Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט ה-SJ5000 פורסם באתר החברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לWIFI- לי מה שהבנתי הבעיה קיימת בבאטצ' הראשוני בו התקנת האנטנה בעייתית, יש מידע נוסף ופיתרון בדיון הבא:

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2299293

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי SJ4000 רגיל(הגירסא לפני הWIFI) איך אני מעדכן לו את הגירסא ולאיזה גירסא מומלץ לעדכן?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

וואו. זה מעולה!

איך היא בצילום לילה? האם היא חלופה טובה למצלמת רכב ייעודית? לא איכפת לי להוציא $140 על הSJ5000 WIFI, בתנאי שזה באמת שווה את זה.

ומה ההבדל בינה לבין הפלוס? אם הבנתי נכון, ההבדל הוא בשבב. בפלוס יש שבב של אמברלה וברגילה שבב של נובהטק. זה נכון? האם זה שווה את התוספת מחיר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ראית את הסרטון שהעליתי בפוסט #80? יש שם שימוש כמצלמת רכב, וכניסה למנהרה. רואים שיש ירידה באיכות כאשר יש ירידה בכמות האור, אבל זה קיים בכל מצלמת רכב. יכול להיות שעם משחק עם ה-ISO זה יכול לשפר קצת בלילה.

נדמה לי שגרסת ה-WiFi מייצרת רק 30fps. הנה דף השוואה בין הדגמים.

פורסם

pasat04, נראה שבאמת מיקמת את המצלמה רחוק מידי מהשמשה וזה הפריע למצלמה להתפקס, כמו שכבר כתבו כאן.

על פניו, באור יום האיכות נראית סבבה לגמרי, במנהרה באמת רואים פגיעה באיכות, אבל אני מאמין שזה קשור לעניין הפוקוס.

אני כרגע עם G1WH והיא מעולה בכל מצב, ולמרות שהיא מצלמת ב1080P, זה רק 30FPS. אני מעדיף כמובן 60FPS בשביל שבמידת הצורך, אפשר לעצור את הוידאו ומספר הרכב לא יימרח. כרגע עם המצלמה שלי, לפעמים מצליחים לראות את המספר ולפעמים לא.

בקיצור, אם אזמין, כנראה שאלך על הפלוס, רק שאני לא בטוח שבתקציב הזה, דווקא ה5000 תהיה הבחירה הנכונה.

את הדיון הזה אעביר כבר לשרשור מצלמות הDVR. תודה על העזרה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי היום את ה SJ4000 שהזמנתי מ FOXOFFER

איך אני יודע שהיא מקורית? כל ההשוואות שראיתי אומרות משהוא בסגנון "המצלמה המוקרית קטנה יותר מהמזוייפת, הסוללה שונה, הכיסוי שונה". אבל אין לי את המזוייפת ולכן אין לי עם מה להשוות =\

פורסם

למיטב הבנתי, כן.

אותה חומרה, תוכנה שונה.

אני לא סגור על זה, אז תמתין לחוות דעת מאנשים נוספים.

אני מניח ש FOXOFFR בחופשה עכשיו, אך מיד כשתסתיים תוכל לשאול אותם, כניראה שהם יוכלו לספק

הסבר כלשהו.

• תוכן חדש...