Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך לשכור רכב ביום ראשון (24 שעות). נכנסתי לאתר של המגרש שהכי קרוב אליי (אלדן) המחיר לידנית קטנה בסביבות 216 ש"ח

נכנסתי לאתר של שלמה, המחיר שם הוא 160 אבל יש איזו אופציה להוסיף בעוד 50 "ביטוח ראש שקט" או משהו כזה, שאם מוסיפים אותו זה פחות או יותר אותו מחיר כמו באלדן.

עברתי בקצרה על התנאים אני לא רואה ממש הבדל מבחינת כיסוי ביטוחי אלוי אני לא מסתכל טוב. המחיר בסיס בשלמה מתאים לי אבל אני רוצה לדעת שאני לא מסתכן יותר מבמקום אחר. כשאני רואה פער מחירים אני ניהיה חשדן.

מישהו מכיר?

תודה רבה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תצרך לקרוא את הפוליסה היטב.

ממליץ בחום לשלם ביטוח "ביטול השתתפות עצמית" אחרת כל שריטה או מכה קטנה ברכב יעלו לך מאד ביוקר.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

לפני כחודש שכרתי רכב קטן (קיה פיקנטו אוט׳) ל-48 שעות בשלמה סיקסט. יחד עם תוספת ה״סע בראש שקט״ שילמתי 229 שקל. ושוב, זה היה ל-48 שעות.

הם מפרסמים גם רכב ליום ב-89 שקל ללא הוספת ביטוח, שדרך אגב, מומלץ מאוד להוסיף שכן תמורת כמה שקלים בודדים אתה מבטל את ההשתתפות העצמית במקרה של חלילה טפו טפו טפו.

ועוד טיפ קטן: בכל אתרי חברות ההשכרה ישנו את התקנון המלא שבו מסתתרות האותיות הקטנות. 5 דקות של קריאה יחסוך לך המון כסף

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

אני שכרתי באוויס פיקנטו ב115 ליום ואפילו החזרתי בעיר אחרת, לא הוספתי ביטול השתתפות ב50 ש"ח שהוצע לי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני כחודש שכרתי רכב קטן (קיה פיקנטו אוט׳) ל-48 שעות בשלמה סיקסט. יחד עם תוספת ה״סע בראש שקט״ שילמתי 229 שקל. ושוב, זה היה ל-48 שעות.

דרך האתר שלהם (15% הנחה) המחיר ל48 שעות עם פיקנטו אוטומטית החל מראשון הקרוב הוא 375 שקל כולל ביטוח ראש שקט. נאה להם השינוי במחיר.

פורסם
דרך האתר שלהם (15% הנחה) המחיר ל48 שעות עם פיקנטו אוטומטית החל מראשון הקרוב הוא 375 שקל כולל ביטוח ראש שקט. נאה להם השינוי במחיר.

כנראה שפיספסת, אבל אנחנו בחול המועד..

(-:

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם
כנראה שפיספסת, אבל אנחנו בחול המועד..

(-:

לא פיספסתי. כל התוספת של חול המועד היא 10 שקלים ליום. סביר בהחלט.

קיצר בשביל לקחת מהם קורסה\ספארק ידנית מסכנה ל24 שעות בלי לאכול סרטים על השתתפות עצמית יעלה לי 180 שקל. גם תעריף של יומים לא מוזיל למי שתוהה.

אם למישהו יש המלצה יותר טובה - יבורך.

פורסם

מהניסיון האישי שלי, בתור אחד ששכר כמה וכמה רכבים בשנתיים ומשהו האחרונות -

1. אצל אלדן אתה יכול לקחת רכב בלי להרחיב את הביטוח ולהיות בראש שקט יחסית. לא מחפשים אותך שם על קטנות. במקום לציין כל שריטה ושריטה שיש ברכב שאתה מקבל הם פשוט רושמים - ״שריטות סביב כל הרכב״ וזהו. ברור לך שזה אומר שאם התמזל מזלך להוסיף עוד שריטה, לא קרה כלום.

2. בשלמה סיקסט לעומת זאת הניסיון שלי אחר לגמרי. גם אני כמוך הגעתי אליהם דרך אתר האינטרנט שלהם והוקסמתי מהמחיר הזול. בוא נגיד שלאחר שתי השכרות דרכם שהסתיימו בכי רע אני לא ממליץ לשים שם את כספך. הרכבים שלהם ישנים, בלויים וברמת תחזוקה מכפירה. באחת הפעמים קיבלתי יונדאי i20 מ-ל-א-ה מעיכות, מכות ודפיקות, וגם זה אחרי שהקורסה הראשונה שהביאו לי הייתה עם חלון חשמל לא תקין. בקיצור, עשינו במחשב כף יד של הנציג איקסים בערך על כל הרכב ונסעתי משם. גם ככה זאת היתה השכרה קצרה , והייתי לחוץ בזמן.

למחרת כשהחזרתי את הרכב אפשר היה לראות שהם מנסים ״לדחוף״ לי כמה שיותר מכות ודפיקות שהיו ברכב, כאילו התיקון יוצא מהכיס של אנשי התפעול בסניף. בסוף נשכבו מתחת לרכב ומצאו איזה מילימטר פנוי בין שני איקסים בסף של הדלת שהייתה בו דפיקה ורצו שאשלם על הנזק.

המזל שלי היה שיום קודם, כשלקחתי את הרכב, הנציגה בדלפק שכנעה אותי להרחיב את הביטוח. מה זה שכנעה, היא הייתה בחורה נאה ++ ואני כמו גבר טיפוסי...

