Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כספת אלומיניום למחשב רכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי קיה ריו 2014 וחברת ביטוח ישיר דורשת ממני - "כספת אלומיניום על מחשב הרכב הננעלת ע"י ברגים נגזרים שקועים."

יש אפשרות להתווכח איתם על מנת שיורידו את הדרישה?

בנוסף, כשהסתכלתי על מחשב הרכב ראיתי שהוא נמצא בתוך מתקן שרשום עליו כספת, השאלה אם יש כמה סוגי כספות רכב בשוק או שמה שיש לי זה מה שצריך?

תודה.

פורסם

תבקש מהם טופס לאישור מיגון, וגש לאחד מן החברות שמתקינות מיגון (הם יפנו אותך) כדי לברר איזה מיגון יש לך ברכב.

חברות ביטוח שונות מבקשות מיגון שונה, תבדוק מי יכול לבטח אותך לפי המיגון שתגלה שיש לך

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

אצלי ביקשו לפני כשנתיים כספת למחשב עם ברגים נגזרים, וזה לאחר שהרכב כבר היה מבוטח שם כמה שנים.

ניסיתי הכל - ויכוחים, לדבר עם מנהל, לייקר את הפוליסה תמורת ויתור על הכספת (שעלותה 450 ש"ח על חשבוני), אבל שום דבר לא עזר והם לא היו מוכנים לשמוע אותי בכלל.

התקשרתי לעוד כמה חברות ביטוח, וכולם ביקשו כספת וחלק גם איתוראן, ובכל מקרה המחיר שלהם היה יקר יותר.

בסוף ניגשתי למתקין שלהם ועשיתי כספת, טען שזה רכב גניב ואין ברירה, ואח"כ שלח מאצלו את האישור לביטוח. היה צריך לפרק את זרועות המגבים ואת הפלסטיק ליד השמשה כדי לייצר גישה נוחה.

פורסם

יש כספות ברזל, כספות אלומיניום וכספות על העלוקות שברכב.

בגדול החברות ביטוח מעדיפות כספות אלומיניום על מחשב הרכב.

מן הסתם כספת אלומיניום תעכב את הגנב יותר זמן מכספת ברזל. (בדגש על תעכב...לא תמנע).

 

STIO, אצלך זה כנראה רכב גרמני - שאצל מרביתם מחשב הרכב נמצא על קיר האש או מתחת לוישרים ולכן יש את הצורך לבצע את הפירוק שדיברת עליו.

 

עופר

פורסם
...

 

STIO, אצלך זה כנראה רכב גרמני - שאצל מרביתם מחשב הרכב נמצא על קיר האש או מתחת לוישרים ולכן יש את הצורך לבצע את הפירוק שדיברת עליו.

 

עופר

 

נכון זה אצלי גם באיביזה, אחרי שנגמר עכשיו הביטוח בהראל של עובדי מדינה אני חייב לבטח לבד (עברתי מאותו תפקיד), ועכשיו עוד פעם מבקשים כספת או איתוראן כמו שהיה לפני שנתיים!!

נראה לי שיותר נוח לי לשלם 27*12 לשנה לאיתוראן מאשר להתעסק לי על המחשב רכב, אגב עם האיתוראן אני מקבל הנחה משמעותית בביטוח.

 

מה לעשות הם נוקשים בקטע הזה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אצלי ביקשו לפני כשנתיים כספת למחשב עם ברגים נגזרים, וזה לאחר שהרכב כבר היה מבוטח שם כמה שנים.

ניסיתי הכל - ויכוחים, לדבר עם מנהל, לייקר את הפוליסה תמורת ויתור על הכספת (שעלותה 450 ש"ח על חשבוני), אבל שום דבר לא עזר והם לא היו מוכנים לשמוע אותי בכלל.

התקשרתי לעוד כמה חברות ביטוח, וכולם ביקשו כספת וחלק גם איתוראן, ובכל מקרה המחיר שלהם היה יקר יותר.

בסוף ניגשתי למתקין שלהם ועשיתי כספת, טען שזה רכב גניב ואין ברירה, ואח"כ שלח מאצלו את האישור לביטוח. היה צריך לפרק את זרועות המגבים ואת הפלסטיק ליד השמשה כדי לייצר גישה נוחה.

גם אצלי הייתה הסאגה הזאת. איכשהו לאחר ויכוחים רבים הצלחתי להשיג מחברת הביטוח השתתפות שלהם בעלות הכספת, מה שהפך את העניין לכדאי ביחס לתוספת הפרמייה בחברות אחרות. (אצלי הייתה כספת ברזל, והם התעקשו להחליף לאלומניום ברגים נגזרים).

 

ההשתפות של החברה כנראה נבעה מהעובדה שאמרתי להם שיש כספת והם לא וידאו איתי שמדובר באחת מאלומניום, ורק לאחר רכישת הביטוח "עלה" הנושא מצידם).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
גם אצלי הייתה הסאגה הזאת. איכשהו לאחר ויכוחים רבים הצלחתי להשיג מחברת הביטוח השתתפות שלהם בעלות הכספת, מה שהפך את העניין לכדאי ביחס לתוספת הפרמייה בחברות אחרות. (אצלי הייתה כספת ברזל, והם התעקשו להחליף לאלומיניום ברגים נגזרים).

 

ההשתפות של החברה כנראה נבעה מהעובדה שאמרתי להם שיש כספת והם לא וידאו איתי שמדובר באחת מאלומיניום, ורק לאחר רכישת הביטוח "עלה" הנושא מצידם).

בהרבה רכבים מהשנתונים האחרונים הרכב מגיע עם כספת מהמפעל.

אלא שמדובר בכספות ברזל ופח שאין להם באמת איזושהי תועלות.

כספות אלומיניום עם ברגים שקועים וחתוכים באמת מונעות גניבות של רכבים, היות ואי אפשר לפתוח את ההברגות עם מברג והם הרבה יותר עמידות.

העלות התקנה היום נעה בין 450 ל550 ש"ח, וישנן חברות ביטוח שמסכימות להשתתף בחצי מסכום ההתקנה של הכספת.

הויכוחים מול חברות הביטוח בכדי לוותר על דרישת מיגון כאלו - בזבוז זמן ומיותרים.

אני עובד כמה שנים בביטוח ולא נתקלתי בפעם אחת רכב שויתרו לו על דרישת מיגון (בלי למגן בכלל, ולא למגן עם משהו אחר).

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

גם מגדל יצאה בקמפיין שאין צורך במיגון.

חוצמזה, אם זה קיה 2014 שנקנתה מהיבואן (לא דרך ליסינג), הם נותנים את נמיגון חינם אז יש סיכוי טוב שיש לך את המיגון הנדרש

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

והכל בגלל חדלון של המדינה בניטרול והרתעה של הפורצים.

אם היה עונש מרתיע ביותר, היו פחות גנבות רכב אבל המדינה כניראה לא איכפת לה (מה שקורה בפועל) ומרוויחה מכלי רכב חדשים וחברות הביטוח

מגלגלות על הצרכן את העלויות - והנה אנחנו משלמים עוד ועוד !

 

כן גם אני משלם על איתורן וכמובן העלוקות האלחוטיות (דאגתי לפחות להיות ליד המתקין ושיחזק את כל הברגים כי אני שונא קירקושים)

קובי

:-)

×
×
  • תוכן חדש...