Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור סקירת מכשירים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום, החלטתי לפתוח שרשור שבו כל אחד יוכל לתרום לשאר חברי הפורום מקניותיו ויפרסם סקירה קצרה על המוצר.

אני התחיל בסקירה קצרה שלי לפני כשבועיים קיבלתי את המכשיר one+one ואכתוב עליו סקירה קצרה,כמו כן יש לציין שסקירה זו נכתבה בעזרת חומרים שנלקחו מהאתר iandroaid.co.il

הקדמה קצת על המכשיר:

אז לאחר שהגלקסי 3 שלי החזזיר את נשמתו לקוראינים(כנראה בגלל תופעת ה SDS), אני החלטתי שאין סיכוי בעולם שאני שוב משלם מחיר מופרז על מכשיר שלא יתן לי את התמורה ואת האמינות שאני מצפה לה במחירים אלו. אך בעקבות כך שאני מחשיב את עצמי לחובב טכנולוגיה מושבע ואוהב גאדטים, לא ראיתי איך אני יכול לרכוש מכשיר עם מפרט כמו שאני רוצה במחיר סביר. אך לאחר שיטוט ארוך מאוד ברשת הבנתי שמצאתי את המכשיר שמבחינתי היה מושלם ה one plus one. עכשיו לאחר החפירה שלי קצת על החברה: חברתOnePlus הוקמה על ידי פיט לו, סמנכ"ל Oppo שפרש מהחברה זמן קצר לאחר חשיפת טלפון הסיאנוג'ן שלה. לו כעת מתחרה בפרויקט שלו עצמו. באותה תקופה, לו תיאר את הפרויקט החדש שלו כמאמץ "ליצור מוצר יפה יותר ובאיכות גבוהה יותר". ויש אומרים שעדיין ה one+ שייכת לoppo והיא חברת בת שלה. אך oppo מכחישה זאת.

מפרט טכני של המכשיר:

מסך- 5.5 אינטצ בעל רזולוציה של full-hd עם צפיפות של 401ppi גורילה גלאס 3.

מעבד-snapdragon 801 עם 4 ליבות.

מעבד גרפי- adreno 330.

זיכרון ram - של 3 גיגה ביט .

זיכרון rom - אני אישיתי לקחתי את ה 64 גיגה ביט אך ניתן לקנות גם של 16 גיגה ביט.

מראה ואיכות בניה:

המכשיר נראה ומרגיש מדהים ביד, הוא נוח באופן מפתיע יחסית לגודל מרגיש איכותי יותר מהגלקסי שהיה לי

מסך

המסך נראה מדהים חד יפה וגם בשמש ישירה רואים מעולה. אבל הגדול של המסך 5.5 אינטצ זה גם יתרון וגם החיסרון שלו, מכיוון שהרבה יותר נוח וכיף להסתכל במכשיר אבל הוא לא נכנס לכול ג'ינס והוא פשוט מרגיש ענק ביד.

מצלמה

המצלמה האחרוית של המכשיר היא באיכות 13 מגה פיקסל והיא לפי דעתי באיכות טובה מאוד, לא מושלמת אבל ממש טובה, לא השוואתי לטלפונים אחרים .

המצלמה הקידמית באיכות 5 מגה פיקסל אני אישית לא נסיתי כי אני לא מצלם סלפי אז אני לא יכול לתת חוות דעת בכלל על המצלמה הקידמית .

מערכת הפעלה

פה ממש התאהבתי במכשיר מדובר על מערכת הפעלה של

CyanogenMod OS 11

המערכת הפעלה מהירה נוחה בלי הרבה אפליקציות ושטויות שמעמסיות ממש על המכשיר כל תזוזה מתבצעת מיד בלי תקיעות.

חסרונות

1.מאיפה שאני קניתי( coolicool ) הגירסא של המכשיר היתה 19r וכשניסתי לעדכן ל22r זה לא עבד לכן הייתי צריך להשתמש במדריך קצר אך ממש פשוט כדי לשדרג לגרסא 38r דבר אשר אחרי שבניתי לעצמי מדריך ניהיה פשוט מאוד ולא מצריך ידע קודם או משהו לוקח 2 דקות וזהו( אם תרצו אני העלה את המדריך במהשך) לאחר שביצעתי את העדכון הזה מעכשיו הוא כבר מעדכן את עצמו לבד ואין צרוך שוב בעדכון דרך המחשב.

2. רשת דור רביעי הרבה פעמים אחרי שעוברים בין אנטנות של דור רביעי יש "קריסה" של הקליטה למשך 2 שניות ואז זה חוזרת הקליטה, לי זה ממש הציק לכן ביטלתי את האפשרות של הדור הרביעי במכשיר דבר שפתר לגמרי את הבעיה ואין קריסה יותר.

