Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מאז שקניתי את האוטו תמיד רציתי להדביק מדבקת דמוי קרבון על הגג.

לאחר שקניתי את כל מה שנחוץ לעבודה: גליל של מדבקה 5 מטר על 1.52 מטר, סכין שחותך ישר מהגליל, סכין מנתחים נוח לחיתוך עדין, פן תעשייתי (בלואוור) עם כיוון חום ועוצמה, ופלסטיקים "שפכטל" ואחרי אין ספור פעמים של "למידה" מיוטיוב הייתי בטוח שאני יצליח לעשות את ההדבקה על הגג (כי זה נראה באמת לא סיפור גדול), אך לאחר שעתיים של ייסורים יחד אם חבר נוסף, לא הצלחתי ורק הרסתי חתיכה של המדבקה.

יש מישהו שיכול לעזור לי לעשות את זה באזור רחובות?

או לחליפין לעשות את העבודה בתשלום?

בבקשב צרו קשר בה.פ.

או אם יש טיפים על סדר עבודה נכון.

תודה מראש.

ויטלי.

פורסם

במדבקת דמוי קרבון אין טעם במים / חומר סיכוך

זו מדבקה ידידותית מאוד וכל "בעיה" - חום פותר.

העיניין הוא להדביק קטע אחרי קטע שאת יישור הקטע עושים בעזרת פלסטיק ייעודי (אפשר גם לאלתר, כרטיס מגנטי כלשהו), חום ולפעמים ע"י מתיחה של המדבקה.

במידה ויש בועה פשוט להסיר את המדבקה באותו אזור עם הבועה ולהדביק שוב...

פורסם

ברור שיש טעם בלהשתמש במים,החומר מחליק על המשטח והרבה יותר קל לשחק איתו מאשר שהוא נדבק לכל דבר שהוא נוגע בו,הרבה יותר קל לעשות את זה עם סיכוך כל שהוא.

ועשיתי אצלי ברכב הקודם מכסה מנוע וגג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל אחד והנוחות שלו..

בגדול אין טעם להשתמש בסיכוך.

דרך העבודה עם ויניל היא ללא סיכוך. כך מדביקים ויניל פרסום..

פורסם

ברכב הקודם שלי- גולף דור 4, עשיתי הדבקה של מדבקות הויניל האלה שאתה מדבר עליהם.

עשיתי את זה בכל פנים הרכב כמעט, קונסולה מרכזית, פנים הדלתות וכו'. יצא מדהים!

אומנם זה לא בדיוק אותו דבר, אבל זה די דומה. ואפילו קשה יותר בחלקים מסויימים אשר יש קימורים קשים.

אצלך זה גג. מה שאומר- משטח אחד. בלי קימורים מיותרים.

מאוד יקל עליך לעשות את זה עם נוזל. ליתר דיוק, תערבב נגיעה קלה של סבון פשוט, עם כמות של מים.

תערבב בעדינות כדי שזה לא יקציף, אלא רק עד אשר המים והסבון הופכים להיות "אחד".

נקה טוב טוב את הגג, תייבש אותו, ולאחר מכן תמרח את הנוזל על הגג.

בכוונה אני לא אומר לשפוך כי זה יתבזבז לך מהר.

בגדול, התוצאה של הדבר הזה היא שהמדבקה אומנם תידבק למשטח, אבל תהיה לה את היכולת להחליק מעט...

זה יקל עליך את המלאכה באופן משמעותי.

וכמובן שיהיה קל יותר לבצע את זה בחלקים. לא לפרוש את כל המדבקה, אלא להדביק כל פעם אזור של נגיד 10-20 ס"מ.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

פורסם

באמת שלהשתמש אם חומר סיכוך לא יצא לי, חשבתי על זה אבל לא ראיתי את זה ביוטיוב.

יצא לי כבר לעבוד עם המדבקה בעבר על חלקי פלסטיק בתוך האוטו, ויצא לי מצויין.

הבעיה הייתה שבאמת הדבקתי את כל החלק, ואז התחלתי להרים, לחמם, ולהדביק בעזרת אותו הפלסטיק הייעודי, פשוט לא יצא לי כמו שצריך.

אם לא ימצא מישהו בעל ניסיון שיוכל לעזור לי, אז כנראה אני ינסה שוב אבל הפעם עם חומר מחליק, בדיוק כמו שיצא לי בעבר להדביק מדבקות השחרה על חלונות הרכב, פשוט לא הייתי בטוח שזה אפשרי.

תודה.

• תוכן חדש...