Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי 3 שגיאות בגולף 2015 ידנית שאיני מצליח לפתור לצערי.

נורית לחץ האוויר דולקת וכמו כן יש נורית של ECS שאומר שאינו עובד

בנוסף לAUTO HOLD

אני מניח שכל הבעיות האלה נגרמות בעקבות השגיאה בלחץ האוויר אך איני מצליח לאפס אותו

ניסתי דרך המערכת מולטימדיה המרכזית לאפס אך ללא הצלחה.

אשמח לעזרה

פורסם

אולי בגלל שיש לך גולף 2015 ... (מוכרים בכלל מודל 2015 ? ) בכל מקרה קפיצה קטנה ומהירה למוסך תפתור לך את הבעיה...

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני בחו"ל וזה רכב של השכרה ולפני שאני מתחיל להסתבך עם חברת ההשכרה ומוסכים חשבתי שאולי אוכל לפתור את הבעיה בעצמי..

כן נורת ESC בשילוב נורת לחץ אוויר ושגיאה בAUTO HOLD , כרגע אני לא ליד תחנת דלק, מחר אנסה לנפח אוויר.

חשבתי אבל שאפשר לאפס פשוט את הלחץ אוויר כמו שהם וזה יסדר את הבעיה כמו שהכרתי בפולו הקודמת שלי, אבל עכשיו כל המערכת נמצאת במערכת מולטימדיה והיא עושה לא כל כך רוצה לזרום..

פורסם

הכי קרוב לבעיה שלך שמצאתי בגוגל היא זו:

http://www.golfgtiforum.co.uk/index.php?topic=265544.0

אבל יש שם עוד כמה תקלות על הדרך.

אגב, אני לא חושב שתסתבך עם חברת ההשכרה. אני מניח שהפתרון שלהם יהיה לשלוח לך רכב חליפי או לשלוח אותך לתחנה הקרובה שלהם להחליף רכב. בטח לא ישלחו אותך למוסך.

• תוכן חדש...