Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,...

או איך אפשר, אם בכלל, להשיג אינטרנט 15 מגה (גג 30.... לא צריך יותר מזה), במחיר של פחות מ-100 ש"ח.

יש חיה כזאת?

תודה מראש לעוזרים :)

אני עשיתי את זה.

השארתי את התשתית של בזק 79 שח פס 15 MB. התחברתי לספק הוט מובייל (הוטנט) בחינם כי יש לי חבילת UNLIMITED אצלם, והתנתקתי מבזק בינלאומי.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

עדכון טרי מהיום אחרי שיחה של עשר דקות עם בזק בינלאומי הצלחתי להוריד אותם למחיר של 24 שקל לחודש וחודשיים חינם על ספק של 40 מגה,

ובנוגע לבזק לתשתית אני משלם ל40 מגה 89 ש"ח לחודש וגם אחרי שיחה קשה איתם קניתי רק מודם שהוא בעצם ראוטר מסורס (שבשניה הופכים אותו לראוטר משולב מודם) ב 99 ש"ח חד פעמי.

עריכה אחרונה על ידי eladbe
פורסם

לגמרי. לפני שבוע התקשרתי לנתק את המנוי של אחותי, השיחה הלכה ככה:

אני: שלום אני מעוניין לבטל את המנוי.

נציגה: אפשר לדעת למה?

אני: המחיר מאוד יקר.

נציגה: טוב אני מבטלת את המנוי, תוך 48 שעות תנותק.

לעומת זאת אני כבר חודש וחצי(בלי הגזמה) שאני מקבל על בסיס יומי טלפונים מהוט מנסים לשכנע אותי לא לבטל את המנוי שלי (שלחתי להם בקשת ניתוק בכתב + החזרתי את הציוד).

VW Golf GTI 2006 Manual

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר מאתמול

בסיום המבצע שלי, מחיר תשתית של 15 מגה יעלה 110 ש״ח.

אחרי שהסברתי לנציגה שבהוט מציעים תשתית של 30 מגה ב 89 ש״ח, הנציגה ירדה ל 99 ש״ח.

עוד התעקשות קטנה והועברתי לדרג ״בכיר״ שם הוצעה לי תשתית ב 89 ש״ח, ואמרו שמחיר הספקית יהיה 20 ש״ח,

סה״כ 109 ש״ח, וזו התייקרות לא משמעותית כל כך. לא היו מוכנים לרדת מזה.

בכל הניסיונות שלי להסביר שהחבילה של הוט משתלמת יותר, הם כמובן חיפשו להציג לי סיבות למה הוט פחות טובים וכו...

לא סגרתי סופית עדיין כי רציתי להתייעץ עם החברה.

אברר היום עם הוט מה הם מציעים.

פורסם

הבעיה עם הוט שאצל חלק מהאנשים זה עובד טוב ואצל חלק לא.

משום מה הרבה פעמים זה תלוי איזור.

אם יש לך שכנים עם אינטרנט של הוט - תבדוק אם הם מרוצים - אם כן תנסה. מקסימום תרוויח - במקרה הכי גרוע - תשלח פקס -ינתקו אותך ותחזור לבזק על 4 :-P

פורסם

אני באמת חייב לבדוק.

אגב, כל מי שהציע להתחבר כלקוח חדש, זה לא פשוט כל כך.

כלקוח חדש אני מחוייב לשלם על התקנה 99 ש״ח , אפילו שלא באמת צריך להתקין כלום.

אין דרך להתחמק מהתשלום הזה...

פורסם

היום אחרי שיחה ארוכה עם בזק, נציג, נציג בכיר, שימור לקוחות.

זה מה שהציעו לי: 138 ש"ח שזה כולל חבילה של 15 מגה + 100 דקות שיחה, מעבר לזה כלום.

עכשיו מבחינת דקות שיחה, גם ככה אני לא מגיע ל 100 כך שזה לא משנה לי. אך האם אפשר להשיג משהו יותר טוב?