בקיצור ואחרי החפירה הזאת - אני לא ממליץ לשכור משלמה סיקסט, גם אם זה עולה 20₪ פחות. אני באופן אישי מתרחק מהם.

שתי החברות הגדולות היחידות שאני יכיל להמליץ לך עליהן הם אוויס ואלדן.

אם אתה לא צריך לנסוע הרבה קילומטרים נסה גם את חברת סאן-קר. הם זולים יחסית אבל חבילת הבסיס שלהם כוללת רק 100 קילומטרים ליום השכרה (לעומת 200-250 אצל האחרים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מהניסיון האישי שלי, בתור אחד ששכר כמה וכמה רכבים בשנתיים ומשהו האחרונות -

1. אצל אלדן אתה יכול לקחת רכב בלי להרחיב את הביטוח ולהיות בראש שקט יחסית. לא מחפשים אותך שם על קטנות. במקום לציין כל שריטה ושריטה שיש ברכב שאתה מקבל הם פשוט רושמים - ״שריטות סביב כל הרכב״ וזהו. ברור לך שזה אומר שאם התמזל מזלך להוסיף עוד שריטה, לא קרה כלום.

2. בשלמה סיקסט לעומת זאת הניסיון שלי אחר לגמרי. גם אני כמוך הגעתי אליהם דרך אתר האינטרנט שלהם והוקסמתי מהמחיר הזול. בוא נגיד שלאחר שתי השכרות דרכם שהסתיימו בכי רע אני לא ממליץ לשים שם את כספך. הרכבים שלהם ישנים, בלויים וברמת תחזוקה מכפירה. באחת הפעמים קיבלתי יונדאי i20 מ-ל-א-ה מעיכות, מכות ודפיקות, וגם זה אחרי שהקורסה הראשונה שהביאו לי הייתה עם חלון חשמל לא תקין. בקיצור, עשינו במחשב כף יד של הנציג איקסים בערך על כל הרכב ונסעתי משם. גם ככה זאת היתה השכרה קצרה , והייתי לחוץ בזמן.

למחרת כשהחזרתי את הרכב אפשר היה לראות שהם מנסים ״לדחוף״ לי כמה שיותר מכות ודפיקות שהיו ברכב, כאילו התיקון יוצא מהכיס של אנשי התפעול בסניף. בסוף נשכבו מתחת לרכב ומצאו איזה מילימטר פנוי בין שני איקסים בסף של הדלת שהייתה בו דפיקה ורצו שאשלם על הנזק.

המזל שלי היה שיום קודם, כשלקחתי את הרכב, הנציגה בדלפק שכנעה אותי להרחיב את הביטוח. מה זה שכנעה, היא הייתה בחורה נאה ++ ואני כמו גבר טיפוסי...

בקיצור ואחרי החפירה הזאת - אני לא ממליץ לשכור משלמה סיקסט, גם אם זה עולה 20₪ פחות. אני באופן אישי מתרחק מהם.

שתי החברות הגדולות היחידות שאני יכיל להמליץ לך עליהן הם אוויס ואלדן.

אם אתה לא צריך לנסוע הרבה קילומטרים נסה גם את חברת סאן-קר. הם זולים יחסית אבל חבילת הבסיס שלהם כוללת רק 100 קילומטרים ליום השכרה (לעומת 200-250 אצל האחרים).

אין לך מושג כמה אני מעריך את הפידבק הזה. הייתה לי תחושה שמשהו חשוד.

אני ממש משתדל לא לשנוא דברים, זה לא בריא לעור. אבל, אם יש משהו שאני ממש ממש ממש שונא זה כשמנסים להפיל עליי אשמה על משהו שלא עשיתי רק בגלל שלמישהו אחר זה משתלם. אני רושם לי בצד לבקש 10 חוות דעת לפני כל עסקה עתידית מכל סוג עם שלמה סיקסט. אם בכלל תהיה כזאת.

אלדן הכי קרובים אליי, אבל מבקשים 230 שקל ליום בערך וזה עם כיסוי רגיל. אוויס לא מציעים בכלל כיסוי טוטאלי באתר, הייתי צריך לקרוא את האותיות הקטנות בשביל לראות שיש אפשרות הרחבה ל סופר CDW ו טוטאל TP. נבדוק מחר כמה.

שוב תודה רבה. מעניין מה הסטטיסטיקה של "הלבשת" תיקונים על לקוח של חברות ההשכרה.

פורסם

תנסה להתקשר ביום ראשון בבוקר למוקד הטלפוני של אוויס ואלדן. לפעמים במוקד הטלפוני המחירים נמוכים מהמחירים באתר האינטרנט (ולפעמים זה גם הפוך). במוקד הטלפוני גם יוכלו להגיד בדיוק איזה רכבים יש בסניף שליד הבית שלך, ככה שאם אתה לוקח רכב מעכשיו לעכשיו תוכל גם לבקש שישמרו לך רכב ספציפי.

באוויס יש כל מיני הרחבות ביטוח, אני לא בטוח לגבי האותיות שלהם. אני תמיד לקחתי שם את ההרחבה הבסיסית ביותר שמכסה שבר שמשות וגניבה, שעולה כמה שקלים נוספים ליום. אבל שוב, מעולם לא הייתה לי בעיה שם. בעמוד הפייסבוק שלהם מפרסמים מידי פעם גם מבצעים די משתלמים, שווה לשאול את הנציג הטלפוני שלהם לגבי "מבצע קוויקי". למשל הם מפרסמים מבצע ל-4 ימים של שמחת תורה (רביעי-חמישי-שישי-שבת) ב-444 ש"ח - מחיר של השכרה בחורף, למרות שעכשיו זה עונת שיא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...