Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 50 אלף i30 פרטית 2008 או רכב ליסינג 2010/2011 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מתלבט האם לרכוש יונדאי i30 פרטית שנת 2008 או באותו התקציב 50k רכב מליסינג שנים 2010 אולי 2011

מה דעתכם ?

שאלה נוספת , המחירון של i30 בלוי יצחק 2008 הוא 54 והמחירון באתר יד 2 49 או 48 על מי מסתכלים בדרך כלל ?

תודה

פורסם

בקניה מליסינג מקבלים אחריות דבר שמהווה יתרון על הפרטי זאת כמובן בנוסף לעובדה שמדובר ברכב חדש יותר. אם הייתי מוצא מליסינג במצב טוב - הייתי הולך על זה.

בתור קונה מסתכלים על הנמוך. בתור מוכר מסתכלים על הגבוה - לעניות דעתי יד 2 במקרה זה משקף את את המחיר האמיתי בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוזר ביותר, חבר של אמי רצה למכור לי את הI30 שלו פרטית במצב מצויין משנת 2008 (סוף 2008), עם תוספת סאנרוף מקורי מהיצרן והידיעה שהיא מטופלת במוסך מרכזי במחיר הזה עם ק"מ נמוך + הוא יד2.

זה היה שנה שעברה.

זה גם היה המחיר שהוא פירסם לכל מי ששאל אותו אם הוא מוכר, לא עשה לי הנחה מיוחדת.

לכן אלא אם הרכב הפרטי באמת עם ק"מ נמוך, אולי הוא יצדיק את המחיר.

עריכה: בנוגע לליסינג המחיר של 2009 עמד על כ50 אלף לפני שנה, לרכב עם ק"מ סביר, ככה שהמחיר הגיוני אם הק"מ סביר גם הוא לשנת 2010.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...