Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאחר חיפוש יש המון המלצות על רלקס. ניסיתי למצוא אותם באינטרנט ומה שיש זה מוסך טויוטה בשם רלקס. האם זה המקום או שיש פה בלבול?

קומפיוטסט נפסל משום שיש בדיקה מוזמנת מסניף אחר שלהם.

בועז באשקלון גם נפסל משום שהוא בקשרי עבודה עם חברות הליסינג.

צריך את המלצתכם..

תודה

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

לגבי רלקס, אכן זו סוכנות משנה של טויוטה. לא יודע לומר אם מבצעים בדיקת קניה.

ממליץ על מכון ״טסט אשדוד״. מבצע שם בשנים האחרונות בדיקת רישוי שנתית. לאחרונה גם ביצעתי בדיקת קניה לרכב (שלא נקנה לבסוף). כמו כן יש שם סניף דואר מה שמקל על העברת בעלות באם תחליט לרכוש.

המכון ממוקם באזור התעשיה הצפוני, ברחוב המדע.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

מניסיוני- רלקס אכזבו אותי בנושא אמינות.

קומפיוטסט אשדוד- שרות גרוע ויחס מזלזל.

לפני חודשיים קניתי רכב, התחלתי בקומפיוסט אשדוד, כשראיתי מה היחס, המשכתי לקופיוטסט נס ציונה, שם ביצעתי את הבדיקה.

נוסע בפריוס 2008

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

שמי יצחק אני עובד בסוכנות של רלקס באשדוד אנחנו אכן מבצעים בדיקה לפני קניה.

אני מאוד מצטער לכל מי שיצא שלא מרוצה מהשרות שנתנו לו הוא מוזמן ליצור עימי קשר בהודעה בפרטי לגבי אותו מקרה שגרם לו להרגיש ככה ואני מבטיח לשנות את דעתו בפעם הבאה שיגיע אלינו.

בכל מקרה אתה מוזמן לבוא לבצע בדיקה לפני קנייה.

חבר מועדון החמש :)

אלפא ספיידר 79' 2.0L בלב ובנשמה

• תוכן חדש...