Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפעלת המזגן מייד מקפיצה את המחוג לרמות של שלושת רבעים.

המחוג קופץ ב0 זמן?

כאשר מכבים את המזגן המחוג נופל חזרה ב0 זמן?

אם התשובות חיוביות אז מדובר בתקלה חשמלית והחום מנוע לא באמת עולה.

יום טוב גם לך

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן ב אפס זמן!!!

כמו כן המאווררים מסתובבים לכיוון הנכון.אם זאת תקלה חשמלית כפי שאתה חושב. מה כדאי להחליף?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לדעתי צריך לעבור בזהירות על הצמה החשמלית ולראות אם יש פגמים.

אני ממליץ לך לתאר את הבעיה לחשמלאי רכב.

יום טוב גם לך

פורסם

אלך מחר למוסך שהחליף לי את הטרמוסטאט. הוא רוצה לחבר מחשב ולראות מה הטמפ' בזמן עליית החום. נקווה שהתקלה תשוחזר כי אין לדעת מתי זה קורה. אעדכן מחר מה הוא עשה.

סתם שאלה- יכול להיות שזה קשור להחלפת יוניט חום?כי זה מה שהוא אמר לי שהןא מתכוון כדי להמשיך לחקור את התקלה.

שאלה נוספת- האם יש חיישן לוונטות שעל הרדיאטור? יכול להיות שזה מזייף?

בכל מקרה אעדכן מחר.

תודה לכולם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
אלך מחר למוסך שהחליף לי את הטרמוסטאט. הוא רוצה לחבר מחשב ולראות מה הטמפ' בזמן עליית החום. נקווה שהתקלה תשוחזר כי אין לדעת מתי זה קורה. אעדכן מחר מה הוא עשה.

סתם שאלה- יכול להיות שזה קשור להחלפת יוניט חום?כי זה מה שהוא אמר לי שהןא מתכוון כדי להמשיך לחקור את התקלה.

שאלה נוספת- האם יש חיישן לוונטות שעל הרדיאטור? יכול להיות שזה מזייף?

בכל מקרה אעדכן מחר.

תודה לכולם

אל תחזור אליו כי הוא ממשיך להחליף לך חלקים בשיטת מצליח בלי להבין מה התקלה בכלל.

חום מנוע לא יכול פיסיקלית לעלות בין רגע. לא משנה אם מערכת הקירור תקינה או לא.

עזוב את המוסכים בשקט, הבעיה היא חשמלית לכן לך לחשמלאי.

יום טוב גם לך

פורסם

תראה יכול להיות שלא הבנתי את המושג 0 זמן.ברגע הדלקת המזגן המחוג מטפס ומיד בכיבויו הוא יורד לאט יותר.אבל זה בהחלט די מהר. נוסף, גם ללא הפעלת מזגן באיזשהו שלב המחוג מתחיל טיפה לנדוד אבל הוא לא עולה מעל הקו ומתייצב במקומו הטבעי שזה מעט לפני האמצע. הדלקת המזגן רק מקצינה את התופעה.

כפי שציינתי- לא בכל פעם שמדליקים מזגן התופעה קורית!!! וזאת הודות להחלפת הטרמוסטט. שלפני כן תמיד תמיד בכל הפעלת מזגן הייתי רואה את התופעה.

כמו כן הוא כבר הבטיח לי בטלפון שממילא הוא לא יגבה ממני עוד כסף אז לפחות שיבדוק מחר עם מחשב בזמן אמת את הטמפ' ואז אהיה יותר חכם. אם הטמפ' לא עולה כנראה שזה אכן בעיה חשמלית נטו ואז אשתמש בעיצה שלך. השאלה מה הכיוון למקרה שאכן נראה שהטמפ' עולה? זאת אדע רק מחר.כמו שציינתי הוא בטח ימליץ על החלפת יוניט חום.

פורסם

תגידו יש גם חיישן למאוררים עצמם? כלומר מי נותן להם את הפקודה לפעול? תודה לעונים

פורסם

את הפקודה ביונדאי נותן "המחשב" החיישן הוא רק מעביר מידע.

גש למישהו שיעשה לך בדיקה אם OBD ותשווה פערים למחוג, יכול להיות מחוג דפוק, חיישן דפוק או שבאמת האוטו עובד כחה וצריך לראות ממה זה נובע..

פורסם

בסדר אעדכן מחר. תודה לכל העוזרים.

פורסם

אני עכשיו מחובר עם obd2. כאשר המחוג מתחיל לטפס הוא מראה שגם הטמפ' עולה.זה הגיע ל95 מעלות ומתחיל לרדת. המחוג מגיע מעט לפני הקו של השלושת רבעים.וכשהמחוג יורד כך גם הטמפ'. העבודה היציבה שלו היא בסביבות ה 86-87 מעלו. מה שכן כשהוונטה פועלת הטמפ' מתחילה להתיצב.

שמצי לב שאפילו בהדלקת אוארות זה קורה אבל לפעמים.

יש לי הרגשה שזה לא חיישן אלא משהו שקשור לוונטות. יכול להיות שזה המהירות שלהם? יש להם מהירות 2?

פורסם

שמנו לב עכשיו שכאשר הטמפ' במחשב מראה 95 הוונטה מתחילה לפעול ואז הטמפ' יורדת. השאלה האם אפשר לגרום לה לפעול לפני? מה נראה לכם?

פורסם

בדוק מול מוסך מורשה יונדאי מה נתוני היצרן לטווח הטמפ׳ הרצויה והפעלת המאווררים. על פניו נראה לי שהפעלת מאווררים ב 95מעלות זה תקין. אם הרכב לא עובר 95 מעלות צלסיוס זה כאמור נראה לי תקין. שוב, יש לבדוק זאת מול נתוני יצרן של מוסך מרשה יונדאי או מישהו שיש לו את הנתונים לכך.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...