Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מיתחת לאוטו פיג'ו 206 CC 2.0

andrewzxc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הלן חברים,

ברשותי פיג'ו 206 CC 2.0 שנת 2003 גיר רגיל ישנם 2 בעיות באוטו בעיה ראשונה זה בבוקר כשאני מתניע אז האוטו ממש רועד לי עד איזה 3 דק לפחות ואז מפסיק ובעיה השניה היא כשאני בנסיעה ולוחץ על גז אני שומע רעש מתחת לאוטו זה נשמע כמו טיק טיק טיק כזה חלש אני שומע אותו ממש חזק כשאני עובר ליד איזה קיר או ליד מכוניות שעומדות, וזה נשמע כאילו זה מהאזור ממיר הקטליטי, שומעים את הרעש אך ורק כשאני לוחץ על הגז אם אני בניוטרל לא שומעים שום דבר האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות או שמישהו ניתקל במקרה דומה? אשמח לעזרתכם חברים .

עריכה אחרונה על ידי andrewzxc
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הרעידות בבוקר יש לבצע איבחון ממוחשב ומכני כדי להגיע להגיע לחלק הלקוי ( סליל הצתה,מזרק, כוסיות הדראוליות ועוד ) , לגבי הנקישות שאתה שומע בהאצה נשמע כמו פחיות רופפות בסעפת הפליטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...