Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי עבור מישהו שמעוניין לקנות את הרכב מתי אפשר לבצע נסיעת מבחן ונאמר לי שלא מספקים נסיעת מבחן על הרכב.

זה נכון? נשמע לי מעט מוזר...

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

מה זאת אומרת "פרקו להם כמה..."?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרעיון הוא שאמור להיות בוחן שלהם איתך באוטו ולמנוע ממך ״לפרק״ את האוטו.

מוזר שב.מ.וו ופורשה למשל, מאפשרים נסיעות מבחן וניסאן לא...

פורסם

בדקת באולם התצוגה בהרצליה פיתוח? זה אולם תצוגה שאמור להיות מיועד לרכבי הפרימיום והספורט של ניסאן, ככה שליד כל הג'וקים והמיקרות שהם מוכרים שם אמורה להיות להם גם 370Z לנסיעות מבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התקשרתי להרצליה. אני מניחה שאם מגיעים פיזית התשובה תהיה שונה.

אבל זה קצת מגוכח, הם יכולים פשוט לומר שצריך קודם לבוא ולקבל הצעת מחיר ורק אחכ לקבוע נסיעה, כמו כל סוכנות שמכבדת את עצמה במקום להגיד שאין.

מצד שני, אולי באמת אין (חשבתי שאולי אתם תדעו את התשובה :) ).

פורסם

הבעייה בנסיעות מבחן של רכבים מהסוג הזה שיש הרבה אנשים שלא באמת מתכוונים (או יכולים) לרכוש אחת, אך כן רוצים לעשות עליה נסיעה בשביל הפוזה- כלומר, מבזבזי זמן.

מאמין שהם יוצאים מנקודת הנחה שמי שבאמת רוצה לרכוש, יגיע יתעניין ואז יתאם. סוג של דרך לסנן את כל מבלבלי המוח למיניהם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני גם שונא את זה וחוויתי על בשרי.

חיפשתי להורי רכב לפני חצי שנה אז יצא לי לקבוע הרבה נסיעות מבחן. ובכל זאת היו מספר מקומות ששיקרו לי בפנים בנוגע לקביעת נסיעת מבחן (פיז'ו ברחובות)

ופשוט לא חזרו אלי למרות שביקשתי ב2 מקרים שונים.

אז קנינו הונדה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
התקשרתי להרצליה. אני מניחה שאם מגיעים פיזית התשובה תהיה שונה.

אבל זה קצת מגוכח, הם יכולים פשוט לומר שצריך קודם לבוא ולקבל הצעת מחיר ורק אחכ לקבוע נסיעה, כמו כל סוכנות שמכבדת את עצמה במקום להגיד שאין.

מצד שני, אולי באמת אין (חשבתי שאולי אתם תדעו את התשובה :) ).

נראה שהם מעדיפים לראות מי הלקוח, מאשר לקבוע נסיעת מבחן טלפונית ובסוף יתברר שזה איזה נער מתלהב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...