Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לא מוצא בחיפוש ולא בשרשור הראשי / ברשת, את סוג הנורה המדוייקת של הפנסים המשניים (האמצעים הקטנים יותר - אור יום DRL)

ממה שקראתי זה 21W/5W

אבל יש כל מיני סוגים, אחת עם קונקטור שטוח, השני עם קונקטור עגול, לפני שאני מזמין מחו"ל / קונה מהארץ - איזה דגם בדיוק זה נקרא?

580 במקרה?

Opel Adam S 2017

• אחראי פורום
פורסם

לא הנורה הזו?

בכללי, פה יש תפריט עם כל מגוון הנורות עפ"י דגם.

אני גם רציתי להחליף כי הקסנון בהירים ויפים ופתאום האור החום המבאס הזה מתחת :-P

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

לא יותר פשוט לשלוף אחת מהן ולראות בדיוק מה צריך?

למרות שממה שאני מוצא ברשת אכן מדובר בנורה עם 2 חוטי להט 21W/5W שהמק"ט המקורי שלה הוא 71753190 והבסיס הוא 580/7440/7443/T20. אם כי לא ברור לי מה ההבדלים בדיוק בין כולם (רק לשים לב לחיבור הכפול במידה שנורה באמת בעלת שני חוטי להט).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

זהו שלא מצאתי איך לפרק את המנורה, עד שבמקרה מצאתי סרטון שהסביר, שהמנורה הזו נמצאתי מלפני הגלגל הקדמי - מיקום מוזר :p

אור כתום עם קסנון זה בכלל מכוער, לפי המקט והתמונות אדע מה לקנות מאייס עכשיו, גם שם לא ממש ידעו איזו נורה קיימת ברכב.

תודה ! :)

אגב כמה סוגי נורות יש שם? שמתי לב שכשאני מדליק את האור הקבוע הרגיל - כל הנורות דולקות.

אבל שאני מכבה את האורות ונשארות רק המנורות התחתונות - DRL אחת דולקת אחת לא.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם יש בתוך הנישה הזו 2 נורות נפרדות, אז אני מניח (לא יודע) שאחת היא ה-DRL עם 2 חוטי הלהט כאשר החזק יותר דולק כשהאורות כבויים והחלש יותר כשאתה מדליק אורות, והנורה השניה היא נורה של תאורת החניה.

אבל עכשיו שאתה יודע איך לפרק אותה אתה יכול לגלות בדיוק מה הולך שם.

פורסם

לא הבנתי על איזו נורה אתה מדבר בדיוק..

תצלם לי את הנורה ואגיד לך איזה סוג נורה זו...

T20 זה סוג חיבור

7440 זו נורה עם חיבור T20 בעלת להט אחד

7443 נורה עם חיבור T20 בעלת שני חוטי להט אחת לזרם נמוך ואחת לזרם גבוה יותר

• תוכן חדש...