Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעברי הייתה לי ויטארה משופרת שאיתה חרשתי את שבילי הארץ והיא עמדה בכבוד ברוב האתגרים, עברתי בכל מקום שבו עברו רכבי כביש שטח גדולים ומשופרים(להוציא דיפנדרים הילוקסים וסיקסים משופרים)

מזה כמה שנים זנחתי את התחביב ועברתי לרכב משפחתי לאחרונה אני שוקל לחזור אבל בקטן .

רכב שיבלה 95 אחוז מהזמן על הכביש ובפעם בשבועיים יצא לטיול רגוע . את זה אני רוצה לעשות עם צריכת דלק שלא תעלה בהרבה על צריכה של רכב משפחתי כנל עלויות אחזקה

בתקציב ייכנס XV חדש 1.6 או פורסטר משומש (או אולי משהו אחר?)

אני מנסה להבין האם הXV באמת יכול לעמוד במשימה ? האם ראיתם אותם בשטח? עד איפה אפשר לקחת אותו ,האם המנוע 1.6 יהיו מגבלה שטח הגיר הרציף לא מתחממם?

האם הפורסטר טוב יותר בשטח? אין לי צורך של ממש במרווח המשופר שלו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כן, ראיתי אותם בשטח. על מה שראיתי בשטח עם הסובארו XV אתה מוזמן לקרוא כאן: סובארו XV ידני - מבחן דרך

בהנחה ואנחנו מדברים על פורסטר "דור קודם" בתקציב שלך, אז ה-XV הנוכחי עביר יותר. במיוחד אם אתה קונה את הדגם הידני, שמגיע עם הילוך כוח שבוודאי לא מזיק.

השאלה היא מה זה טיול רגוע בשבילך. גם ה-XV וגם הפורסטר מציגים רמת עבירות גבוהה יחסית לג'יפונים רכים, אבל הם לא תחליף לרכב שטח אמיתי. אם אתה מדבר על טיול שבילים רגוע, אז בוודאי שהם יספיקו בלי יותר מידי בעיות. אם אתה מדבר על קצת מעבר, אז קח בחשבון שאולי הם יעברו אבל הם ידרשו לא מעט נהיגה זהירה ונכונה ולפעמים גם קצת קחחחחצצצצצ ואוממממצצצ מכיוון הגחון, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצה של צביקה.

מבחינת יכולות שטח, הXV יהיה טוב מהפורסטר בגלל מרחק סרחי עודף קצרים יותר. לטעמי הוא גם נראה טוב יותר, הוא שקט יותר מבחינת רעשי רוח, ויש אופציה ידנית זמינה ועדיפה.

לפורסטר יתרון מבחינת מרווח הפנים (אמרת שזה לא חשוב לך) ותא מטען, ואולי גם מבחינת הניראות (פוזה). אם כי זה בעיני המתבונן ולדעתי הXV נראית טוב יותר וקרביתיותר.

מבחינת יכולות שטח, שניהם יביאו אותך רחוק בהרבה מכל ג'יפון אחר, וכמו שצביקה אמר - תוכל לעקוב אחרי רכבי שטח גדולים בהרבה, אבל תדרש לאיטיות וזהירות, ולפתח עמידות לרעשי חיכוך מהגחון.

אני הייתי בוחר בXV הידנית, אפילו עם מנוע ה1.6.

פורסם

היי קוקה,

אני מצטרף לדעתו של קודמי בהמצלתי על ה-XV אפרט לך כאן במדיוק את ההבדלים בינו לבין הפורסטר,

אם תרצה עד מידע או להתייעף עם נציגינו אנא פנה אליי בפרטי:

*ראשית שים לב, שמערכת ההנעה של ה-XV זהה לזו הקיימת בפורסטר, כנ"ל גם מרווח הגחון.

*זווית הנטישה ב-XV יותר טובה אך זווית הגישה מעט פחות בגלל הפגוש הקידמי. זה לא אומר שהעבירות בשטח פחות טובה אלא לגשת למכשול כזה או אחר בזווית ולא ישר.

*יכולת השטח הינה מהטובות בסיגמנט ולא נופלת מזו של הפורסטר הגדול יותר.

*קיימת האופציה ל-XV עם גיר ידני והילוך כוח.

מקווה שעזרתי לך ואשמח לשמוע מימך בחזרה :)

• תוכן חדש...