Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לרכב בדיקה ורציתי המלצות בנוגע לכדאיות הרכישה,

מדובר ברכב שעשה 135000 ק"מ.

אשמח לפירוט אלו בעיות באמת רציניות, והערכה לעלות התיקון.

* תושבות מנוע פגומות, תומך גשר מצנן מעוך.

* בולמי זעזועים חלשים- פגומים.

* ליקויים בעלי משמעות נמוכה:

פגיעה בפח, פגמים בצבע ובפגושים, תיקוני פח בצבע ובמרכב סביב, לאחר תיקון תאונה בדופן שמאל, לאחר תיקון תאונה בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, הוחלפה כנף קדמית שמאלית, מעיכות בפנלים, צבע גג פגום.

* נקישה בשילוב הילוכים ובהחלפת הילוכים (בהתנסות אישית על האוטו לא שמעתי רעשים והשילוב היה נראה מהיר...)

תודה מראש לכל המגיבים. :lol:

פורסם

הבודק רכב צריך לתת לך את ההערכה עד כמה הבעיות רציניות, כי הוא רואה את הרכב ויכול לתת הערכה הרבה יותר מדוייקת מאיתנו.

אפשר לעשות בדיקה נוספת על מצב הגיר במכון גירים, כדי לוודא שהגיר באמת במצב טוב ולא מקולקל.

כל השאר נשמע סביר לרכב משנה הזאת.

אני חייב להזכיר לך שהשוק מפוצץ ברכבים האלה והם נמכרים משמעותית מתחת למחירון, מניסיון - קניתי פוקוס 2007 לפני חודש.

פורסם

אני מחפשת (לא מחפש) יותר מחודש ראיתי עשרות רכבים, אין פוקוס 2006 נורמלית בפחות מ 21K ש"ח. וגם זה מחיר זול.

פורסם

אכן בדיקה ממוצעת,אין משהו חריג אבל זה גם לא מציאה בין עדר הפוקוסים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הבודק רכב צריך לתת לך את ההערכה עד כמה הבעיות רציניות, כי הוא רואה את הרכב ויכול לתת הערכה הרבה יותר מדוייקת מאיתנו.

אפשר לעשות בדיקה נוספת על מצב הגיר במכון גירים, כדי לוודא שהגיר באמת במצב טוב ולא מקולקל.

כל השאר נשמע סביר לרכב משנה הזאת.

אני חייב להזכיר לך שהשוק מפוצץ ברכבים האלה והם נמכרים משמעותית מתחת למחירון, מניסיון - קניתי פוקוס 2007 לפני חודש.

המכונים לוקחים בודקים אילמים שלא מגיבים על שאלות כאלו :-D. אבל הספקתי לשאול איזה בעל מוסך והוא אמר לי שאם נסעתי על האוטו והרגשתי שהגיר נכנס יפה ועובר יפה אז זה בסדר.

פורסם
אכן בדיקה ממוצעת,אין משהו חריג אבל זה גם לא מציאה בין עדר הפוקוסים.

אכן, אבל אני לא מחפשת מציאה אלא רכב ששווה את מחירו.

פורסם

אם המחיר ממוצע,אז אין בעיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א 20 אלף זה הממוצע ביד2 שאנשים מוכרים אז בסדר.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

הבדיקה נשמעת סבירה בהחלט, אם כי צריך לבדוק משמעות של תושבות המנוע הפגומות והבולמים החלשים שכן מדובר בהוצאה משמעותית יחסית במידה ותדרש החלפה בקרוב.

את מוזמנת אלינו עם הרכב לחו"ד נוספת טרם הרכישה.

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...