3. לפני השדרוג גרסא אם הוויפי היה מופעל וגם ניסתי להתקשר היו פעמים שהמכשיר היה מבצע לעצמו ריסטרט, אך לאחר העדכון גרסא זה לא קרה לי שוב בכלל.

3מסך- המסך גדול ובאמת הגדול טיפה מציק לי כי הוא לא נכנס לכל ג'ינס.

יתרונות

1. זמן סוללה- לאחר שדרוג הגרסא הסוללה מחזיקה לי (עם שימוש לא מועט) כ 20 שעות בממצוע ללא הטענה שזה משהו שרק יכלתי לחלום עליו עם הגלקסי ולא דמיניתי שפלאפון עם כזה מפרט הסלוללה תחזיק על עך הרבה זמן מעמד.

2מחיר- המכשיר עלה לי כ440 $ כולל ביטוח מכס (כלומר אם היה נתפס במכס coolicool היו מחזירים לי את מה ששלמתי על המכס) שזה בזמנו היה כ 1680 ש"ח

3. איכות ומהירות- לא חושב שצריך לפרט על זה עוד.

סיכום

אני עם המכשיר כבר כמעט חודש אני חודש ואני מאוד מרוצה גם מהאיכות גם מהאמינות וגם מהמערכת הפעלה. אני חושב שלא יכלתי לקנות במחיר הזה שום מכשיר שמתקרב ליכולות שלו.

באמת מכשיר מדהים!!.

נ.ב הסקירה הבאה כבר עוד שנייה כאן אתמול קיבלתי (בשביל חבר) את הנוביה z7 מיני של zte(התמונה השמאלית של מה שהעליתי פה)

אם תוכלו תעלו גם את סקירות של מוצרים שקניתם אם ברשת ואם בארץ.

ועכשיו קצת תמונות

DSC_0634.jpg

DSC_0622.jpg

IMG_20141107_091156.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש. לדעתי סקירה טובה היא כזאת עם ניסיון של לפחות חצי שנה עם המכשיר. הרי כל המכשירים טובים וזריזים כשהם חדשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המחיר כולל המכס כולל הכול עלה לי בערך 1680ש"ח

ו

אתה בתכלס צודק אבל יחסית לכמות אפליקציות שהתקנתי הייתי אמור להרגיש האטה , אך באמת עוד חצי שנה אני ידע כמה טוב המכשיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלא תבין לא נכון, כתבת אחלה סקירה. פשוט כדי להפוך את השרשור הזה למשהו יחודי ולא כמו הסקירות למכשירים חדשים שמפורסמות בעיתונים ובמגזינים כדאי להוסיף משהו שאין שם, וזה ניסיון לאורך זמן עם המכשיר. אני משוכנע שגם הגלקסי 3 שהיה לך עבד מדהים בהתחלה. כרגע אני ממשיך לסבול עם גלקסי 3 ולא יודע אם שווה להחליף אותו בעוד מכשיר שאחרי חצי שנה גם עלול להפוך לעגלה.

פורסם

slowride אני מסכים איתך לחלוטין, אך עדיין פתחתי את השרשור על מנת שעוד אנשים יעלו סקירות גם של מכשירים חדשים וגם של ישנים על מנת שכל חברי הפורום יהנו מסקירות רבות ובכך יוכלו להחליט טוב יותר איזה מוצר לבחור. ודרך אגב האמת שהגלקסי שהיה לי הוא באמת לא דוגמא טובה כי כבר מההתחלה הוא עשה לי צרות. כמו כן אני בהחלט הוסיף היום או מחר את המדריך שהכנתי לשדרוג הגרסא על מנת שיהיה ערך מוסף לסקירה :)

פורסם
וכמה יעלה בסך הכל ה-16 ג'יגה?

אשמח לקישור.

חכה קצת.

עכשו יש איזו שיטת הזמנות והמחירים גבוהים.

זה אמור להתבטל בקרוב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הנה שלי:

סמסונג גלקסי נוט 2 N7100.

מפרט:

מעבד סמסונג EXYNOS 4412 QUAD CORE 1.6GHZ

2 GB RAM

נפח איחסון מובנה 16 GB (יש גם גירסאות 32 ו-64), ניתן להרחבה לעוד 64 עם כרטיס מיקרו SD

מסך 5.5" סופר אמולד+ ברזולוציית 1280X720, עם שכבה של WACOM בשביל העט.

