Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי פיאט בראבו

BloodFist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ניגש ישר לעניין,

יש לי הזדמנות לקנות פיאט בראבו שנת 2010 (בדיוק עכשיו 4 שנים על הכביש), ידנית מנוע 1400 טורבו. מטופלת מהיום הראשון במוסך מורשה פיאט שאותו אני מכיר מצוין כולל את בעל המוסך. הרכב נקי מפגיעות ובאמת מטופל כמו שצריך.

אבל, הרכב עם 140 אלף קילומטר, האם להירתע מהנושא או שכדאי להמשיך עם הקניה ולבדוק את האוטו?

אשמח לחוות דעת, תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידניות נדירות יחסית ולפיכך נהנות מביקוש ער. התשובות לשאר שאלותיך - בחיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכמובן לגלם את הנסועה הרבה במחיר הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון קצר, הלכתי לראות את הרכב ולעשות עליו סיבוב קצר מוקדם יותר הבוקר.

הרכב שמור מבפנים, הכל במקום שבו הוא צריך להיות, הרכב נוסע טוב (כמובן שזו לא אינדיקציה לגבי מצב הרכב וצריך לקחת לבדיקה)

לרכב הוחלף פגוש אחורי לחדש (לאחר שמישהי עם וו גרירה נסעה רוורס ולאחר מכן לקחת ביחד איתה את הפגוש של הבראבו.) כמובן שהוחלף למקורי.

(האם זה גורר ירידת ערך כלשהי?)

הרכב מטופל לפי הספר בוצע טיימינג וטיפול גדול ב120 אלף.

נכון להיום הרכב עם 143 אלף קילומטר, בעל הרכב דורש מחירון משוקלל שעומד על איזור ה42 אלף ש״ח.

האם אני צריך להתעקש על המחיר עוד או שזה בסה״כ מחיר הוגן?

תודה והמשך שבת נעימה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...