Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את זה אני מכיר, אבל לצורך החלפת שמן אני צריך את המדיד הרגיל.

המדיד האלקטרוני רק נותן אינדיקציה שמפלס השמן תקין או מינימלי.

בכל מקרה תודה אני יבדוק מחר

פורסם

המדיד האלקטרוני רק נותן אינדיקציה שמפלס השמן תקין או מינימלי.

כשהודעת oil ok מוצגת, תלחץ על לחצן איפוס מד מרחק בלוח שעונים.

ואז תקבל תצוגת מפלס מפורטת יותר:

םםםםםם - מפלס במקסימום.

םםםםם_ - קצת פחות ממקסימום.

םםם____ - מפלס בין מינימום למקסימום.

ם_______ - מפלס קרוב למינימום.

המנגנון הזה פועל טוב ונותן קריאה די מדוייקת של המפלס, כל עוד האוטו חונה במשטח ישר.

פורסם

בוקי, אחלה טיפ, תודה.

גם אני נתקלתי בתצוגה הנ"ל בזמן שמעבירים את הסוויץ' ל-ON במגאן ומוצג מצב השמן, קודם לא בדיוק הבנתי מה אני רואה. עכשיו זה עשה לי סדר.

פורסם

האמת אני לא מבין למה ברנו שינו את אופן התצוגה במודל 2001.

במכוניות עד (כולל) מודל 2000, כשאתה מעביר את הסוויץ' ל ON, ישר מופיעה תצוגת הריבועים.

החל מ 2001 מופיע רק כיתוב oil ok ועל מנת לראות את הריבועים צריך ללחוץ על הכפתור.

מדוע היה צריך לשנות את זה, לא ברור.

פורסם (נערך)

Dan-idin, כן, לא ידעתי מה בדיוק אומרים הריבועים כי זה לא כל כך עניין אותי.

הייתי צריך לחפש באינטרנט כדי להבין איך בכלל משנים את התצוגה במסך שיראה את מה שכן עניין אותי וזה את צריכת הדלק.

עברתי מרכב שלא כלל את כל השטויות האלה, אז זה דורש קצת התרגלות.

Buki, אם הייתי צריך לנחש, אז כנראה תצוגת הריבועים זה לא משהו מאד אינטואיטיבי לאנשים שלא באים מעולם הרכב ואף פעם לא פתחו ספר רכב כדי לבדוק מה הם אומרים. אולי אנשים חשבו שזה מצביע על תקלה כלשהי ברכב? או פשוט לא הבינו שמדובר על מפלס שמן ולא התיחסו טיפלו במחסור שמן כשהיה חסר?

כדרך אגב אציין דבר שלי אישית (בתור מפתח תוכנה ובזמן האחרון קצת חומרה) מאד מציק, והוא שהמחשב לא שומר את המצב התצוגה האחרון בו היה, וכל פעם אחרי ה-oil ok הוא עובר לתצוגת קילומטרז' כולל ולא המסך האחרון שבו היה לפני כיבוי המנוע.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
  • תוכן חדש...