Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נכשל על זוג צמיגים קדמיים, שחיקה מוגברת בחלק הפנימי בעקבות קמבר אגרסיבי יחסית.

שווה את ההקרבה מבחינתי.

אומנם רציתי לעלות מידה, כנראה שאדחה זאת לסט הבא של הצמיגים.

אז, מה כדאי לקחת? וסוף סוף אני יגמור עם המשיכות של הt1r .

המידה היא 225/45/17

מוכן להשקיע, לא צריך להתפרע

M-TECH E46

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה T1 sport הוא צמיג שנותן מענה למחלות של הT1r מניסיון עליו הוא מעולה ושומר גם על אחיזה ממש טובה ברטוב, אם זו הקטגוריה

שאתה מכוון אליה.

פורסם

שלום רב,

אם ברצונך להשאר עם Toyo, תוכל למצוא את צמיג הדגל הספורטיבי שלהם והמחליף של ה-T1R - ה-T1 Sport.

באתר טייר-קלאב הוא נמכר בעלות של 559 ש"ח לצמיג כולל מע"מ, איזון והתקנה.

כמו כן, באתר תוכל גם לראות את התיוג האירופאי הגבוה שהצמיג קיבל.

וכאמור המבצע נמשך, על כל זוג צמיגים אנחנו מנחלקים מתנה 100 ש"ח לקניות ברשת קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני - 03-9005838.

פורסם

אחיזה ועמידות, אורך חיים פחות קריטי.

הייתי מעדיף להמנע מטויו הפעם.

איך הs drive? מישלין pss?

הצמיגים הנוכחיים החזיקו כ3 שנים על הרכב ועברו חיים לא קלים בכלל.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

3 שנים עם קאמבר אגרסיבי על T1R?! :shock:

זה נראה לי שיא. ועוד אחרי השרשור של STIO.

מענין אם אפשר לייבא לארץ כאלו: http://www.cambertire.com/store/Default.aspx

אגב, יש התייחסות ברשת ל-Nitto NeoGen כצמיג שמבנה הסוליה שלו מסתדר טוב עם קאמבר שלילי, אבל איני יודע אם היבואן בארץ משווק אותו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אעלה תמונות של המצב הקיים בשעת ההחלפה. החלק הפנימי על תקן סמי-סליקס..

אני בודק כרגע את ה sport contact 3.

תודה על ההמלצות.

M-TECH E46

פורסם

הs drive פח אשפה צמיג מאוד מאכזב , אולי קצת יותר טוב מה T1R . אם תוכל להשיג בארץ ( לא נראה לי ) את מישלין PSS צמיג פצצה . הsport contact 3 לא צמיג מדהים (התבעסתי ממנו) . צמיגים טובים בארץ ,אסימטריק 2 של גוד אייר או מישלין PS3 .איך הצלחת להישאר אם הT1R 3 שנים . (יש לך כוח סבל). אחרי תקופה קצרה העפתי אותם לפח ,יותר נכון נתתי אותם מתנה.

• תוכן חדש...