Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20,000

royph
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,חדש בפורום.

לפני הכל,חשוב לי לציין את רמת הפורום, אני עוקב אחריכם תקופה לא מועטה,ואני חייב לציין שמדובר באחד הפורומים האיכותיים שקיימים בשפה העברית,וכמובן שבפרט לנושא המוטוריקה.

אז ככה:

מחפש רכב משפחתי (נשוי +1 ועוד אחד בדרך, ברוך ה'). חשוב שתא המטען יהיה יחסית גדול (עגלה,וציוד נוסף לנסיעות להורים מהצפון למרכז לפחות פעמיים בחודש), בטיחותי ונוח (שוב,לנסיעות ארוכות) עד כמה שניתן. פחות מעדיף יפניות אבל,אני פתוח לכל האופציות. ראיתי שהרנו מגאן מומלצת כאן ודי עונה לדרישותי,אך,באמת, מנסיוני(נהג חב' ליסינג לשעבר) כלכך לא אהבתי את הרכב הזה. אני יודע שהתקציב לא גדול אך,זה מה יש :) אודה לכם על העזרה.

אגב,גם רכבי סטיישן יתקבלו בברכה.

פורסם

לפני כמה חודשים אבא שלי רכב פורד פוקוס שנת 2008.

הרכב מאוד נוח, תא מטען גדול, גיר נוח {אוטומט}, קצת זולל דלק אבל בטיחותי.

לפי דעתי קניה כדאית.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

למה לא יפניות ? בתקציב שלך ועוד אוטומט זה או לנטיס , קורולה , כריזמה , ניסן . ופוקוס כמו שכבר ציינו .

לכריזמה ולקורולה גם מבחני ריסוק לא רעים יחסית לתחילת שנות ה 2000 . והן די עונות על הדרישות שלך.

הפוקוס תהיה כנראה הכי בטיחותית אבל לא הכי אמינה מכל החבורה .

אולי גם תמצא לנסר 2005 ומעלה . גם קניה מצויינת אם כי התקציב שלך נמוך לדעתי למצא אקזמפלר טוב.

אוונסיס גם רכב מעולה חזק ונוח כולל 4 כריות אויר תוכל למצא גם באזור ה 20000

אירופאיות יתנו לך את השנתון הכי חדש תמורת הכסף אבל אחזקה תהיה יקרה בהרבה בגלל תקלות כאלו ואחרות .

עריכה אחרונה על ידי dani12
פורסם

מגאן, מגאן ורק מגאן.

אם תחפש טוב, תמצא, בתקציב הזה, אחת מ 2007-8, שזה הדגם הכי מוצלח שלה (גם 2009), הרכב חסכוני, בטוח, נוח, מרווח, אמין... ונכנס לתקציב שלך.

יש הרבה כאלה בשוק, קשה למכור אותן, אז אפשר להיות בררן וללכת רק על אקסמפלר שלא היה בליסינג (יהיה מאובזר הרבה יותר), שטופל במוסכי רשת היבואן...

בהצלחה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה רבה לכם, החלטתי באמת להגיע ללא דעות קדומות ולבדוק את כל מה שיתאפשר. בכל זאת בתקציב הזה האפשרויות לא מרקיעות שחקים. תודה רבה על ההמלצות!

• תוכן חדש...