Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אמא שלי תחגוג שבוע הבא יום הולדת.אני רוצה להפתיע אותה ברכב חדש.

כמה שאלות שיעזרו לי להתמקד.

צרכים מהרכב:

משפחתי.

כל יום ייסע בין 10-20KM בין עירוני.

גיר חייב להיות אוטומט.

חסכוני עד כמה שניתן בקטגורייה-גם באחזקה וגם בדלק.

אמא נהגת זריזה (אפילו שודים)

דבר שגם מאוד חשוב לי-שיהיה כמה שיותר רכב!מאובזר מפנק נוח וכו'. היא תשתדרג מסוזוקי בלנו 2001 ככה שהייתי רוצה שתרגיש שינוי משמעותי.

תקציב: 40-45K.זה התקציב מעדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו שווה אפשר עוד 5K להוסיף.

הייתי שמח שתמקדו אותי לדגמים מסויימים.

הייתי בכמה חברות ליסינג גדולות לא כל כך התלהבתי ממה שראיתי-מוכן לחפש גם בשוק הפרטי וגם מחברות הליסינג מה שיהיה יותר כדאי לי מבחינת מחירונים ושנתונים.

היחידה שקרצה לי זו הונדה סיווק-אבל הן יקרות וגם לא כל כך חסכויות.

תודה מראש.מקווה שלא שכחתי פרטים חשובים.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

הק"מ לא גבוהה ממש וגם בין עירוני מה שאומר שצריכת הדלק הוא פרמטר פחות חשוב לדעתי.

הסיויק דווקא כן חסכונית בדלק ביחס למשפחתיות אחרות כמו מאזדה 3 (היתה לי סיויק כזו דור שמיני אבל המחירון שלה מאוד יקר.

פורסם

מבחינת קילומטרז זה הבסיס שהיא תעשה כל יום-יש עוד נסיעות שאולי יגדילו את המרחק.

המחירים שלה מאוד גבוהים,עשיתי כמה טלפונים לאנשים פרטיים ואין גמישות בכלל.ועוד חיסרון שבחברות ליסינג קשה למצוא אותה במצב טוב,היחידות שראיתי היו שתיים עם שאסי.

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

פורסם

לצערי לא.למרות שאני חושב שכן.

ניסיתי לגשש איתב בנושא-הרי זו הפתעה.היא לא הייתה מעוניינת. והביעה סולדיות מהקטנות.

פורסם

אז למה ללכת רחוק מידי? יש ליאנה 5 דלתות מאובזרת 2008 ואיתה יחד את ה SX4 המאובזרת מ 2008 עם הסלון הבהיר ששתיהן זריזות, חסכוניות ואמינות.

קיה סיד ויונדאי I30 גם נכנסות מ 2008-9

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הלכתי רחוק?

הדגמים של הסוזוקי שציינת אני ממש לא מתחבר אליהם(אין לי נסיון איתם,רק מהתרשמות שטחית)

הקאייה והיונדאי זה קצת יותר גדול מסופר מיני אבל עדיין לא המשפחתית שאני רוצה כגון מאזדה 3 טויוטה קורולה סיווק וכו

פורסם

היונדאי והקיה הן אמנם האצ'בק אבל הן הרבה יותר מרווחות ממאזדה 3.

המאזדה אפשרות סולידית ויהיה קל למצוא רכב אבל היא לא ממש מאובזרת.

אני הייתי מחפש ג'טה 1.6 אוטומטית מ-2009, לא הכי זריזה אבל עושה את העבודה ותעניק תחושה הרבה יותר נעימה מסוזוקי בלאנו.

אם סדאן זה חובה הייתי בודק גם יונדאי i25 אם נכנסת בתקציב אך תתמקד בדגם ה-1.6 שעדיף משמעותית על ה-1.4 העצלן. היא אמנם לא משפחתית פול סייז אבל עדיין הרבה יותר נעימה וקצת יותר מרווחת מהסוזוקי.

אגב, זאת אחלה הפתעה ליום הולדת!

פורסם

הגטה הייתה אפשרות אידיאלית מבחינתיכאחד שנוסע על פולקסווגן ,היא עונה לדעתי על כל הדברים.

הבעיה היחידה זה אחזקה שלה,שזה מה שהוריד אותי..

פורסם

דגם ה-1.6 האוטומטי דיי אמין.

איפה אתה גר? יש מוסכים שלא מרשת היבואן שמתמחים בפולקסוואגן ובמחירים סבירים כמו מוסך רון.

פורסם

אני גר במושב במרכז 20 דקות ממוסך רון.

את רוב הדברים הבסיסיים אני עושה לבד.(טיפולי 10K,בלמים,ודברים לא מסובכים)

הבעייה שהחלקים יקרים,אני יודע כי אני משלם על הפולו שלי וזה יקר אז אני מניח שלגטה העלות עוד תגדל.

אבל אני אשקול זאת שוב.

ולגבי הגטה שנתונים כו 09 ומעלה יכולים להיכנס בתקציב שלי?

פורסם

לדעתי תיכנס אפילו 2010 אבל שם ה-1.6 הגיעה עם dsg ויש ביקורת על שילוב מנוע וגיר לא ממש מוצלח ואת בעיות האמינות של ה-dsg.

פורסם

כן נתקלתי בביקורות על השילוב הזה שאני בעצמי רציתי להתחדש לי בפולו.

הבעיה שאין סיכוי שהיא תנהג על ידני,מה שהיה פותר לי את העניין.

• תוכן חדש...