(בהוט חבילה של 300 דקות שיחה ומהירות של 12 מגה עולה 109 ש"ח)

פורסם

אתמול דיברתי עם חבר שעשה בבזק תשתית 40 מגה ב 89 ש"ח.

ספקית זה גג 25 ש"ח.

ממליץ לך להתעקש על זה ולבטל את קו הטלפון. כל זה בהנחה שיש לך חבילת שיחות ללא הגבלה בסלולרי.

פורסם
לגמרי. לפני שבוע התקשרתי לנתק את המנוי של אחותי, השיחה הלכה ככה:

אני: שלום אני מעוניין לבטל את המנוי.

נציגה: אפשר לדעת למה?

אני: המחיר מאוד יקר.

נציגה: טוב אני מבטלת את המנוי, תוך 48 שעות תנותק.

לעומת זאת אני כבר חודש וחצי(בלי הגזמה) שאני מקבל על בסיס יומי טלפונים מהוט מנסים לשכנע אותי לא לבטל את המנוי שלי (שלחתי להם בקשת ניתוק בכתב + החזרתי את הציוד).

הם בונים על זה שתישבר פסיכולוגית מביטול מיידי של המנוי בלי שהכנת אלטרנטיבה.

אני מבטיח לך שאם תזרום עם זה, תקבל לכל המאוחר למחרת טלפון משימורל לקוחות שיתן לך מחיר אחר לגמרי.

הדרך הנכונה להשיג 100 מגה במחיר טוב בבזק היא לעשות מנוי של 15 לצורך העניין ולהמתין למבצע מחזורי שיש מדי כמה חודשים של שדרוג חינם ל100 לכל המהירויות.

אני כיום משלם 89 ש"ח על 15 מגה (שזה מחיר גבוה) אבל ששודרג ל100 מגה במסגרת מבצע לשנה.

עם הספקיות זה אותו סיפור, המחיר הכי נמוך שניתן להגיע אליו כיום הוא 20 ש"ח. (בבזק בינ"ל 29.9 אבל כל השאר מיושרים על 20 אחרי מיקוח).

מבחינת מודם, אני משלם כמה שקלים בודדים על שכירות מודם רגיל של 100 מגה אחרי שהדפתי את הנסיונות למכור לי ראוטרים סוג ז' במודלים של חיוב זיכוי או חיוב נמוך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בבזק יש כבר לא מעט זמן מבצע שדרוג מהירות (אם התשתית שלך תומכת) ב0ש"ח,עד 100מגהביט (לרוב אין באמת 100 והרבה פחות,אבל העיקר הפרסום..:| )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו ניצל את הרפורמה החדשה?

עברתי לדאבל ב CCC , מהירות 50 מגה והשכרת מודם ב 100 ש״ח לחודש.

ידוע לי שלאקספון יש דיל משתלם יותר, אבל העדפתי להשאר עם אותה הספקית .

הנציגה של בזק עשתה לי חיים קשים כשביקשתי פרטים עבור ניוד התשתית [emoji16]

הייתי צריך להגיד שאני טס לתימן [emoji12]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז אתמול עשיתי קצת סדר וגיליתי שאני משלם לנטויז'ן 6,90 כל חודש על הגדלת נפח תיבת הדואר, בשיחה מולם הזכירו לי שמדובר בהטבה שהיא חלק מהמחיר ולא ניתן לבטל את זה (כן כן, למרות שזה מופיע כשורה נפרדת בחשבונית שלהם), ליתר דיוק, ניתן לבטל את ההגדלה, אבל אי אפשר להוזיל את המחיר.

המחיר של התשתית בבזק קפץ לאחרונה מ 89 ל 96 ש"ח לחודש.

יש לי מודם בהשאלה מבזק, לא חייב להם על שום ציוד קצה, הבעיה היחידה היא שבאזור שאני גר בו אי אפשר לקבל יותר מ 15 מגה אצל בזק.

לאן עוברים?

עריכה אחרונה על ידי noogie
  • תוכן חדש...