Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הפירוש של המ"מ בכל פטישון? אצל אבא שלי ראיתי 26 מ"מ ופה בשרשור אני רואה 20 ו-24.

המ"מ זה קוטר המקדח המקסימלי שהפטישון מותאם אליו.

פורסם

לפנימספר חודשים קניתי בהום סנטר ערכת מקדחים וביטים של בוש (המקדחים לעץ, מתכת ובטון, ראשי מברגים שטוחים ופיליפס, לא זוכר אם עוד משהו) - סה"כ 70 פריטים - שילמתי 195 ש"ח (מחיר לחברי מועדון, המחיר הרשמי כ-225 ש"ח). בסופו של דבר 70 פריטים ומתוצרת בוש - אבל עדיין לא השתמשתי בהם כדי להעיד על איכותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מקווה שמותר להמליץ פה על חנות מסויימת, פשוט העניין של מיקום רכישת הכלים עולה פה לא פעם ולא פעמיים.

לאחרונה אני רוכש את הכלים שלי כמעט אך ורק אצל א. אטלסוביץ שברמת גן.

כמעט תמיד הם הכי זולים, לפעמים משמעותית, גם מהמחיר הזול ביותר בזאפ.

האתר שלהם לא עדכני כלל, לפחות ממה שבדקתי לפני כחודש, ויש להם משלוחים חינם.

המספר שלהם הוא: 03-7514054

סתם לצורך הדוגמה- פטישון בוש 2-28 שעולה ב"צלח" 1085 ש"ח עלה אצלם כ1000 ש"ח.

מברגת אימפקט בוש 18v שהכי זול בזאפ היה עולה 1850, קניתי אצלם ב1650 ש"ח.

המחירים הנ"ל היו לפני כחודש.

אגב, יש להם גם של מקיטה, וכמובן שהאחריות הינה רשמית.

אין לי כל קשר לחנות הנ"ל. פשוט גיליתי אותה יום אחד בזכות חבר שלי.

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לדייק את "שהפטישון מותאם אליו", מכיוון שמקדחי SDS בכל קוטר יתאימו גם לפטישון צנוע של 20 מ"מ - מדובר בקוטר המקסימלי שהפטישון מיועד לקדוח. ז"א מקדח 24 מ"מ אמנם יתאים אבל הפטישון חלש מדי עבורו.

:turn-l:
פורסם
אם אתה בעניין מקיטה, אז יש את המבצע הזה עד יום שישי.

http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/NEWSLIST.taf?_function=detail&News_uid1=1732&did=3508&G=1732&lang=HE&_UserReference=E5E52DFE8B484A1454511DF9

מחר אני הולך לשם לראות במה מדובר, אם אתה מתעניין בדגם ספציפי אני מוכן לבדוק עבורך.

הייתי שם היום, לא שווה את הנסיעה.

הם עושים 5% הנחה על המחירים הרגילים שלהם שגם ככה לא הכי זולים בשוק.

פורסם
הכוח של הפטישון לא נמדד ב-J בהלימה? אם כן אז למה העניין של הקוטר?

אלו שני פרמטרים שונים.

J או ג'אול זה עוצמת ההלימה של הפטיש (והוא רלוונטי גם כשהפטישון במצב "איזמל" ללא סיבוב). הקוטר מושפע ממומנט הסיבוב של המנוע (גם אם הלימת פטיש איננה מופעלת).

פורסם

כמו שנאמר, מדובר בקוטר קידוח מקסימלי.

בד"כ כשמדובר במברגות/מקדחות ללא הלימה כתוב מה הקוטר המקסימלי למתכת ועץ. בגלל שזה פטישון נראה לי שהערך מתייחס לקידוח בבטון/בלוקים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

מניסיון אישי די אינטנסיבי עם מספר מקדחות, הבוש הזה אוכל בטון בלי מלח, SDS, וכולל מצב חציבה, שווה לך למתוח את התקציב טיפה ולקנות משהו טוב, אתה לא תתחרט.

http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=611

אם תעשה סקר שוק, יש מצב שתוכל למצוא את הדגם הזה בזול יותר.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

יש לי כזה בדיוק. תוצרת גרמניה! פטישון מעולה וקדחתי איתו גם 24 מ"מ ביציקת בטון של 30 ס"מ. אבל זה אוברקיל רציני למה שפותח השרשור ביקש, וחוץ מהמחיר הגבוה יותר, הפטישון גם כבד יותר.

פורסם

קניתי היום את הפטישון של בוש מדגם 2-20D!

אני מתנצל מראש על הבורות, אבל מה הפירוש של ארבעת המצבים בפטישון?

רב תודות!

nn4y2hdtmzek.jpg

פורסם

תתחדש!

תוכל לספר כמה עלה ומה היה כלול במחיר? כמובן אם זה לא סוד.

לגבי המצבים, יש לך פה את ההוראות ההפעלה בעברית:

http://www.ledico.com/wp-content/uploads/2014/04/GBH-2-20-D-Professional-Hebrew-2.pdf

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...