מערכת הפעלה אנדרואיד 4.1.1, ניתן לעדכון עד 4.4.2

הטוב:

מכשיר מלפני שנתיים, שעדיין נותן פייט למכשירי פרימיום חדשים. בעצם ההתקדמות של הסמארטפונים הגיעה לשיאה עם הנוט 2, ושם נעצרה. השאר זה הוספת גימיקים תוכנתיים, הגדלת מספרים במפרט, שאין מה לעשות איתם בחיים האמיתיים (כן, כולל נוט 3), וכמובן הפקעת תג מחיר.

מכשיר מאוד אמין, שניתן לתקן בקלות יחסית (כמעט הכל מחובר עם ברגים וקליפסים), סוללה נשלפת, וחריץ SD.

סוללה עוצמתית, שמספיקה ליום ויותר של עבודה מאומצת, וגורמת לך לצחוק על אנשים עם אייפונים ו-HTC.

מכשיר נפוץ בשוק עם אפטרמרקט ענק של אביזרים.

הרע:

TOUCHWIZ. בנוסף, סמסונג דוחפים המון זבל לרומים סטוק שלהם. בגירסה 4.4.2 ניתן לבטל את רוב הזבל בקלות יחסית. בנוסף, לא יודע אם זאת בעיה של אנדרואיד עצמה או שטויות של סמסונג, אבל יש בעיות תוכנה מוזרות - לדוגמא אחרי התקנת משחק CSR RACING, הפסיקה לעבוד הפיכת מסך, או גלישה עם כרום שנהייתה איטית מסיבה לא מוסברת בזמן האחרון.

אין רומים מקוסטמים שעובדים טוב (בעצם זה משהו שנתקלתי בו גם עם גלקסי 1 ו-2)

KNOX. החל מגירסת 4.3 סמסונג דחפו את השטות הזאת, שלא נותנת לך לשנמך לגירסואות נמוכות יותר.

צריך מטען חזק ורצוי מקורי, כי להטעין את המכשיר עם מטען סיני פשוט (גם כזה של 2 אמפר) לוקח שנים.

הגודל - לא תמיד נוח. בנוסף, אפילו שהמכשיר די עמיד, עדיף להיות עדין איתו.

מסקנה:

אחרי שהעברתי את שלי לאמא שלי, ובדיקה של כמה מכשירים חדשים, בשבוע הבא אני הולך לחפש לעצמי עוד נוט 2 מיד שניה. אין סיבה לשלם כפול על מכשיר שלא מספק שום יתרון ממשי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנסיון עם הרבה מכשירי סמסונג, כול מכשיר סמסונג נהיה איטי ומגעיל לאחר כמה זמן, ודורש שחזור להגדרות יצרן. בין אם זה גלקסי 3 מיני או גלקסי אס5.

ניסיון של חצי שנה עם נקסוס 5:

יתרונות מעבר למה שכולם יודעים :

מכשיר מעולה. חווית האנדרואיד הכי קרובה לאייפון שאי פעם הייתה לי. את כמות הלאגים שהיה למכשיר אפשר לספור על יד אחת, ואחרי חצי שנה של שימוש ובין היתר העמסת זבל, הוא עבד מהר בדיוק כמו ביום הראשון.

חסרונות :

המכשיר שהיה אצלי הגיע מהיצרן עם רמקול אפרכסת בינוני מינוס, שסיפק דיסטורציה לא נעימה בזמן שיחה. משיחה עם עוד בעלי נקסוס 5 הבנתי שלחלק לא קטן יש בעיות מוזרות כאלה ואחרות, מה שמעיד על איכות QA לא מהמבריקות שיש(צפוי למכשיר בעלות כזאת), ולכן לא יודע עד כמה האמינות שלו תהיה טובה לאורך זמן.

חייב לציין שהשימוש שלי במכשיר כלל בעיקר שיחות, הודעות, ומדי פעם אינטרנט ויו טיוב. לא משחק במשחקים ולא שורץ רוב הזמן מול המכשיר.

פורסם

יש כאן בעלים של g3 או נוט 3?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מנסיון עם הרבה מכשירי סמסונג, כול מכשיר סמסונג נהיה איטי ומגעיל לאחר כמה זמן, ודורש שחזור להגדרות יצרן. בין אם זה גלקסי 3 מיני או גלקסי אס5.

זה ממש נכון, וזה קורה גם כשלא מפציצים את המכשיר במליון אפליקציות. כשמשחזרים להגדרות יצרן זה כמו לעשות ראש מנוע אצל חאפר, מחזיק פחות זמן וחוזר להיות עגלה מהר.

המכשיר הבא שלי לא יהיה סמסונג.

פורסם

אני חושב שזה לא קשור לטלפון אלא למערכת הפעלה.

באחת הגרסאות 4.3 או 4.4, לא ממש זוכר, נכנסה למערכת ההפעלה הפקודה trim שאמורה לשפר ביצועים לאורך זמן.

