Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה משהו בנקודה ספציפית ולא אזורים שונים ע"פ כל הרכב אולי שווה לעשות עבודה נקודתית קודם ולראות אם זה יספק אותך.

יכול לקנות אולטימט קומפאונד של מג'ס ולראות אם התוצאה מסבירת רצון.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכב הקודם שלי ניסיתי להסיר סימני דלתות עם פוליש גס באופן נקודתי והתוצאה הייתה לא טובה.

הסימנים אומנם נעלמו חלקית אבל נותרו סימני ליטוש באזורים האלו.

פורסם
ברכב הקודם שלי ניסיתי להסיר סימני דלתות עם פוליש גס באופן נקודתי והתוצאה הייתה לא טובה.

הסימנים אומנם נעלמו חלקית אבל נותרו סימני ליטוש באזורים האלו.

פוליש ידני לא אמור להשאיר סימנים -אלא אם הפעלת ממש כוח רב בנקודת ספציפית? (מה שלא עושים)

על איזה פוליש מדובר?

סווירלים תמיד יהיו גם לאחר טיפול דיטיילינג יסודי. השאלה עד כמה הם חמורים.

לפעמים צריך "לחיות" איתם רק כדאי לא לגרום נזק לשכבת הלכה (בלתי הפיך)

כדאי לשמור על הרכב אפשר לעשות פסטלינה + הגנה (אוטם צבע) איכותית כל תקופה, אפשר בתוספת גלייז. (מטשטש מעט סווירלים לא לחלוטין)

תן תמונת תקריב לדעת מה מצב הרכב. (צלם באור בזווית)

פורסם

השתמשתי בפוליש של טרטל. לאחרונה הבנתי שהוא לא מומלץ.

בכל אופן בבוקר אצלם כמה תמונות ואעלה להמשך התייעצות.

פורסם

טרטר גורם לי לבחילה.(זרוק אותו מהחלון רק ודא שאין מישהו למטה...)

אם אתה רוצה תגיע אלי יש לי מחסן מלא בפולישים.(אנסה לעזור לך לטשטש את המריחות)

פורסם

תודה יוגב :-)

את הרכב עם סימני הפוליש כבר מכרתי.

אני מעלה לפה כמה תמונות של הסימנים שאני מעוניין להסיר, אשמח לדעה.

IMG_20141002_172941_1.jpgIMG_20141002_172945_1.jpg

פורסם

פוליש רק יטשטש את האזור. אתה תהיה חייב לעבור עם צבע למילוי השריטות. (עמוקות מידי)

יש הרבה מדריכים אין לבצע צביעה מקומית. (אני כתבתי עשרות פעמים על הנושא)

פורסם

למיטב ידיעתי אצל רובם לא.

עם זאת סוויסווקס בקניון רמת אביב פרסמו פה לאחרונה פרויקט שכלל תיקוני צבע. ברר מולם.

פורסם

רובם לא מתעסקים עם צביעה מקומית -מי צריך את הכאב הראש הזה.

גם לא צבעים/פחחים מקצועיים.

לעשות פוליש מקומי,להעביר צבע,להמתין יום,שוב להעביר צבע,לעבור שוב עם פוליש, להעביר שוב צבע

להמתין שוב כמה שעות,לעשות שוב פוליש עד ליישור המקום מעודפי צבע,להעביר לכה,לעשות שוב פוליש

לפעמים שלייף סבון... "מי צריך את השטויות האלה" שאפשר לצבוע את המקום בכמה שעות בלי

להפעיל יד של אומן. (יד מדויקת)

אני אגב מבצע את זה עשרות שנים על כל רכב שהיה לי. (תחביב שגורם להרבה סיפוק)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצרף כמה תמונות של האזורים שדורשים עבודה:

IMG_20141002_172918.jpgIMG_20141002_172941.jpgIMG_20141002_172945.jpgIMG_20141002_172945_1.jpgIMG_20141002_172957.jpgIMG_20141002_173008.jpg

אשמח לקבל את דעתכם מה מומלץ לבצע ברכב כדי להעלים/ לטשטש את השריטות והאם לדעתכם זו עבודה שאפשר לבצע לבד (אני ללא ניסיון ואין לי שום חומר/ כלי עבודה) או שעדיף ללכת למכון לשם כך?

• תוכן חדש...