Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול רכשתי פורד פיאסטה 2011 שזקוקה לדיטיילינג חיצוני (סימני פתיחת דלת, סימני צבע וכו'..)

אני קורא כאן לא מעט בפורום על אביזרים, חומרים ושיטות לביצוע דיטיילינג חיצוני ועל כך שרוב המומחים כאן מציעים לבצע את העבודה לבד בבית.

מאחר ואני ללא ניסיון כלל, האם אפשרי שארכוש את הציוד המתאים ואבצע את העבודה לבד או שעדיף לחסוך את הכסף על החומרים, את הזמן ואת האכזבה ולגשת למומחה?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה על התשובה.

אני מניח שיש מגוון רחב של מדריכי דיטיילינג ברשת ובפורום בפרט.

האם יש מדריך פשוט ומומלץ שאוכל לפעול על פיו לצורך ביצוע דיטיילינג חיצוני לרכב?

פורסם

תכנס ליו טיוב, תחפש סרטונים של junkman2000, בחור דיי פסיכי שהעלה סרטונים מאוד ארוכים ומאוד מאוד מפורטים על שימוש נכון במכונת פוליש.

קח את הזמן.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

תודה על העצות.

קראתי קצת, ראיתי סרטונים ואם הבנתי נכון התהליך בגדול הוא:

שטיפת הרכב

פלסטלינה

ווקס (או אוטם מסוג אחר)

כמה שאלות ברשותכם:

1. האם זה בסדר להשתמש בשמפו של אמריקן איגל?

2. האם פלסטלינה מסוגלת להוריד סימני דלתות (הלבנים האלו שנוצרים כאשר רכב אחר פותח דלת על הרכב שלי)?

3. איזה סוג של פלסטלינה תמליצו לי ומאיפה לרכוש אותה?

4. איזה סוג ווקס/אוטם תמליצו לי ומאיפה לרכוש אותו?

מה דעתכם על הסט הזה בתור התחלה?

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Carplan

תודה,

איציק

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם (נערך)

התהליך הוא יותר ארוך:

1. שטיפה

2. פלסטלינה

3. שטיפה שוב

4. פוליש גס/עדין

5. ניקוי שאריות עם אלכוהול מדולל

6. אוטם או ווקס או שניהם

התהליך הנ"ל הוא לפח עם צבע במצב טוב ולא יתקן צבע פגום (לכה שרופה, קילופים או שריטות עד הפח)

העצה שלי:

לפני שאתה קונה פלסטלינות ווקסים ושאר ירקות, קנה את הבסיס לשטיפה רגילה - שמפו מגבות כפפה.

אולי אחרי פעם אחת לא יבוא לך על כל העבודה הזאת. ויש עבודה.

עריכה אחרונה על ידי ron5054
פורסם

מאחר ואני שוטף את הרכבים שלי ידנית בבית כבר שנים ומשתדל לבצע זאת יסודי אני מניח שכמות העבודה לא תרתיע אותי.

הכוונה שלי לבצע דיטיילינג פעם בכמה חודשים לכל היותר ובין לבין לשטוף כרגיל ידנית בבית.

פורסם

כדאי שתצרף לכאן כמה תמונות של מצב הצבע, כולל תמונות מקרוב בזוויות שונות כדי שנוכל לראות מה מצב הסווירלים, ככה נוכל להחווין אותך יותר לחומרים.

פורסם

פוליש ידני הוא הליך לא פשוט ותוצאותיו לא יהיו קרובות לזה של פוליש עם מכונה ברוב המקרים.

יש אנשים כמו יעקב אלטר שמשכירים מכונה במחיר ממש שווה, יחד עם מקום לביצוע הפוליש ועוד שלל עזרים ואפשרויות, מאוד ממליץ.

Miata ND2

פורסם (נערך)

^

נכון, פעם נסיתי לעשות פוליש על חלק קטן מהגג. האמת היה אפשר להבחין שהצבע רענן יותר, אבל כשמסתכלים על אותו איזור בשמש, אז ניתן לראות שלמרות שהצבע נראה חדש יותר, זה לא היה נקי וצלול (יש כמה גוונים מעצבנים).

וטוב שעשיתי על חלק קטן מאוד, שכמעט לא נראה לעין, ולא המשכתי את כל הרכב :roll:.

למישהו יש מושג מה קרה?

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

בגדול מדובר ברכב שמור בצורה קיצונית. חנה תמיד בחניה מקורה. מצב הצבע מצוין.

אני מעלה כרגע תמונה אחת לא כל כך ברורה, מחר אצלם עוד תמונות אעלה אותן.IMG_20140929_121629_small.jpg

פורסם

הרכב נראה טוב סה"כ.

מהתמונה לא ניתן להבין את מצב הסווירלים ואם נדרש פוליש.

בהנחה שבדקת את המצב מקרוב וכן נדרש.. הייתי שוקל להעזר בשירות בתשלום של אחד מחברי הפורום שעוסקים בנושא. תוך זה שאתה מסביר שאתה רוצה ללמוד תוך כדי שמטפלים לך ברכב.

אישית הייתי מפחד לנסות פוליש עם מכונה על הרכב בעצמי, גם אחרי שלמדתי מסרטונים.

פורסם

מקרוב ניתן לראות מעט סווירלים.

עם זאת, הסיבה העיקרית שאני מעוניין בדיטיילינג חיצוני לרכב הוא סימני פתיחת הדלת והשריטות השטחיות שיש עליו.

• תוכן חדש...