Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעט השריטות בטמבון הקדמי, את כל השאר כן ניתן לתקן בדיטיילינג, לא?

אני לא מעוניין לצבוע משטחים שלמים ברכב רק בשביל להעלים כמה נקודות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונה נוספת של שפשוף שגיליתי היום ואין לי מושג איך קרה (אני היחיד שנהג ברכב מאז שרכשתי אותו לפני שבועיים).

IMG_20141012_182131_1.jpg

תקנו אותי אם אני טועה אבל זה נראה לי כבר יותר מדי בשביל דיטיילינג.

פורסם

תתייחס לזה ככלל אצבע..

תעביר ציפורן על מקום השריטה. אם הציפורן נתקעת אז רוב הסיכויים שפוליש רק יטשטש ונדרשת צביעה כדי להעלים לחלוטין.

בחלק מהתמונות רואים בבירור שחסר צבע.

ובחלקן קשה לומר אם זה מריחות של צבע של רכב אחר או שיש פגיעה בצבע.

פורסם

זו לא פגיעה מרכב אחר. זה נראה כמו שפשוף במדרכה או משהו כזה.

בכל אופן כל השריטות שרואים זו פגיעה בצבע.

השאלה היא אם ללכת עם זה ישר לפחחות צבע או שבמסגרת דיטיילינג במכון (נניח אצל יעקב אלטר) אפשר יהיה לטפל בזה.

פורסם

כנס למכון דיטיילינג לבדיקה כללית כדי שימליצו לך מה לעשות + תקבל הצערת מחיר,

אני לא חושב שעל התייעצות ייגבו ממך כסף.

או לחלופין תפגש עם חבר פורום שמבין.

פורסם

מחר בבוקר אסע ליעקב אלטר. אעדכן במסקנות שלו.

בגדול אני די משוכנע שהמחיר יהיה גבוה (מאוד!) ויתכן מאוד שאבצע את העבודה בעזרתו של חבר פורום.

פורסם (נערך)

מכוון שפנית אלי גם באישית, אתן תשובה כאן.

הסט של קארפלן שימש אותי הרבה שנים. הפלסטלינה מעולה. (עדיפה בהרבה על מה שמוכרים באיביי בדולר)

הווקס סתם מיותר. אלא אם כן אתה מחפש ברק חד פעמי לשבוע.

מציע לך להתחיל עם פלסלינה ללא פוליש (בכל זאת אין לך שום ניסיון) לאחר מכן סיים בווקס איכותי

או אוטם צבע. (אם אתה רוצה אתן לך אופטיסיל,ואפילו אעזור לך ליישם אותו)

לאחר שתצבור ניסיון? תעלה שלב. (פוליש כללי) אני בטוח שתמצא מישהו שיעזור לך מחברי הפורום. (אם אהיה באזור? אשמח לכוון אותך לתוצאה טובה)

כמובן שאתה יכול ללכת כמו שציינת בהודעה ששלחת אלי לאחד שעוסק בתחום -ולהיפרד מסכום נחמד.

לשיקולך ובהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אחלה תודה על התגובה יוגב,

בקרוב אקפוץ לאוטוסטור (הם נמצאים במרחק של 3 דקות הליכה מהבית שלי).

אם יש לך המלצה לפלסטלינה ולווקס / אוטם צבע (אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם) אודה לך אם תוכל להמליץ לי.

פורסם

3 דקות ברגל? זה מה שחסר לי.

אני מגיע לפחות אחת לשבוע בחודשיים האחרונים לשם - מירושלים. (משה יכול להעיד, בטח נמאס לו לראות אותי).

מה התקציב שעומד לרשותך עבור כל אחד מהפריטים?

M-TECH E46

פורסם

מאחר ואני ללא ניסיון, אני לא מעוניין להוציא סכומים גבוהים.

יש לי כבר מטליות מיקרופייבר, כפפה ושמפו.

עבור יתר הפריטים אני מעוניין לרכוש ב- 150-200 ש"ח לכל היותר. אין לי בעיה לרכוש בכמויות קטנות שיספיקו לטיפול אחד ובפעם הבאה שאצטרך אחרי שאחליט שאני אבצע לבד את העבודה באופן תדיר ארכוש חומרים יותר איכותיים בכמויות יותר גדולות.

• תוכן חדש...