Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטודנטים התפקדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת התחלנו ללמוד (אני אישית שנה א' - שוק טוטאלי מבחינתי).

חשבתי לפתוח שרשור שכל החבר'ה המנוסים יותר יכתבו את כל הדברים שסטודנטים (חדשים וגם שנים מתקדמות) צריכים לדעת. דברים כגון מקומות עם מבצעים לסטודנטים, כל עניין ההנחות למיניהם, הטבות, נסיעות ושלל הדברים שלי למשל אין מושג שקיימים בכלל. אשמח שתאירו את עיניי (ואת עיני שאר הסטודנטים החדשים).

אז תודה לכל מי שיתרום לשרשור ובהצלחה לכל הסטודנטים למיניהם.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

טוב שקראת לי!

אחד הדברים הטובים הנו, חשבון סטודנט בבנק. אתה תהיה פטור מעמלות ותזכה להטבות מאוד יפות מידי חודש (תלוי בבנק) בגלל שאתה סטודנט (אגב פעם אחת נתנו הטבה של 800 שח לסטודנט בתנאי שתשתמש בכרטיס האשראי שלהם וכו'...).

בלקיחת הלוואה גם תקבל הטבה משמעותית.

בתחבורה ציבורית, תקבל הנחה ברכישת כרטיסיות.

מגיע לך להשתתף בפרויקטים קהילתיים כגון, פר"ח סחל"ב / מעורבות חברתית תמורת מלגה שנעה בים 5K-8K ש"ח!!

מגיע לך עזרה בלימודים ושירותים נוספים (עו"ד, רו"ח,וכו''...) שניתנת יחידה מיוחדת לא זוכר את שמה (אגב למדתי באוניברסיטת חיפה, אך אני יודע שהדבר קיים בשאר האוניברסיטאות).

זה מה שאני זוכר כרגע..

הכי חשוב, שיהיה בהצלחה :)

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ברוב המקומות גם נותנים הנחה בארנונה לסטודנטים (במידה ואת שוכר דירה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

[quote=omar87;4534251

מגיע לך עזרה בלימודים ושירותים נוספים (עו"ד, רו"ח,וכו''...) שניתנת יחידה מיוחדת לא זוכר את שמה (אגב למדתי באוניברסיטת חיפה, אך אני יודע שהדבר קיים בשאר האוניברסיטאות).

היחידה קרויה "דיקאן הסטודנטים".

אאל"ט מספקת גם את המסמכים לולת"מ או איך שנקראת היום היחידה לתיאום מילואים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם לומד תואר מדעי אז אתה אמור לקבל חשבון בדרימספארק של מיקרוסופט (יכול להוריד את המוצרים שלהם בחינם ישירות מהם)

כמו כן, חלק מהמקומות לימוד השתתפו באיזה פרוייקט של דרופבוקס ועם המייל של הלימודים שלך אתה מקבל עוד כמה גיגות נחמדות (בטכניון זה נתן לי 25 גיגה תוספת)

רק שתדע, כרטיס סטודנט נותן הנחות בכל מיני אטרקציות בעולם

הייתי עם בת הזוג שלי בברלין לפני שנה וכמעט בכל אטרקציה קיבלנו הנחה משמעותית בכניסה בהצגת תעודת הסטודנט שלנו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך:

תהיה חבר של כולם. אל תתבייש להכיר אנשים חדשים, לשאול לשלומם, לעזור להם כשצריך. יחזור אליך כשתצטרך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוספת על המשפט האחרון - תשתף כל מה שיש לך. לימודים זה לא תחרות. בעולם העבודה זה כבר משהו אחר. אבל אם יש לך משהו שיכול להועיל לכולם, שיתוף של זה לא יזיז לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שיתוף - עד הגבול של העתקת עבודות. זה עלול לסכן את עתידך האקדמי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לתת עבודה למישהו צעיר יותר כדי שיהיה לו מושג מה הדרישות ונקודה להתחיל ממנה זה בסדר גמור מבחינתי. כולם יודעים שאסור להעתיק את העבודות ורק מטומטם יעתיק 1-1 עבודה של מישהו משנה מעליו ויגיש אותה לאותו מרצה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נצל"ש

אני מחפש תיק גב שיכנס בו בנוחות קלסר עבה, מצאתי תיק של Case Logic במחיר סביר. האם הוא יתאים? למישהו יש נסיון/הצעות אחרות?

נ.ב.

מצאתי הפרשי מחירים בין חנויות על דגם זהה שמגיעים כמעט עד ל-100 ש'ח! וכן הפרשי מחירים בין הדגמים באותו הסכום, למרות שבאמזון הם נמכרים בהפרשים של כמה דולרים בודדים.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

תמצא מישהי שכותבת יפה , מסכמת טוב , וצלם ממנה הכל , זה הטיפ הכי חשוב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני קלדן, אין לי בעיה לסכם במחשב בצורה יעילה ותמציתית את מה שנאמר.

בנוגע לשיתוף - יש לי בעיה עם זה היות ואני רואה את כולם מתחרים. לא בהכרח בלימודים אבל בשוק העבודה לאחר מכן.

להתחבר עם אנשים - לא פתוח לאנשים חדשים בדרך כלל אלא אם יש נסיבות מסוימות שמפתחות היכרות.

פורסם
נצל"ש

אני מחפש תיק גב שיכנס בו בנוחות קלסר עבה, מצאתי תיק של Case Logic במחיר סביר. האם הוא יתאים? למישהו יש נסיון/הצעות אחרות?

.

הייתי מציע לך אחד התיקים (גב) של SWISS GEAR (הכי טוב שיש-מניסיון, גם לנייד ולקלסרים) או בגרסה הישראלית המועתקת, MARCO POLO, ואם אין ממש כסף אז תיק איכותי של מודן או קל-גב.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

העיצה של סלואורייד בנוגע לשיתוף +9999999999999

כולם מסביבך הולכים לעזור אחד לשני ולשתף רעיונות ומקורות מידע.

אם לא תהיה חלק מזה אתה פשוט תפסיד ותהיה הרבה אחריהם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
אני קלדן, אין לי בעיה לסכם במחשב בצורה יעילה ותמציתית את מה שנאמר.

שכח מזה, במיוחד אם מדובר במקצוע מדעי או טכנולוגי. אי אפשר להקליד נוסחאות בקצב ההרצאה, ולמעשה גם טקסטים. קצב ההרצאה מהיר מדי והעומס הקוגניטיבי שיוצרת ההקלדה, בהשואה לכתיבה, גדל.

הוכח בצורה ברורה ברורה שעדיפים קריאה מספרי נייר על פני קריאה ממחשב\טאבלט, וסיכום בנייר ועפרון על פני הקלדה, שבה אתה מתרכז במחשב יותר מאשר במרצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...