Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

היום ידידה שלי ביקרה במוסך לשם החלפת מצבר בראנקס משנת 2006. לאחר החלפת המצבר כול התחנות נמחקו והמערכת חזרה למצב התחלתי.

ידידה שלי התקשרה אלי וביקשה את עזרתי לשם הכנסת תחנות רדיו לזיכרון מחדש והדבר נעשה ללא שום בעיה.

הבעיה היחידה שהיא גם שיחקה עם כול הכפתורים ובשלב זה לא ניתן לצאת מתצוגת מחשב דרך (מהירות ממוצעת, צריכת דלק) פונקציה שהינה חלק ממערכת השמע המקורית.

היא ניסתה את כול האפשרויות הרשומות בספר הרכב ללא הצלחה.

מישהו מכיר ויודע איך לצאת מהמצב הזה ?

מצורפת תמונה שהבחורה שלחה לי.

תודות

IMG-20141102-WA0000.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

ארררר,

כמה פעמים זה קרה לי בRUNX שלי!

הצלחתי בסוף לשחרר את זה אפילו לא זוכר איך אבל זה ממש מרגיז וקרה לי הרבה,

כל פעם שאדם טועה נגע לי ברדיו רציתי להרביץ לו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה אומר שחברה שלך עשתה את זה אז עם תבצע את הפעולה של ניתוק מצבר הכול ימחק ולא יכנס לך למחשב דרך

נסה אין לך מה להפסיד

פורסם

לחצתי לדעתי על TRIP NAVI איזה 4-5 פעמים או מספר לחיצות ארוכות וזה הסתדר!

חפרתי בספר רכב אני זוכר כדי להעלים את זה, אין לי את הRUNX כבר יותר משנתיים :S

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סבבה.

רכב שמתאים לרוב הנשים שהכרתי בחיי צריך להיות פשוט, בלי בקרת אקלים או מערכת לניטור לחץ האוויר בצמיגים ושאר דברים שמסבכים להם את החיים. להכניס מפתח ולתת גז ולפעמים למלא דלק.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אני זוכר נכון, לחיצה פשוטה על הAM/FM אמורה להעלים את זה. אם לא, מחר אבדוק לך בראנקס שיש לנו פה בבית.

גם לדעתי. האם בטוח שהאפשרות הזו נבדקה?

רכב שמתאים לרוב הנשים שהכרתי בחיי צריך להיות פשוט, בלי בקרת אקלים או מערכת לניטור לחץ האוויר בצמיגים ושאר דברים שמסבכים להם את החיים. להכניס מפתח ולתת גז ולפעמים למלא דלק.

לא רק לנשים, בעצם לכולם. ההפעלה צריכה להיות פשוטה כך שללא קריאת המדריך אפשר לתפעל אותה. דוגמא מוצלחת להפעלה פשוטה - הטלפונים העתיקים של נוקיה , עם סימביאן 40. (למשל צביקה פיק ).

בטיול באירופה, התברר לי שלרכב השכור יש מערכת מולטימדיה שכוללת ניווט, אבל לא יכולתי להשתמש בה כי לא יכולתי לקרוא את המסך או הספר. בעית שפה. היה לי ג'י פי אס שלי, כך שזה לא באמת הפריע, אבל זו דוגמא ליצרנים המעצבנים שמוציאים מערכת שחיבים מדריך כדי לתפעל אותה.

יהודה

• תוכן חדש...