הספורטיביות היותר מעניינות שמגיעות ב 2015.

פורסם

יש הרבה סיבות לא להתבלט. לא כל אחד מעוניין בכך.

בהחלט, רק אל תצפה שהרבה יבינו זאת.

בטח לא אם לשפוט לפי הדרישות של חלק לא קטן מפותחי השרשורים כאן שלרוב כוללים את המילים ״שופוני״ ״אפקט הגעה״ ״מרשים״ וכו...

אישית רוב החברים שלי בחו״ל שיכולים להרשות לעצמם מה שהם רוצים, דווקא בקטע הזה לא מחפשים למשוך תשומת לב, אז אולי זה משהו ישראלי למדי (לא שזה לא קיים שם, אבל פה נראה שזו לרוב דרישה גם מאלא שמחפשים רכב ב10,000 ש״ח...)

פורסם
בהחלט, רק אל תצפה שהרבה יבינו זאת.

בטח לא אם לשפוט לפי הדרישות של חלק לא קטן מפותחי השרשורים כאן שלרוב כוללים את המילים ״שופוני״ ״אפקט הגעה״ ״מרשים״ וכו...

אישית רוב החברים שלי בחו״ל שיכולים להרשות לעצמם מה שהם רוצים, דווקא בקטע הזה לא מחפשים למשוך תשומת לב, אז אולי זה משהו ישראלי למדי (לא שזה לא קיים שם, אבל פה נראה שזו לרוב דרישה גם מאלא שמחפשים רכב ב10,000 ש״ח...)[/quote

בדיוק, לא שופוני לא מרשים ולא אפקט הגעה. עם זאת רוצה ליהנות (מאד) מהנהיגה ויכול להוציא 250k.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...