Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 הדלקת אורות גבוהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מדליק ? סליחה על הבורות. אם אני מזיז את הידית לצד זה לא במצב קבוע , אלא דולקים אורות גבוהים וכשאני עוזב , אורות רגילים חוזרים לדלוק. כמו כן יש דרך להחליף נורה בפנסי ערפל ללא הרמה של הרכב על ליפט?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מושך את הידית אליך בזמן שאור נמוך דולק.

אם האור הגבוה לא נשאר דלוק אחרי משיכה ועזיבה, הידית כנראה לא תקינה.

פורסם
אור גבוה בידית אתה דוחף אותה לבפנים.

בטוח שצריך לדחוף? אני פוחד לא לשבור את זה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
מושך את הידית אליך בזמן שאור נמוך דולק.

אם האור הגבוה לא נשאר דלוק אחרי משיכה ועזיבה, הידית כנראה לא תקינה.

במשיכה של הידית , היא חוזרת חזרה. אתה מדבר על משיכה או דחיפה?

פורסם

משיכה.

אחיר משיכה ועזיבה היא אמורה לחזור בדיוק לאותו מצב, אבל האור הגבוה צריך להישאר דלוק.

פורסם (נערך)

כמו שהבחור המכובד absulutt רשם, תדחוף את הידית קדימה\פנימה והיא תשאר שם יחד עם האורות הגבוהים דולקים.

מה שאתה מנסה לעשות (משיכה אלייך) זה תוכנן על מנת להבהב באור גבוה, ולא על מנת להשאיר אותו דלוק.

לגבי פנסי ערפל, אני החלפתי ללא ליפט, פשוט סובב את הגלגל החוצה עד הסוף ואז יהיה לך מרווח קטן בשביל ההחלפה. קל זה לא יהיה בכל מקרה :-D

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

הוא לא ציין את השנה של הרכב.

החל ממודל 2001-2002 בערך עבור לידית אורות/איתות חדשה ובה הפעלת אור גבוה כמו שאני הסברתי.

אין בכלל אפשרות לדחוף את הידית קדימה, יש רק משיכה אחרה, שאחראית גם על הבהוב (משיכה קלה) וגם על הדלקה קבועה (משיכה "עמוקה" יותר).

מה היה בדגם היותר ישן, אני לא כ"כ זוכר...למורות שגם שם נראה לי שזה במשיכה. אבל אם יש לך את האוטו, אז אתה כנראה יודע :-D

פורסם

משיכה של הידית פנימה כמו בהבהוב רק יותר עמוק עד לתחושה ושמיעת קליק.

אגב, ברגע שתכבה את האוטו האורות יחזרו למצב רגיל.

אם לא ניתן להגיע לקליק אז הידית כנראה לא תקינה.

פורסם (נערך)

תודה יקרים. בדרך נס פתאום התחיל לעבוד. משיכה לכיון הנהג והחזקה , הדלקה חד פעמית. משיכה יותר חזקה, נשאר דולק קבוע. מוזר. ניסיתי את זה מיליון פעם לפני , לא תפס. תודות ל-MR GT - שהקדיש מזמנו.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

• תוכן חדש...