Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"שופט שריכז 11 תלונות נגד מערכת א-3 שספגה ביקורת רבה, קבע "מעבר לכל ספק סביר" כי היא מתעדת עבירות באופן מדויק ומהימן הליך משפטי ארוך ומעמיק שהתקיים בבבית המשפט לתעבורה בבית משפט השלום בבאר שבע בשבוע שעבר קבע מעבר לכל ספק סביר, כי מערכת האכיפה האלקטרונית האוטומטית א-3 של משטרת התנועה מתעדת באופן מהימן ומדויק עבירות תנועה. לכן, נקבע, התמונות שמספקות המצלמות קבילות להליך פלילי נגד הנהגים. מדובר בהחלטה משמעותית עבור המשטרה, שספגה ביקורת קשה על התקנת המערכת בשנים האחרונות."

לינק לכתבה .

פורסם

עם זה שהגאטסו אמינות ויעילות, לא ממש היה לי ספק. היזמים די נפנפו בנקודות האלו מלכתחילה. הבעיה היא עם הנחיצות של המצלמות האלו.

פורסם

מבחינה הנדסית ברור שאין כאן בעיות של אפקט דופלר ומכ"מים אזרחיים בהספק נמוך וכו'.

בסה"כ יש שתי לולאות דריכה, שבהנחה שהתקינו אותם במרחק תקין, המהירות הוא המרחק הזה לחלק לזמן בין הפעלת הלולאה הראשונה לשנייה.

ככה שמערכת חישוב המהירות פשוטה מאוד, גם המערכת שמפרידה בין הנתיבים פשוטה מאוד (עיקרון דומה למסכי המגע ה-Resistive שהיו פעם), מצלמה היא גם כן מערכת פשוטה, וכל זה עובר על תווך סלולרי שזה בכלל שקוף לגאטסו.

הבעיה עם הפרויקט הזה הייתה ותישאר שזה מהווה מקור לסגירת בורות תקציביים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הביקורת נגד המערכת אינה נגד אמינותה אלא נגד המקומות בהם מוצבות המצלמות (כבישים מהירים ובטוחים במקום כבישים אדומים).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...