Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הגיעה כעבור 30 ומשהו יום מיום ההזמנה הגיעה חבילה בעלות של כ20שח מאליאקפרס אל הדואר.

לפי דואר ישראל ומספר המעקב, החבילה הגיעה לארץ ב30.9.14.

כזכור לי ולכולם, הייתה שביתה בדואר באותו הזמן, שביתה שהסתיימה סביב ה5-10 לאוקטובר,אז החבילה שכבה בדואר גג 10 יום במהלך השביתה וציפיתי לקבל פתק ורוד.

לא הגיע כלום, הבנתי שאפשר לגשת לדואר עם מספר המעקב ולקחת אותה - עשיתי זאת היום.

מסתבר שהנבלות כבר שלחו את החבילה בחזרה לסין לכתובת השולח!!

לא פתק ורוד, לא פתק "הודעה שניה" - ממש כלום!

למען הסר ספק, אני מקבל סביב 2-5 חבילות בחודש, עם פתק ורוד של דואר ישראל או לבן של DHL, אני יודע איך הדברים מתנהלים.

תמיד אני קורא פה בפורום שאנשים מתלוננים על דואר ישראל ואף פעם לא הבנתי למה, היום אני מבין.

איך מתנהלים מול הדואר? איך מתנהלים מול אליאקספרס?

תודה,

אוהד.

פורסם

חבל על העצבים, לא תקבל כלום מהדואר. כי הם חארות וכי הם לא חייבים לך כלום, רק לשולח.

מול אליאקספרס - פתח דיספיוט (בהנחה שלא מאוחר) וקבל זיכוי על החבילה שלא הגיעה.

:turn-l:
פורסם

זה ממש מבדר העניין הזה, כשמגיעה חבילה עם הצהרה שקרית, המקבל אחראי.

וכשבדואר עושים טעות, למקבל לא מגיעה שום זכות.

לדעתי עליך לדבר עם המוכר ולהסביר לו שהחבילה בדרך אליו בגלל טעות של הדואר. כדאי שמספר המעקב גם יאשר זאת באתר הדואר. ותבקש ממנו החזר/שליחה מחדש, אם בחרת שישלח מחדש, תוודא שהוא מאריך בצורה מספקת את הזמן לפתיחת דיספיוט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חרא של דואר, במלוא מובן המילה.

אותו הדבר גם אצלי, הוזמנו דברים לפני כחודש ואחד המוכרים כבר הספיק להודיע לי שחזרה אליו הסחורה.

חלאות, גם כשעובדים שם הם בקושי עובדים.

אני שלחתי לו הודעת התנצלות וביקשתי שליחה חוזרת כיוון שהיתה טעות בדואר . מקווה שהפעם זה יגיע

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

כבר קרה לי בעבר ששתי חבילות שהזמנתי מארה״ב, נתקעו בדואר ורק לאחר בירורים דרך המוכרים וכן המודיעין הטלפוני של הדואר (דרך אתר האינטרנט מקבלים פרטים שטחיים ולא מעודכנים), נתגלה שהם בסניף מרכזי כלשהו, לאחר שישבו להם כמעט חודשיים על המדף ובדיוק עמדו לשלוח אותם תוך מספר ימים חזרה לארה״ב! (בדואר טענו שהחבילות לא נדרשו לאחר שליחת התראות אך לא יכלו לספק לי כל העתק של התראה ששלחו...).

לגבי המצב עם השביתה האחרונה, כל מוכר שהחבילה ששלח הוחזרה לידיו זיכה אותי. אין לי ספק שהדואר צריך להתייעל ושהפגיעה בעובדים היא כואבת אולם בדיעבד, היה עדיף אילו היו מאחסנים דואר שנתקבל ורק משחררים אותו לאחר השביתה לעומת הבלגאן והסלידה שהם יצרו בציבור בגין היקף נזקים שלכאורה ניתן היה לצמצם את היקפו.

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
  • תוכן חדש...