Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קיבלתי דו"ח על חניה בחניית נכים.

חניתי שם בתום לב כי המקום לא היה מסומן בבהירות מהכיוון ממנו באתי (המלבן עורר את החשד שלי, אבל חשבתי שאם זה באמת חניית נכים, צריך להיות סימן של נכים בתוך המלבן). לצערי, כבר אחרי שקיבלתי את הדו"ח והתחלתי לחפש עדויות לכך שהמקום אכן מסומן, גיליתי שמהכיוון ההפוך ממנו הגעתי אכן יש שלט שמוסתר לגמרי מהכיוון שלי ע"י שלט אחר. האם יש עילה לביטול הדו"ח?

כך זה נראה מהכיוון ממנו הגעתי (חניתי בתוך המלבן):

2014-11-14 14.29.25.jpg

ומהכיוון השני:

2014-11-14 14.28.15.jpg

המקום בגוגל סטריט וויו

תודה מראש!

הסובארו שבסמלון למכירה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לפי התמונה השנייה, ניתן להבין שהרחוב דו-סיטרי, כלומר שהתמרור ממוקם נכון, ואתה זה שחנה נגד כיוון התנועה. מצד שני, אני רואה שכולם חונים כך, ויש גם תמרור שמופיע כביכול הפוך, בצד שמאל, נגד כיוון הנסיעה [התמרור שמתיר חנייה]. משהו פה דפוק עם התמרורים.

הרחוב דו-סיטרי?

עריכה:

לפי גוגל סטריט ויו הדו"ח חוקי. פספסת את התמרור משום שחנית נגד כיוון הנסיעה. אם היית מגיע מהכיוון השני, והיית מקבל דו"ח על חנייה בכחול לבן בלי לשלם, אז יכלת לבטל אותו כי התמרור שמגביל את החנייה לא חוקי [הוא ממוקם בכיוון ההפוך] ובסוף הרחוב במקום בראשיתו. כנראה רצו לחסוך עמוד. לעומת זאת תמרור חניית הנכים היה שם הרבה זמן [היחיד שמופיע בסטריט ויו], לפיכך לדעתי הדו"ח תקין.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכביש אכן דו-סיטרי ואכן חניתי נגד הכיוון.

אין פה על מה להתפס? זה באמת עשוי בצורה שבלתי אפשרי להבחין בתמרור למי שמגיע מהצד השני (הרוב).

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

תראה, בתכל'ס חנית נגד כיוון התנועה ובשל כך לא ראית את התמרור. האמת, אתה יכול לנסות לכתוב מכתב לביטול בטענה שתמרור השני, שמתיר חנייה הטעה אותך, כי הוא מופיע עם כיוון הנסיעה שלך וכי לא היית אמור לנחש שעל עמוד אחד תולים שני תמרורים. לך תדע, אולי יעבוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הכביש דו סיטרי. יש חוק שאוסר להכנס לחניה שבצד השני של הכביש?

עובדה שהם שמו שלט שמורה על חניה בצד ההוא, והוא מופנה "נגד הכיוון".

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

השלט בכוונך מוצב בכוון הפוך, ובאופן שגוי. זה מה שהטעה אותך. יש עילה לערער.

עצה: בערעור צלם את השלט מהצד השני באופן שלא יהיה כל כך ברור שהכביש דו-סטרי.

פורסם

צר לי - אך אם המלבן עורר את החשד שלך - היית צריך לצאת מהרכב לפסוע מספר צעדים מעבר לשלט (המסובב... נו הוא "מסובב" כי חנית בניגוד לכוון התנועה !) ולבדוק.

נכון, לא התכוונת, אך גם לא עשית די בכדי לוודא שהחנייה שמורה.

(אחלה שאתם מייעצים לו לצלם את השלט מהכוון שממנו הוא בא לצורך ערעור. מה, זה לא ידוע שהרחוב הנ"ל הוא דו סטרי ? :roflmao: הצחקתם אותי).

שלם ושכח.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

ממליץ לך להשתמש בשירות "הבטלן", אולי הם יצליחו למצוא איזה "חור" בדוח או תקדים משפטי כדי לבטל את הדוח, שווה לנסות.

ד.א

הם בדיוק העלו פוסט בפייסבוק על כמה עיריות בתוכן גם עיריית רמת גן, "שהציבו במקומות חניה מוסדרים תמרורים שהפירוט בהם אינו לפי התנאים שנקבעו בחוק העזר העירוני."

וגם "מינתה העירייה פקחים מבלי לקבל חוות דעת מהיועץ המשפטי של העירייה בדבר קיום הרשעה של מועמד בעברה שבשל אופייה, חומרתה או נסיבותיה אין הוא ראוי לשמש בתפקיד."

ושתי אלה הן עילות לביטול הדוח (כל אחת בנפרד).

רציתי לנסות את השירות שלהם אז שלחתי דרכם דוח פשוט לביטול (שהתכוונתי לשלוח בעצמי) ואני ממתין לתשובה מהעירייה.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם
הכביש דו סיטרי. יש חוק שאוסר להכנס לחניה שבצד השני של הכביש?

עובדה שהם שמו שלט שמורה על חניה בצד ההוא, והוא מופנה "נגד הכיוון".

התשובה חיובית. בכבש דו סטרי אסור לך לחנות משמאל, והתקנות העירוניות שאני מכיר מטלות על כך קנס. זה די מובן מאליו, שכן כניסה ויציאה מחניה כזו כרוכה בנסיעה נגד כיוון התנועה (בנתיב השמאלי). אתה יכול לנסות להחליף עבירה בעבירה אחרת, אבל לא להמלט מקנס.

בכל מקרה - התמרור המתיר חניה משמאל אינו חוקי, נראה לי מוזר ביותר שמישהו התקין אותו, או - יותר הגיוני - שמישהו הזיז אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צר לי אבל זה נראה לי קצת הקטנת ראש לחנות בתוך מלבן מוגדר ולא לבדוק אם יש איזה שילוט מסביב שמא אולי מדובר בחניית נכים...

• תוכן חדש...