Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לROCKFORD 3SIXTY.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות את הפרוססור הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת.

איך הסאונד שלו? תפעול?

בחרתי בו כי יש לו מנחת מובנה וזה יתחבר למערכת מקורית ברכב, אליו יחובר קומפוננט קידמי,רמקולים אחוריים מובנים וסאב.

וכמובן מגבר 4 ערוצים ומונו.

דרך אגב איפה ניתן לקנות כזה חדש? ומה המחיר?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה מכשיר פורץ דרך שיצא לפני 10 שנים בערך היו לו שתי גרסאות ROCKFORD 3SIXTY.1 ו -ROCKFORD 3SIXTY.2

שה- 2 מתקדמת יותר ,כיום לא ניתן לקנות חדש את הדגמים הנ"ל כי הם לא מיוצרים יותר.

לפני שנה יצא ה - ROCKFORD 3SIXTY.3 גירסא חדשה את המחיר אתה יכול לקבל אצל מפיצי רוקפורד בארץ

או לברר מחיר יבוא מחו"ל ,המחיר לא זול.

בנוגע ל -2 הישן ,זה מכשיר טוב.

הכיול מתבצע ע"י מחשב לפטופ ,הוא מציע קרוס אובר 3WAY ,טיים קורקשן ,אקולייזר ,ליין דרייבר.

הכל בחבילה אחת ,אם הוא עדיין תקין ובמחיר משתלם זו אופציה לא רעה.

פורסם

דיברתי עם היבואן בארץ של רוקפורד, הוא הציע לי את ה3SIXTY.1 ב2000 ש"ח לא כולל מע"מ והדגם 3SIXTY.3 ב3500 לפני מע"מ.

השאלה שלי האם ניתן להזמין מחו"ל את ה3SIXTY.2 במחיר שפוי יותר? מישהו יכול להמליץ על אתר אמין?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

למה אתה נעול על רוקפורד ,ישנם פרוססור\מנחתים אחרים טובים לא פחות

אתה גם לא חייב מנחת פרוססור אקטיבי מלא ישנם כאלו זולים משמעותי

שעובדים על אקולציה אוטומטית ,אתה גם כך עובד פסיבי.

פורסם

הרוקפורד גרסא 3 עולה כ700 דולר לערך בחו"ל

לי היה את הגרסא הראשונה שלהם - מה שקיבל בזמנו שם שיווקי מאוד משעשע - הקוסם!

מדובר סה"כ בסדרת מכשירים איכותית מאוד כאשר הגרסא ה2 היא כבר טובה, באמת טובה.

המכשיר עושה קודם כל תיקוני RTA פנימיים ואוטומטיים לאות בזמן הכיול ולאחר מכן נותן לך את האפשרויות שאודיו קינג מנה מעלה.

הגרסא השלישית מצויינת! אבל יקרה - אם יש לך אפשרות להביא במחיר שפוי את הגרסא השניה - לחטוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...