Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 20K אולי 23.

מחפש רכב ידני - ספורטיבי, עם לפחות 130 כ''ס

סאנרוף מאוד עושה לי את זה.

שאני אומר רכב ספורטיבי אני לא מתכוון לפורשה - אני מתכוון לרכב עם הרגשה של כוח ויחסית לשאר הרכבים חזק.

בהתחלה רציתי לקנות הונדה קופה 95-97 אבל הן פשוט מכוסחות ברמה שלא תיאמן והשנתון נמוך מדי.

חשבתי על הונדה האצ'בק 98 אבל גם קצת ישן, ולא נראה כל כך טוב.. והן מגיעות רק 1.4 אלא אם עברו הסבה ל 1.6 ונדיר למצוא והמחיר בשמיים.

חשבתי על אאודי A3, 2002 אבל הטיפולים יקרים והחלפים יקרים וצריך להיות עם שק של כסף בשביל לתחזק את הרכב.

חשבתי על הונדה סיוויק 2003-2006 הן יפות מודרניות וחדישות אבל הן כולן אוטומטיות /:

בקיצור אני אובד עצות, למה לעזאזל כל המכוניות השוות אוטומטיות ?!?!?

אשמח להצעות שאולי יצילו אותי מלהתפשר על הונדה סיוויק אוטומטית.

פורסם

האם התקציב כולל גם כסף ליישור קו לאחר קניה?

אופציה, שאני מגדיר אותה, "קלאסית" לתקציב שלך תהיה כנראה 206XS.

זה אוטו עם מנוע 1.6, על מרכב קל יחסית. לכן העובדה שהוא מגיע עם 110 כ"ס לא צריך להטריד אותך. האוטו קטן, זריז, ונוח. מנהיגה קצרה על אחת כזו לדעתי הוא יהיה די מהנה לנהיגה ואם תמצא אחת שמורה לא תצטרך שקים של כסף כדי לתחזק אותה ולשמור עליה מתודלקת.

אם אתה רוצה משהו יותר רציני, עם מתיחת תקציב + מיקוח אפשר כנראה לקנות גם קליאו ספורט שזה כבר רכב ספורטיבי כמה רמות מעל ה206 בכל מובן.

אלה ההמלצות שלי, לשיקולך. כמובן מאד תלוי מה אתה מחפש מרכב. האם זה כוח בקו ישר? פוזה? או התנהגות וכיף מנהיגה בכביש מעוקל?

פורסם

כל רכב בתקציב נמוך צריך לקחת בחשבון שהסיכוי שהוא יבקר במוסך גבוהה, קל וחומר במכוניות ספורט שנהגו עליהן בעיקר ערסים שקרעו להן את הצורה ולא תחזקו את הרכב כראוי ויישור קו לרכב ספורט לא שמור יכול לעלות לך כמו כל הרכב לכן חשוב להיזהר וגם להתפשר על דברים שפחות חשובים.

אני הייתי מחפש פיג'ו 206 ידנית כפי שקודמי ציין, פאביה/פולו ידניות עם 100 כ"ס, או לחילופין מחכה קצת וחוסך עוד כסף.

האם יש לך כסף לתחזוקה השוטפת? (דלק, טיפולים, טסט, ביטוח, תיקונים פה ושם...).

פורסם

מסכים עם הכיוון של 206XS. אבל יהיה לך קשה למצוא אחת. זה רכב ספורטיבי אבל לאו דוקא לפי ההגדרה המסויימת שלך.

בגדול התקציב שלך לא מספיק להשגת המטרה שלך. אולי תסתפק פשוט ברכב ידני בתקציב הזה עם העדפה לרכב קצת מהנה לנהיגה?

פורסם (נערך)

חברים יקרים,

ראשית תודה על התגובות !, ההצעות שלכם לגבי ה206 נשמעות לא רעות בכלל - נשמע כמו אפשרות טובה.

אם אני כבר מביא את ה206 מה דעתכם על זאת עם הגג נפתח ? (לא סאנרוף) ה CC 2.0 קבריולט ? אני אישית מעדיף גג נפתח זו פאנטזיה שלי מגיל 17 :)

אגב הבנתי שיש 1.6 ו 2.0 מה עדיף ? מישהו יודע ?

עריכה אחרונה על ידי nero14
פורסם

לרכב אין מקום לשבת מאחורה, קח את זה בחשבון.

מעבר לזה צריך לבדוק את המנגנון של הגג בצורה טובה מאד ולוודא שאין נזילות.

מנוע 2.0 בהחלט חזק וטוב.

לא יכול לתת דעה לגבי איך הוא מבחינת נהיגה ודינמיקה. אני מניח שהגג מוסיף לא מעט משקל לרכב.

פורסם
לרכב אין מקום לשבת מאחורה, קח את זה בחשבון.

מעבר לזה צריך לבדוק את המנגנון של הגג בצורה טובה מאד ולוודא שאין נזילות.

מנוע 2.0 בהחלט חזק וטוב.

לא יכול לתת דעה לגבי איך הוא מבחינת נהיגה ודינמיקה. אני מניח שהגג מוסיף לא מעט משקל לרכב.

אין מקום - צפוף ?

או אין מקום בלתי אפשרי ?

5 אנשים לא יכנסו ?

פורסם

הייתה לי cc 1.6, הצלחתי מידי פעם לדחוס 2 נוסעים מאחורה אבל לא מומלץ אי אפשר לנהוג ככה כי תצטרך לקרב את המושב,

פרט לכך רכב מדהים בעיני אבל תצטרך למצוא רכב שמור, המושבים מפנקים ובמנוע 2.0 יש המון כוח, 138 כס ולדעתי עם עדכון תוכנה של upsolut תוכל לעבור את ה160 כס בלי להתעסק במכניקה

עברתי לסקייטבורד

פורסם

הבנתי, אבל חשוב לי גם שיהיה מקום - ככה שזה קצת בעייתי...

אפשר גם לשפר את ה 1.6 עם תוכנה של אבסולט זה סיפור יקר ?

פורסם

תוכנה לבד ברכב אטמוספרי בד''כ לא תוסיף הספק כזה.

מי שהמליץ על כך בדק שלאפסולוט יש תוכנה לרכב הנ''ל ושזה ההספק שהם מצהירים עליו?

ב 1.6 ככל הנראה השיפור יהיה אפילו קטן יותר מאשר ב 2.0.

בכל מקרה ה 1.6 כמדומני nfu הוא מנוע נהדר וניתן לשיפור, במנוע אטמוספירי כמובן התועלת אל מול העלות ככל הנראה לא תהיה משתלמת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...