פורסם (נערך)

JIAYU F1

מכשיר נפלא וזול.

שירת אותי נאמנה, סוללה מחזיקה יומיים בשימוש בינוני- גבוהה.

המחלה של המכשיר זה המצלמה שלו.

ואצלי המסך הספיק להגיב בסנטימטר התחתון שלו.

בסופו של דבר מכשיר מעולה, רק חבל שלא השקיעו קצת יותר במצלמה שלו.

מאפשר שימוש יומיומי סביר ביותר, לא היה חסר לי כלום.

עריכה אחרונה על ידי ModChiP
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

קיבלתי לפני כמה ימים את המכשיר asus zenfone2 551ml למישהו ממשפחתי. אני רושם סקירה קצרה שלי ממנו לכל מי שמעניין במכשיר חדש ומתלבט:

מפרט טכני של המכשיר:

מסך- 5.5 אינטצ בעל רזולוציה של full-hd עם גורילה גלאס 3.

מעבד- intel

Z3580 (2.3GHz)

זיכרון ram - של 4 גיגה ביט .

זיכרון rom - כמות יפה של 32 גיגה

מגיע עם מטען מהיר- כמטעין את המכשיר מ0 ל 60 אחוז תוך חצי שעה

בעל 2 סימים (מיקרו סים)

תומך דור רביעי בארץ

מראה ואיכות בניה:

המכשיר לפי דעתי מעוצב מאוד יפה, בעל גימור מתכת מאחור נראה ומשדר יוקרתיות אני מאוד אהבתי את העיצוב.

מסך

האיכות של המסך היא כפי שציפיתי, איכות טובה מאוד, כמו שמצופה ממכשיר בעל מפרט כזה רואים הכול ברור חד מאוד ללא פגמים כלשהם ששמתי לב אליהם.

מצלמה

מצלמה בעלת 13 מגה פיסקל עם פוקוס אוטומטי ועם אפשרות תוכנתית להגיע לתוצאות כמו מצלמה של 52 מגה פיקסל.המצלמה זו המצלמה האיכותית ביותר שאני נתקלתי עד היום במכשירים סלולרים, המון אופציות שונות של כיונון המצלמה רואים מדהים מצלם מאוד מהר אני מאוד התפעלתי מהאיכות צילום של המכשיר במיוחד במצב HDR. הצלחתי לצלם במצב מיקרו באיכות שעולה בכמה דרגות על ה oneplus one שלי.

מערכת הפעלה

מערכת הפעלה מבוססת אנדורואיד 5 (לוליפופ) (5.0) עם ממשק של אסוס

ZenUI

חסרונות

1. בזמן הטענה עד אשר מגיע ל60 אחוז המכשיר מתחמם בצורה כזאת שאי אפשר להצמיד לאוזן על מנת לדבר בטלפון. אך לאחר שהמכשיר עובר את ה60 אחוז הוא לאט לאט מתקרר.

2. רמקולים חלשים יחיסית- למי שחשוב לו הרמקולים של המכשיר לפי דעתי חלשים ולא מספקים בכלל.

3. בזמן שיחה דרך הווטסאפ כאשר הוויפי דלוק המכשיר גם מתחמם ומגיע לכ40 מעלות אך דבר זה לא קורה כאשר מבצעים שיחה רגילה

יתרונות

1. מחיר- עלות המכשיר היא 1550 שקלים כולל מכס ומשלוח מאמאזון איטליה http://www.amazon.it/dp/B00VLSMHYW/ref=pe_386201_51767741_TE_dp_1

2. איכות האוזניות שמגיעות איתו לפי דעתי מעולות ואיכותית במיוחד.

3. לפי דעתי בנוי מעולה ונראה מעולה.

4. מצלמה איכותית

5. (לחלק מהאנשים נחשב יתרון) 2 סימים בעל קליטה טובה של דור רביעי

6. גם עם שמש ישירה רואים ממש טוב במסך .

7. זמן סוללה של 12 שעות בשימוש כמעט בלתי פוסק

8. מגיע עם אחריות בינלאומית מה שאומר שאמורה להיות אחראיות גם בישראל על ידי היבואן של אסוס.

סיכום

סך הכול לפי דעתי זה אחד המכשירים המשתלמים ביותר במחיר של כ1550 כולל מיסים ומשלוח מאמזון איטליה.המכשיר רץ מהר עובד טוב למעט החסרונות שדיברתי אליהם זמן סוללה כרגע אני חושב שמעולה, מצלמה מאוד איכותית. IMG-20150501-WA0002.jpgIMG-20150501-WA0003.jpgIMG-20150501-WA0004.jpgIMG-20150501-WA0005.jpg

עריכה אחרונה על ידי eilons100
  • תוכן חדש...