Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרוק כבד הייתי שם 2 סאבים של 8. לי יש אחד בסלון,אבל אני מזמן חושב מה הייה,אם הייה לי אחד נוסף. אני גם שומע אותה מוזיקה וכאשר בחרתי סאב, הייה לי את 12W6, הייה 12XXLS , הייה לי גם DC LVL2 בגודל של 10. המהירות של 8 בתוך הסלון זה עולם אחר, בדאבל באס של פאור מטאל ))))

מעצבן אותי הרעש של נמוכים מדי, משהו מתחת ל 36 הרץ, לכן גם הסאב שלי באופן טבעי לא יורד לשם וגם חתוך 40 הרץ HPF.

מה שכן, שים דיסק עם שירים שאתה מכיר טוב,טוב ולך לשמוע כמה וכמה סאבים, גם במפגש. על אותם שירים. ברכב שלך בלבד!!!!

רק כך תקבל תמונה טובה יותר של כיוון שלך. תנסה לשמוע סאב של אדי. ה W7 שלו. תנסה לשמוע כמה שיותר. המלצית לא יתנו לך בחירה הכי נכונה עבורך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

צודק במאה אחוז וזה מה שאני מתכוון לעשות, אני חייב סאב מהיר וגם אני לא מת על הנמוכים מאוד, זה מטריף אותי במיוחד במטאל שזה מתחיל לצרום.

אני רק לא רוצה להתרוצץ יותר מדי לכן ביקשתי עצה מה ללכת לבדוק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני מאוד אוהב את jl. את הסאבים שלהם.

אבל לא יותר מכותר של 10. אפילו 8. יש מהירות ודיוק. אני מציע לשמוע סאב של אדי כמו שאמרתי כבר. יש לו מפלצת קטנה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מפלצת קטנה שכרגע מכוונת לSQ נטו :wink: - ששש אסור להעיר אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה להדליק - הW7 אצלי כרגע ממש במוד כבוי - צריך לתת לו עוד קצת גיין חזרה :-P

ועכשיו שהSMD DD-1 בדרך לארץ אני הולך לגלות בדיוק איפה הנקודה בה הTHD נהיה שמיע :twisted:

אוהד - ממליץ בחום! בחום רב - לגשת לשמוע את סדרת הARC והBLACK של ARC אודיו - אם הW7 קוסם לך במובן של דיוק ועוצמה אבל אתה בפועל מחפש סאב שהוא נטו SQ - באמת ממליץ לגשת לשמוע את הסאב וופרים של ARC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יוסי אלפיין - ALPINE

הוא ערוץ ההפצה של היבואן - תביט בדביק אתה תראה מודעות שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

עדכון קטן, שמעתי את הסאב של arc audio דגם 10' סדרת arc והוא היה ממש נעים לאוזן, לא יצא לי לשמוע את ה-'8 לכן אין לי מושג מה ההבדלים.

הבנתי שסדרת ה-black יותר יקרה ולא במעט, לכן ירדה מהפרק.

השאלה היא האם עדיף לחכות ולשמוע את הסאב של אדי JL W7 אצל אדי או אצל מישהו שיש לו את אותו הסאב או לרכוש את מה שאהבתי וזהו?

אתם יודעים אם יש למישהו את הסאבים הנ"ל יד שניה?

פורסם

אוהד -

הARC הם סאב וופרים שעדיין נחשבים עדינים וזה בגלל נתון ספיגת הספק העומד על אזור ה200-300 וואט, זה סאב SQ טוב.

הBLACK יקרה יותר כי הסאבוופרים בסדרה הזו מסוגלים לספוג הספק כמעט כפול ולספק כבר תוצאה מעולה למערכת SQ שיש לה גם כוח.

הW7 אצלי מכוון כרגע למצב שבו הוא בקירוב ל5DB לפחות מעל שאר חלקי המערכת אבל הוא עדיין מספק תוצאה שמתאימה להגדרה של מערכת SQ - הוא לא משתלט על הסט ולא מסגיר את המיקום שלו אבל כן מרגישים את הנוכחות שלו - מאוד.

אפשר גם לכוון אותו כך שהוא פשוט ישתולל בתוך הרכב - זה סאב עם הרבה מאוד כוח יחסית ל8 אינטש - אבל זה לא מה שאני רוצה מהסאב וופר הזה.

הדיעה שלי לגבי ה8W7 היא שמי שאוהב מערכת רגועה, לא אוהב רעידות חזקות מתחת ל30 הרץ ובכל זאת רוצה לקבל דיוק ביחד עם כוח - יאהב אותו.

מי שמחפש הרבה מאוד כוח במערכת SQ עלול אפילו להתאכזב ולחפש קוטר של 10 אינטש לפחות.

אני מתכוון להרחיב בנושא כאשר אני אעלה כאן סקירה על הDD1

דרך אגב - אם אכן אהבת את הARC אבל היה עדין מידי - הBLACK תהיה השקעה מאוד משתלמת וחבל שירד מהפרק - אני שוקל לעשות משהו כזה בעצמי אבל רוצה לנסות עוד כמה דברים לפני שאני מחליט.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

ה-arc לא היה עדין מדי, להפך...הוא היה בדיוק בטעם. לא רך מדי ולא הרעיד את הרכב. נתן בדיוק מה שצריך, לכן ממש אהבתי אותו.

ה-8w7 דווקא מסקרן אותי ואני רוצה לשמוע אותו לפני שאני מחליט איזה מהם לקחת וכמובן לשמוע עוד כמה אפשרויות ולהיות סגור במאה אחוז.

אין צורך שהוא ישתולל לי ברכב, רק שיתן לי את העומק הזה שחסר לי.

• תוכן חדש...